IRC-Galleria

LordLauri

LordLauri

Talttumaton ikiurho

Selaa blogimerkintöjä

SäkkituoliSunnuntai 02.12.2007 01:39

Mulla on kämpillä nykyään säkkituoli. n_n Poo osti mulle aikasen joululahjan. Nyt on vähäsen paree pelata ja kattoa tölsyä ku niiltä iänikusilta puutuoleilta. Vähäsen alko jo persaus puutua.

Latasin koneelle sen Last.fm-systeemin, että ihmiset näkee mun ihkudinksumusamaun. xD Siellä sitä komeilee jo todella edustavasti Bäkkärit. :P

Tulin tosiaan vasta tänään kotiin ku oli joulumyyjäiset. Äitee ja Pirjo taas sekoili ties missä. Ne niinku oletti mun olevan kämpillä vaikka mä olin koruluokassa. Vitun järjen jättiläiset. Sain sentään mun sormuksen hyvään kuntoon. Patinoinki jo sen, enää pitäs vaan vähäsen kiillottaa. Sitä saiki hinkuttaa aika kauan, että se suostu mahtumaan mun sormeeni. :'D Se olis täydellinen vasempaan nimettömään, mutta joo. Sattuneesta syystä en halua siihen sormeen mitään. xD Mä oon sinkku hei haloo ja haluun näyttää sen. Oikeaanki nimettömään se menee, mutta se on sitte eri asia kuinka kepeästi se lähtee irti. :P Miten niin se on tiukka ku immen toosa. Onpas mulla kauniit kielikuvat tänään. Johtunee eilisestä Ace Venturasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.