IRC-Galleria

LivingDeathGirl

LivingDeathGirl

muistelee menneitä.

:)Lauantai 17.12.2005 12:00

Musta usein tuntuu siltä, kuin jotkut ihmiset ois täysin vieraalta planeetalta. Mä rupesin vaan miettimään, että koska ihmiset usein tuntee samoja tuntemuksia, niin kuinkakohan moni ajattelee mun olevan jonkin sortin alieni?

Jossain psykologian kirjassa luki, että murrosikään kuuluu vahvasti tunne siitä, että "Kukaan ei ymmärrä mua". Mua alko pelottaa, että on murrosikä jääny päälle, koska musta tuntuu tolta 99.9 % ajasta. On harvinaista, jos saa kahden ihmisen välille tunteen täydellisestä yhteisymmärryksestä. Maailmaa katsellaan omien tiukkojen rakenteiden läpi, eikä sitä sellaisenaan ole olemassakaan. Kaikille se on erilainen. Miten sitten vois koskaan oikeesti ymmärtää toista?

"Tiedän miltä susta tuntuu" on täysin järjetön lause, koska eihän sitä voi koskaan tietää. Vois pikemminkin sanoa "otan osaa" tai "hienoa!" , riippuen millä mielellä kaveri on.

Joskus hyvin, hyvin harvoin tulee tilanteita joissa tulee täydellinen yhteisymmärrys (tai sitten illuusio täydellisestä yhteisymmärryksestä). Ne on niin harvinaisia, että muistan melkein kaikki sellaiset tapahtumat. Yleensä niissä ei tarvita edes sanoja.

L

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.