IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 15.05.2009 00:42



Olipa kerran lihavahko koulukiusattu tyttö. Tyttö oli ihastunut erääseen poikaan, mutta tiesi ettei voisi saada tuota. Kuitenkin, ken tietää miksi, viimeisellä kouluviikolla poika iski tytölle kerran silmää ja sanoi "moi". Tästä innostuneena tyttö meni muutaman päivän päästä kysymään, lähtisikö poika tytön kanssa vaikkapa ulos. Poika alkoi nauraa ilkeästi ja sanoi: "Haha, tollasen läskin kaa minnekkää lähe!". Ensin tyttö hämmentyi. Pian hän kuitenkin tajusi että poika oli leikkinyt vain hänen sydämmellään.

Kesän jälkeen, kun koulut taas alkoivat näki poika tytön jolle oli nauranut ennen kesälomaa. Tyttö oli laihtunut, hän näytti monin kerroin kauniimmalta ja ihanammalta. Poika käveli pokkana tytön luo luullen että tyttö yhä tykkäisi hänestä. "Läheks ulos tai jotain tänään?" Kysyi tuo hymyillen hurmaavasti.

Jos sinun mielestäsi tytön pitäisi vastata myöntävästi, voin sanoa että olet vittumainen kusipää ja et näe muuta kuin ulkokuoren!

Jos taas mielestäsi tytön pitäisi vastata kieltävästi, lisää tämä päiväkirjaasi jotta kaikki näkevät että katsot pintaa syvemmälle! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.