IRC-Galleria

tänään on ensi-ilta..Keskiviikko 24.05.2006 14:29

tänään on ensi-ilta, ja samalla ainoa oikea esitys mikä meillä on... pyysin vain yhtä ihmistä katsomaan, eikä sekään pääse. OIkeastaan hyvä niin..

Mun sänky hajosi eilen kun istuin siihen. Okei yksi puu katkesi, kun rymähdin koko painolla sen päälle, ja siinä oli oksankohta.. Tänään täytyy pistää Jessellä kiinni, etten välttämättä saa tikkuja takamukseen. Mutta on se nöyryyttävää, kun sänkykin pistää lakon päälle..

Tulin eilen myöskin vaihtaneeksi liittymää. Kävelin Foorumin läpi, ja sellainen poika vetäisi mut mukaan johkin ihan ihme arvontaan. Ei sen puoleen, mun on pitänyt mennä vaihtamaan liittymää, muttei ikinä saa aikaiseksi mennä myymälään, ja nyt mua sentään palveli lauma komeita miehiä jotka oli hyviä suustaan. Himmeä flirtti päällä sillä myyjällä, joka mua pääosin palveli, mitä en pannut yhtään pahakseni. Taidan olla ihan mummoutunut. Kyseli vielä onko mulla isoveljeä, kun sillä oli inttikaverina yksi malinen... että olin helppoa kauraa.. oli niillä aika taktinen juttu menossa, kun kaikki myyjät oli nuoria miehiä, ja niiden toimipiste oli naisten vaatekauppojen ja kultasepänliikkeiden keskellä. Toimii..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.