IRC-Galleria

viikonloppu oli..Keskiviikko 31.05.2006 18:18

Taas kerran oli viikonloppu. Se oli aikas hyvä... Perjantaina nukahtelin manalla, samalla kun yhdet pelasivat DDR:ää, jota minä en suostu pelaamaan.. koska olen tylsä..

Lauantaina mentiin Kurtsan ja Enskan synttäreille Völlin luokse, ja me valmistettiin Ilen kanssa niille loistavat lahjat. Mun keittiössä tekemän kahden päivän siivouksen jäljiltä löytyi kaksi erilaista lasten eväsrasiasettiä, joissa on joskus ollut karkkia. Pistettiin niihin Värikkäät muovihaarukat ja servetit romanttisia piknikkejä varten. Vähän tupperisälää ja molemmille viskipullot. Paketoin ne vielä mahdollisimman mauttomasti pääsiäispapereihin. Sitten mentiin juhliin ja mulla oli läppis mukana jotta voisin kirjoittaa, kun muut pelaa, sillä olenhan selvinpäin. Paskat. Kirjoitin yhden hahmon kontaktit ja sitten autoin Ileä tuhlaamaan alkoholinsa. Illan aikana kuunneltiin hyvää ja älytöntä musiikkia, luin jonkun sarjakuvan neljä osaa, puhuttiin paskaa, leikittiin hiekkalaatikolla, laulettiin, keinuttiin, sain selkähierontaa, päähierontaa ja jalkahierontaa... Syötiin äärettömän hyvää kakkua, jonka päällisiä pöllittiin Enskan kanssa. Olin silti suurin possu. Sitten lähdettiin porukalla baariin, mikä oli vähän mielenkiintoista kun olin taas pukeutunut, meikannut ja laittanut tukkani mahdollisimman hullulla tavalla. XD Mulla oli päässä letti-nuttura-ja härpätin. Baarissa törmäsin pikku-Lariin, jolla oli 18-v. synttärit, halailtiin ja pakenin tanssimaan taas. . Siellä törmättiin taas enemmän ja vähemmän tuttuihin ihmisiin, lähinnä miehiin, joille (taas vaihteeksi) humalapäissäni möläyttelin mitä tyhmimpiä juttuja.. Yhdellekin sanoin,kun se ei halunnut tanssia porukan kanssa yhtä biisiä, että: "kunhan puhut, sulla ei vaan kunto kestä.. " Kummallakin meni se taktinen 2sekuntia tajuta mitä menin sanomaan..

Törmäsin Joonakseenkin, ja puhuttiin larppaamisesta.. sen mielestä kun se on aivan hölmöä, mitä se kai onkin.. Sitten hassuja kuvia vierekkäin, minä kun olen aika mini ja Joonas aika paljon vähemmän mini. Kädet oli paras, mun käsi näytti vauvan kädeltä, verrattuna Joonaksen käteen..

Loppuilta tanssittiin Manan kanssa kohtalokkaasti, ja kärsin, kun paidassa oli korkea kaulus.. kuuma. Tiskijukkakin yritti saada mua jatkoille ja huusi kaverilleen, ettei sen elämästä ole mihinkään, kun en lähde.. Sitten meni baari kiinni ja hengattiin pihalla. Siinä portailla istuessa katselin ihmisiä, joista kaikki porukat oli meidän porukalle, tai ainakin Ilelle tuttuja, paitsi yksi. Siinä, kun mietin, että keitäköhän nuokin ovat, Ile hyökkäsi porukan keskelle halailemaan. Joo, Ile tunsi nekin.. ;)

Mana istuutui viereeni ja aloitti virallisen haastattelun illan kulusta. Kuvailin kaikkea erittäin maireasti, etenkin sitä hikistä oloa, jonka äärettömän epäkäytännöllinen, korkeakauluksinen lohikäärmepaita aiheutti. Mana toteri virallisimmalla äänellään, että : "ehkä sinun pitäisi ottaa paita pois". Ryhdyin työhön, jota Enska yritti kiljunnallaan pysäyttää, mikä aiheutti vain sen, että yleisöä tuli enemmän.. Etenkin Ilen työkavereita tuntui olevan jokapaikassa. Vaihdoin sitten paidan pelkkään liituraitajakkuun, ja Enska tuli takaa halailemaan jolloin asustukseni muuttui erityisen pervon näköiseksi. Kurtsa alkoi nauttien mäiskiä mua perälle, lujaa, jolloin yritin antaa samalla mitalla pahasti epäonnistuen. Sillä on liika taskuja ja löin enemmän itseäni... Jahtailin sitä ympäri pihaa ja aloin palella, jolloin laitoin taas paidan päälle.. Siirryttiin ruuanhakuun, ja saatiin seuraajia Ilen työkavereista.. Sain kutsun jatkoille, joista kieltäydyin, koska Ile kaupitteli mua naaraana.. juu ei käy.. ja sitten kotiin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.