IRC-Galleria

LordLauri

LordLauri

Talttumaton ikiurho

Selaa blogimerkintöjä

Mun habasta vetää suonta.Tiistai 17.07.2007 03:48

Mulla on haba nykyään. Molemmissa käsissä. Treenauksen tulosta. Oon pian habahabamään. Oliski mään. Jos olisin mään, olisin gei. Osaan taas yhdistää englannin luontevasti suomalaiseen kirjotusasuun.

Rätkätin eilen taas yhelle Naruton jaksolle. Neji ei kestä currya. Sen ilmeet oli korvaamattomat. Ja Lee oli humalassa. Tsot tsot.

Sain eilen limsapullon ku en viikonloppuna saanu yhtäkään. ;___; Se on luonnotonta mulle. Yleensä lipitän sitä joka viikonloppu. Nyt join sen taas ties kuinka nopiaa. Eipä siitäkään pitkään iloa riittäny.

Pitäs vaivautua tänään kierrätyskeskukselle. Missähän vitussa seki lienee. Piu~

MUCC osaa tehdä humpahtavia biisejä. Panorama on hieman humpahtava, mutta tää on kiva. Whiii~

Mua kusettaa.

Kohta alkaa koulu. Kivaa. Oon kyllästyny tähän no lifettämiseen. Pääsen vääntämään rautaputkea ja irstailemaan kaikella mahollisella.

Menin lauantaina Okamin puolivahingossa läpi. Viides kerta. En ees huomannu, että olin päässy niin pitkälle ja sitte yhtäkkiä hoksasin, että voi vihtu vipa bossitappelu. Uus ennätysaika tuli; noin 17 tuntia. Joku kerta yritetään siis speedrunia. Kuudes kerta ei ole se. Kattoo ny koska jaksaa. Täytys vaan malttaa jättää kaikki pikkupaska rauhaan.

Ei jaksais kattoa Narutoakaan enää, mutta kai sitä vois pari jaksoa kattoa niin voisin ehkä ehtiäki kattoa kaikki ennen ku koulut alkaa. Tsih tsih, seuraavaksi jakso numero 163.

Joskus pitäs vaivautua kangaskauppoihin, että saisin joskus cossin valmiiks. Tracon III on tähtäimessä ja pitäs saada Sakon-cossi valmiiks siihen mennessä. Sitte sinne homoilemaan. Kirjaimellisesti.

Miks ihmeessä kaikki kiva ilmestyy sillon ku mä en vois käyttää rahaa? Mtg:n kymppiedikka on myynnissä ja mun pitäs kitsastella rahan suhteen. >___> Jollaki on jotain mua vastaan. Tiedä sitten kenellä ja mitä.

Odotan kauhulla sitä päivää ku mun pitää siivota tää ryssähelvetti. Pelkään mitä kaikkea täältä löydänkään. Tai lähinnä mitä kaikkea hukkaamaani täältä löydän. Saapa nähdä.

Oon yhden Naruto.fin testin mukaan Akamaru. Söpöä. *woof*

Elämäni on varsin hiljaista.

"I dream of rain, I dream of gardens in the desert sand. I wake in vain, I dream of love as time runs through my hand." ~ Desert Rose - Sting

Mä rupean pian buddhalaiseks munkiks ja muutan Tiibetiin. Siellä lämmitän pientä vaatimatonta mökkiäni kuivatulla jakin paskalla ja syön raakaa riisiä epätoivoisesti yksi kerrallaan syömäpuikoilla.

Tai sitten alan ninjaksi. Jonka nimi on Keittiö ja sitte musta tulee aivan helvetin kuuluisa. I will be a fucking cool ninja.

Vilsu löysi eilen uuden maailman. Se pääsi takapihan aidan päälle. Se makoili siellä ja katteli ympärilleen. Sitte se katos sieltä. Se tais nukahtaa ja tipahtaa alas. Nolo katti.

Nolifetin ja pelasin Okamia. Nirhasin Crimson Helmin ja Orochin. Nyt kutittelen pian taas Emperorin sisuskaluja ja pieksen pierusamurain pois sieltä. Hus pois, mokoma kaasupilvi med haarniska.

Miksen mä vois olla ihmissusi? Elämä olis varsin mutkatonta sutena. "It feels good to be a wolf." Oh hell yeah, it would feel great.

Miksei maailmassa ole täydellisen pyöreää sipsiä?

Mikseivät laatikot voi pysyä kunnolla kiinni eivätkä retkottaa raollaan?

Miksi missaan kaikki kivat dokumentit?

Miksi muut pitävät yleissivistysmäärääni luonnottoman suurena?

Miksi piirrustustaito on minulle häilyväinen ominaisuus?

Miksen ole humalassa nyt?

Miksi en ole mies ja homo?

Miksi Okia ei ole oikeasti olemassa?

Miksi leijona saa 50 orgasmia päivässä?

Miksi sian orgasmi kestää puoli tuntia?

Miksei olisi olemassa sikaleijonaa, jonka elämä olisi yhtä orgasmia?

Miksi orgasmi ja organismi ovat niin samanlaiset sanat?

Miksi minä kyselen tyhmiä?

Miksei kukaan vastaa mulle?

Miksen minä ole nukkumassa?

Miksi pissiksiä on olemassa?

Miksei kukaan käske mua lopettamaan tätä?

*nuijanukutus*

*titityy*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.