IRC-Galleria

Arkisia asioita.Lauantai 24.11.2007 15:06

Vihdoinkin kaunis ja kuulas ilma. Kovin on yksinäistä. Kenelle puhuisin? Onneksi on pieni Nepsu täällä hoidossa ja saan tällä tavalla ajan kulumaan. Aloin lukemaan Mika Valtaria. Sinuhe on ystävä joka vastaa kysymyksiini. Yllättävintä on se, että 10 vuotta sitten ymmärsin asioita ihan eri tavalla kuin nyt. Onkohan se "se elämän kokemus"? Katson maailmaa eri silmin ja tietyisti ystävät muokkavaat mielipiteitäni. Siis uudemmat ystävät. Uudet ystävät, hm! Eihän minulla vanhoja olekaan. Olen koko ikäni ollut yksin. Onkohan se tietoinen valinta, vai onko lähimmäiset vaikuttaneet elämääni niin, että ei ole ystäviä. Nytkin on vain yksi tosi ystävä ja yksi ns. lärpättelykaveri. Kuuntelin radiota eilen ja sieltä tuli sellaista musiikkia, mitä sen tosi ystävän kanssa paljon kuuntelin joskus. Olisin halunnut puhua hänen kanssaan,mutta se on mahdotonta nykyään. Elämä on....
Minusta on varmaan tullut marisia ja valittaja. Täytyy ryhdistäytyä. Katson hiihtoa toisella silmällä ja olen iloinen Maarit Björgenin voitosta.
Olkaa onnelliset kaikki, ketkä lukevat tämän, melko varmaasti olette kaikki terveitä ja elämä kohdallaan. Ja jos ei ole, niin laittakaa asiat kuntoon.
Muuten, oletteko huomanneet, että on kuutamo!?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.