IRC-Galleria

LordLauri

LordLauri

Talttumaton ikiurho

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 08.06.2009 16:27

Ja sitten pöllin Pöpen koneen. XD

I'm alive, believe it or not.Keskiviikko 03.06.2009 15:15

Joo, netti kuoli tos... kauan sitte. Johtunee meiän maksupolitiikasta taas. :D

Mut hengis oon. Ei vaan oo mitään hajua koska se netti taas alkais osottaa elonmerkkejä mut no joo. Kännykällä saa kiinni jos on jotain akuuttia. :P

Niin, oon nyt Kasperi-talon koneella netis. XD Joku äiteen random päähänpisto et täällä pitis olla koneet, joilla pääsee ja kappas. Olihan täällä.

MUT MULLON GUITAR HERO: METALLICA. \o/
Semmonen oli se vappu. Oikeenki kiva. :D

Tehään ny tämmönen.
Otin vapauden pimpata toista ja kolmatta kysymystä.


V A P P U 2009

Sinun on vastattava jokaiseen kysymykseen rehellisesti

Paljon joit alkoholia vappuna?
- Aattona ny tuli vähäsen siideriä kumottua alas.

Suutelitko ketään ihmistä?
- No miksen.

Halasitko ketään ihmistä?
- No Pöppeä. En kyl sit muista tuliko tuitereis halattua äiteetä. XD

Missä juhlit vappua?
- Kotona.

Keiden kanssa juhlit?
- No aattona sitä enempi oli mut enivei. Pöppe, äitee, Mika, Päivi ja Esa.

Hukkasitko mitään?
- Sytkiä tuntuu olevan hukas. o_O

Oltiko poliisien kanssa tekemisissä?
- Ei mut poliisit vähäsen tais varotella lauantaina Härmän häjyn edes olevia nujakoitsijoita. :D

Joivatko ystäväsi paljon?
- AHAHAHAHAHAHAHAHAAA. Pöppe oli aika kunnos. XDDDDD NYYSIN SEN HOUSUT EIKÄ SE HUOMANNU MITÄÄN.

Oliko vappu kiva?
- Olioli.

Millainen mieli vapusta jäi?
- Hyvä.

Vetikö kaverisi överit?
- No eipä oikeestaan.

Koitko jotain mitä et olisi koskaan uskonut kokevasi?
- Emt... Ellei ny sitä lasketa et rupesin hoilottaan ties mitä levyltä tulevia biisejä ääneen ku satuin osaamaan ulkoa. :'D

Saattoiko kukaan sinut kotiin?
- No oltiin kokoajan kotona.

Oliko darra seuraavana päivänä?
- Ei. \o/

Kuoliko kukaan sinä vappuna?
- Ei ainakaan kukaan tuttu enkä minäkään.

Mitä mieltä olet koko vapusta?
- Oikeen mukava.

Mitä haluat sanoa muille vapusta?
- No mitäpä tosta ny sanois.

Jotain ny pitkästä aikaa.Tiistai 14.04.2009 05:07

Kirjoita lauseet omalla murteellasi. Tai jotain.

1. Siskoni punainen mekko mahtuu myös minulle.
- Taitaa tuo siskon punaanen tanttu mahtuu sulleki.

2. Tarvitsetko apua kirjoitustehtävässä, jonka maantiedonopettaja antoi?
- Tartteksä apuu tos maantiedon tehtäväs?

3. Hyvä on, tehdään niin kuin sinä ehdotit.
- No kokeillaan ny sitä sun tapaas ku oma ei toimi.

4. Isäni äiti kertoi hakevansa meidät noin kello 17.45.
- Isseen äitee sano et hakee meiät joskus kuuden persees.

5. Matkustinkin Helsinkiin linja-autolla, koska myöhästyin junasta.
- Pitiki mennä Hesaan sit bussilla ku juna perkele jätti.

6. Oletko nähnyt missään isoveljeni matkapuhelinta?
- Et oo sattunu näkeen velipoijan telefoonia?

7. Ostitko sen hameen, jonka näimme viime viikolla Hennes&Mauritzissa?
- Meniksä ny ostaan sen tantun mikä siellä rättikaupas oli?

Mittari punaisella.Keskiviikko 25.03.2009 02:31

http://www.gotquestions.org/Suomi/homoseksuaalisuus-synti.html

Uteliaisuuttani googlasin homoseksuaalisuuden ja Raamatun. Tuo sivu näytti pienen otteensa puolesta parhaimmalta asiaa selventämään. Itseasiassa etsin niitä kohtia missä Raamatussa homoseksuaalisuus mainitaan. Kaivoin siis kaapista esiin ripariraamatun (jota olen julmasti kastellut kuvamuokkauksia varten mutta paskanko väliä). Luin kohdat. Mittarini meni punaiselle.
Ai kun oli hienosti kierrellen ilmaistu asiat. Rivien välit oikein tursusivat homofobiaa. Noh, myönnän nyt sen, ettei Raamatussa sanota suoraan että homot pitäisi kivittää hengiltä. Mutta että jumala tuhosi kaupungin missä sitä harjoitettiin? Kyllä tuo on jo tappamista.

"Siksi Jumala on jättänyt heidän häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan."
- Kirje roomalaisille 1:26-27

"Luonnollisen sukupuoliyhteyden"?

Onko tosiaan luonnotonta tuntea vetoa joihinkin muihin kuin miehiin? Taidanpa olla siis luonnonvastainen tapaus ja oikea syntisäkki. Helvetti, täältä tullaan.

Ja tuolta hyppäsi myös silmille sana "himo". Raamatussa miesten välistä sukupuoliyhteyttä kuvataan usein himona, ihan kuin se olisi vain jokin eläimellinen halu, ei mitään syvempää.
Kaiken lisäksi himo on yksi seitsemästä kuolemansynnistä.
Aivan kuin vain heteroseksuaalit voisivat tuntea rakkautta ja osoittaa sitä rakkaalle ihmisilleen. Kun taas homoseksuaalit tuntevat vain syntistä himoa ja sen pohjalta paneskelevat toisiaan säädyttömästi.

Tähän väliin:
Tarkoitan nyt homoseksuaaleilla niin miehiä kuin naisiakin, termi kun voi koskea kumpia vain.

"Jumala ei luo homoseksuaalisia ihmisiä. Raamattu sanoo, että ihmisestä tulee homoseksuaali synnin vuoksi (Room. 1:24-27) ja pohjimmiltaan omasta tahdostaan."

Haluaisinpa tietää mitä pahaa ne monet homoseksuaalit ovat tehneet, että heistä on tullut syntisiä koska eihän kaikentietävä ja täydellinen jumala semmoisia kammotuksia luo. Hyi olkoon.
Pohjimmiltaan omasta tahdostaan?
No totta kai! Kuka kumma haluaisi kieltää oman itsensä ja teeskennellä olevansa jotain muuta mitä ei ole! Pitäisikö sitä tukahduttaa oma seksuaalinen suuntautumisensa ja elää valheessa koko elämänsä jossain kulissiavioliitossa? Eikö ihminen tosiaan saa olla oma itsensä?

Oma mielipiteeni seksuaalisesta suuntautumisesta on varsin psykologinen ja samankaltainen Sigmund Freudin kanssa. Uskon tai luulen, että ihmiset ovat syntyessään biseksuaaleja ja ympäristö muokkaa heille tietynlaisen suuntautumisen, joka ei sitten hevillä muutukaan. Jäävät he sitten biseksuaaleiksi, tulevat homoseksuaaleiksi tai heteroseksuaaleiksi, tuskin seksuaalista suuntautumista mitkään geenit on hedelmöityshetkellä määränneet. Sellaisia alleeleja ei ole löydetty ainakaan minun tietääkseni.

"Jos jollakulla on taipumusta vihaan tai raivoon, saako hän silloin antaa periksi noille taipumuksille? Ei tietenkään! Sama pätee homoseksuaalisuuteen."

Tässä on ristiriita. Väkivaltaisuus ja homoseksuaalisuus on kaksi täysin eri asiaa. Väkivaltainen käytös, oli se sitten fyysistä tai henkistä, satuttaa ihmistä.
Miten homoseksuaalisuus satuttaa ihmistä?
Ei mitenkään.
Tai itseasiassa, kyllä se yhdellä tavalla satuttaa. Oman seksuaalisen suuntautumisensa kieltäminen ja tukahduttaminen satuttaa henkisesti ja tunnetusti henkiset haavat ovat ne kaikista tuskallisimmat.
On siis ilmeisesti syntiä antaa periksi omalle itselleen ja rakastaa sitä henkilöä, jota kohtaan tuntee vetoa, tavalla tai toisella.

Kuinka kauan homoseksuaalisuus olikaan rikollista?

"Suomessa homoseksuaaliset suhteet rikollistava laki astui voimaan vuonna 1894. Rangaistavuus kumottiin vuonna 1971, jota ennen lain perusteella oli tuomittu yli tuhat ihmistä pelkästään vuosina 1924–1971."
- Wikipedia

Ja tämä laki oli taatusti tehty Raamatun pohjalta, joka tuomitsee homoseksuaalit syntisiksi ihmisiksi.
Sittenpä homoseksuaalisuus dekriminalisoitiin, mutta sitten siitä tehtiinkin sairaus.

"Sairausluokituksesta homoseksuaalisuus poistettiin vuonna 1981, ..."

Mahtoi olla mukavaa tuona aikana kun heti toimittiin mielipuoleksi jos tunsi vetoa samaan sukupuoleen kuin mitä itse edusti.

En yritä hyökätä tällä uskovaisia vastaan ja olen pahoillani jos joku nyt tämän niin tulkitsi. On edelleen ateistejakin, jotka käyttäytyvät enemmän tai vähemmän homofoobisesti.

Mutta jos sitä lähdetään syvemmältä ruotimaan niin mihin tiet johtavatkaan...

Jos vanhemmat eivät olleet ateisteja niin aika varmasti kristittyjä, varsinkin kun on Suomesta kyse. Vanhemmilta ihmisiltä kuulee ikäviä kommentteja jos homoseksuaalit edes suutelevat täysin siveellisesti eivätkä tunge kieliään kilpaa toistensa kurkkuihin. Hyvä esimerkki on oma mummani, joka totesi Salattuja elämiä katsoessaan kun kaksi naista suuteli: "Hyi mitä kauheaa kutemista."

Sitä saisi siis periaatteessa hävetä jo julkisia hellyydenosoituksiakin jos partneri sattuu olemaan samaa sukupuolta.

Paskanmarjat, sanon minä.

No, myönnetään. Ehkä minulla on helpompaa. Satun näyttämään kauempaa erehdyttävän paljon miespuoliselta.

Tässä olen hehkuttanut kuinka väärin on kieltää oma itsensä ja elää tunnetun sanonnan mukaisesti kaapissa, oli sitten suhdetta tai ei.
Eipä se minunkaan suhteeni täysin julkinen ole. Kaksi minulle tärkeää ihmistä ei tiedä siitä eli mumma ja kummisetäni Hasse. Se on henkisesti vaikeaa. Sitä haluaisi kertoa kuinka onnellinen on, mutta kas kummaa. Mumma on sitä vuosikertaa, että homofobia on syväjäädytetty jonnekin hänen aivoihinsa ja Hasse on vain... Hasse on Hasse. Mutta ei ole mukavaa kun kuulee kummisedältään vähän väliä kysymyksiä, että jokos sulla on joku kolli. No ei ole kolli vaan jotain paljon parempaa.
Osaltaan siis tiedän kuinka paljon se voi satuttaa.

Alku meni hyvin, mutta loppua myöten meni sekavaksi. Sori siitä. Ajatukset tuppaa harhailla jossain vaiheessa ja juttu menee mannavelliksi.

Mutta nämä on täysin minun omia ajatuksiani ja mielipiteitäni. Niitä ei ole tarkoitettu henkilökohtaisiksi ketään kohtaan enkä tosiaankaan yritä lietsoa jotain järjetöntä vihaa tässä uskovaisia vastaan. Tästähän nyt saa helposti sen ajatuksen, että suhtaudun uskovaisiin vihamielisesti.
En ainakaan tietääkseni niin tee.
Jos joku on löytänyt uskosta itselleen apua niin voi jukoliste, se on hieno asia. Se on se juttu, joka sitä henkilöä auttaa. Kaikkia ei auta psykologit sun muut kallonkutistajat.
Mutta ei kaikkia auta uskokaan. Minua se ei auta. Minua auttaa se, että saan puhua psykologian ammatti-ihmiselle.

Olen kyllä yrittänyt löytää uskoa itselleni rippileirillä. Mutta sinne meni rahat täysin hukkaan monessa mielessä. Usko jäi edelleen täysin vieraaksi asiaksi, koska se oli täydellisessä ristiriidassa sen tieteellisen selityksen kanssa, jota itse pidän totuutena. Lopputuloksena sain vain oikeuden toimia kummina ja käydä ehtoollisella. Enkä käynyt sitten konfirmaation jälkeen vaikka kitkutin vuoden isoskoulutuksessa. Ja lopulta se kaikki raha meni täysin harakoille kun erosin kirkosta.

Mutta joo. Luento loppuu tähän. Purin itseäni tänne koska pää tarvitsi sitä tai olisin polttamassa ketjussa tällä hetkellä liesituulettimella.
Kuten jo aiemmin sanoin, mielipiteet ja ajatukset ovat täysin omiani eikä niistä tarvitse loukkaantua, sillä niitä ei ole tarkoitettu loukkaaviksi.

[Tracon] IV in mai veeeiiiinSunnuntai 08.02.2009 16:28

Jälleen yks coni takana päin ja läjä kivoja muistoja päässä. ^ww^ Kuvia sais olla enemmän, mä en vaan koskaan saa otettua coneis paljo mitään kuvia... :'D Nytki niiton peräti NELJÄ.

No joo, enivei. Kello herättääs vartin yli kuus. Herään varttia VAILLE kuus. Olis voinu viel nukkua puol tuntii mut nousin silti ylös. Revin cossin niskaan ja suttasin naamani, joka meni yllättävän hyvin ottaen huomioon et mulla ei ollu mitään hajua mitä teen. XD Vähä yli seittemän Pirjo saapu ja kärräs mut assalle. Pelasti aamua aika runsaasti, joka sitte muuttuu lähes totaaliseks failureks myöhemmin... :'D
Köröttelin siis 7:38 junalla Tampereelle ja olin siellä siis yheksältä. Hipsin tupakille ja päätin soittaa Pöpelle että missä hää menöö.
...
SE HERÄS MUN SOITTOON.
...Joo. Ihme lusmu seki. XD Odottelin tunnin asemalla ja soitin uusista. Vieläkään ees matkalla. :'D Vähän ajan päästä Pöppe soitti mulle ja sano et hyppää bussiin ja mee jo TTY'lle niin se tuodaan suoraan sinne. Noh, minäpä lähdin käpytteleen pysäkille, jossa ihmeellistä kyllä mun tuurilla oli bussi 23, jossa luki Hervanta. Kyytiin vaan ja bussi taas tupaten täynnä. Joku hassu pappa kyseli multa et mikä tapahtuma siellä nyt oli. Se oli aika herttanen vaari. :D Ja tää matka oliki sit aika floppi.
Hervantaan päästiin. Ongelma vaan et jäätiin ilmeisesti väärällä pysäkillä pois. Siinä sitte lähti hirvee lössi ernuja vaeltamaan TTY'lle ja kyseltiin kaikilta random vastaantulijoilta et mennäänks me oikeeseen suuntaan. XD Siinä sit Pöppe soitti et mis mä meen. Sain säikytettyä sen ottomaatilla. Taas vaihteeks. Noh, pääsin sentäs ehjänä TTY'lle.
Roippeet narikkaan ja loput cossista päälle. Niin siis olin se mustas haalaris hilluva susiotus, jota semmonen vihriähiuksinen pygmi talutti. :D Suunnattiin ensin myyntipöydille, ekana jotenki mystisesti Genrewearin pöytään. XD OSTIN VIHDOIN SENSEIPAITANI. Hahaa. Taas sai pinssin kaupan päälle. Otin semmosen mis lukee "Kakka tapahtuu". XD Sopi liian hyvin sen conin alkuun...
Ei liene ylläri et eniten rahaa katos Fantasiapelien pöytään. Ostin siitä Lovelessin vol 8'n (10€) ja yaoin Wild Rock (10€ HALPA!). Jotain random kiertelyä myyntipöydillä ja sit mentiin sinne alas pöytään syömään jotain. ...Se oliki aika outo hetki. Nimittäin, ENSIN meidän pöytään lens karkki. Ihmeteltiin sitä. Mutta sit. SIT SINNE LENS PALA PURJOA. Oikeesti, wtf. XD
Möh, huomattiin että kello lähenteli yhtä joten möyrimme Tietotalon kakkoskerrokseen miittiä varten. Vähä aika vaikutti siltä et kukaan ei löydä/muista sitä mut sitte sinne paukahti väkeä enemmän ku kuvittelin. 8D Ja pyöri siin semmosiaki, jotka ei ees ilmottanu tulevansa. Total success. \o/ Meillä oli vähä aikaa naamalla varustettu kortsu maskottina mut se puhkes tupakilla. Lopuks se tais repeillä pitkin TTY'tä... XD Joku tuli öriseenki meille jotain mut yritäpä kääntää paatunut yaoisti. u_u Mission impossible. Lopulta miitti hajoili omille teilleen mut kyl sen väkeä sit bongas viel myöhemmin. :D
Päädyttiin jotenki uudestaan Fantasiapelin pöytään ja minä ettin tuskissani Claymorea. HAH. Löysinki ne. Mukaan tarttu kolme. Syy? Ne oli vaan 8€/kpl. Etittiin me Hidoin pöytääki ties kui kauan. Oli aika piilos.
Loppuaikana enimmäkseen sit istuskeltiin jossain nurkas Pöpen kans ja mä onnistuin sotkeen sen naaman. XD Hups~
Tähän väliin vois todeta et meille tultiin valittaan aika monta kertaa conin aikana. :'D Tupakilla liian lähellä ovea, miitti keskellä kulkuväylää, pysähdys PUTKESSA (ja ei ees oltu keskellä putkea, vitun molopääjärkkäri).
Bussimatka takasi oliki sit asia eri... Ei mahuttu ekaan bussiin ja jotku kilahteli sit sille kuskille ja risti sen kyrpäottaks. Toiseen sit mahuttiin. Tosin se oli HIEMAN täynnä. Tiivis tunnelma. Pöppe piereskeli siellä. XD Noh, ainaki pääs takas asemalle. Kävin ostaas junalipun ja sitten minä halusin SYYYYYÖDÄ. Eli pitsalle asematunneliin~ Imuroittin semmosen peruspitsan aika vauhdilla alas. :'D Täyty käydä ostaas sen jälkeen tupakkia ku olivat mokomat päässeet loppumaan.
Ihmeteltiin vähä aikaa siin assan pihalle et mitä tehään ja lähettiin lopulta vaan käveleen. Pysähdyttiin sitte johonki risteykseen ihmetteleen vähä lisää. Lopputulos? Käveltiin takas ja mentiin johonki halpisbaariin. Oli muute hyvä paikka. Oikeesti halpa. Juotiin siellä sitte parit (Pöppe joi ölyttä ja lonkeroa, minä siideriä [ihme ku ei ollu laittia]). Sit meiän pöytään tuli kaks jotain känniläistä selittään ja mua alko ahistaa. >__> No siin pitiki jo vähitellen lähtee.
Käytiin sit asemalla ERITTÄIN TUTUKSI käyneessä vessassa. XD Mut siellä ei ollu niitä sinisiä valoja enää. 8o Outoo.
No joo, ei siin sit enää oikeen mitään keriinny ku juna tuli. Koskaan ollukaan Tampereelta poislähtö niin vaikiaa, sattuneesta syystä.
Junas joku pappa tuijotti mua ties kui pitkään. o_O Ärsyttävää. Noh, ehin lukee siin matkan aikana Claymoret ja aikaaki viel jäi. Juna oliki sit etuajas perillä. Sen olis pitäny olla vasta kahen jälkeen yöllä perillä mut se oliki jo kahtakytä vaille Seinäjoella. Joo, tulin siis yöjunalla kotiin. XD Saavutus seki.

Siinäpä se oli, ens vuonna uusista. :D

Kiitos vaan kaikille keihin siellä törmäs ja erityinen kiitos heille, jotka tulivat YAOISMI-miittiin. \o/ ONE DAY, YAOI SHALL TRULY PREVAIL.

Ja tietty kiitos äiteelle, joka jakso taas väkertää mulle puvun. Oot paras.

Yaoismi-miitistäTorstai 29.01.2009 14:21

* UPDATE 3.2.09 - Miittikyltin kuva

Eli tähän tulee tieto päivitettynä ja merkintä pysyy jatkuvasti luokiteltuna YAOISMI-yhteisöön.

*krhm*

Kyseessä siis Yaoin ja hänen lovechildinsä Shonen ain seuraajien pienimuotoinen kokoonkerääntymä mikä myös miittinä tunnetaan, Tracon IV'ssä 7. helmikuuta.

PAIKKA?
Tietotalon 2. kerros
(ensisijainen paikka)

AIKA?
Kello 13:00
(Muutokset mahdollisia!)


Kommenttia voi laittaa joko yhteisöön tai sitten Tossu-samalle jos tuo aika ei jostain syystä käy.
Emme tokikaan mulkoile murhaavasti jos joku myöhässä tai kesken kaiken paikalle pämähtää.

Nyt meni synapsit sekasi.Torstai 27.11.2008 00:01

Tossu-sama sanoo:
MAGGARAA JA LEIBÄÄ.
The Mollamaijamies sanoo:
Saanen vaipua pienoiseen epätoivoon? XD
Tossu-sama sanoo:
Ehei.
Tossu-sama sanoo:
Lentävä valkosipulivoissa marinoitu etana kieltää.
The Mollamaijamies sanoo:
*epätoivoa*
Tossu-sama sanoo:
Rikot seitsenvarpaisen jumalan tahtoa!
Tossu-sama sanoo:
Häpeätkös.
The Mollamaijamies sanoo:
*epätoivoa~*
Tossu-sama sanoo:
Ei suositella kiiviä satiaisille.
Tossu-sama sanoo:
Aiheuttaa selkäydinkiviä.
Tossu-sama sanoo:
Ja tulpan pyllyyn.
The Mollamaijamies sanoo:
*EPÄTOIVOA*
Tossu-sama sanoo:
Ei kannata pukeutua juustoon, sanoi raidallinen harakka aamuvarhain.
The Mollamaijamies sanoo:
x'DDDDDDDDDDDDD
Tossu-sama sanoo:
Sitä se teettää kun tohvelieläin saa sokeria.
Tossu-sama sanoo:
Siitä on hautakivet ja enkelikuorot kaukana.
The Mollamaijamies sanoo:
XDDD
Tossu-sama sanoo:
Jäljelle jää vain veikeä mielialalääkitys ja kahvipöönit.
The Mollamaijamies sanoo:
Töhve. Pitääks mun alkaa huolestumaan?
Tossu-sama sanoo:
Ei sanoi meritähti lauantaimakkaralle.
The Mollamaijamies sanoo:
Mä kyl taidan.
Tossu-sama sanoo:
Ei ole tarvetta.
The Mollamaijamies sanoo:
JA OONKS MÄ LAUANTAIMAKKARA.
Tossu-sama sanoo:
Nunnatkin polskaavat vailla huolta huomisesta.
The Mollamaijamies sanoo:
T^T
The Mollamaijamies sanoo:
Mä kyl en oo varma mitä aatella. x'D
Tossu-sama sanoo:
Ruisleivässä on madonreikä vuoteen 2847.
The Mollamaijamies sanoo:
XD
Tossu-sama sanoo:
Aika jolloin kastemadotkin käyttävät Hummer-maastoautoja ja ihmiskunta on muuttunut siniseksi.
The Mollamaijamies sanoo:
o________________________________o;
Tossu-sama sanoo:
Ja jumala löydetään pienestä savupirtistä keskeltä Siperiaa.
The Mollamaijamies sanoo:
x_____x *kuoli*
Tossu-sama sanoo:
Pyöräpumppu herättää fossiilitkin henkiin ja maailman ovat vallaneet animoidut mammutit.
The Mollamaijamies sanoo:
D:
Tossu-sama sanoo:
Psyyke muuttuu jäätelöksi ja sitä tarjotaan aromikkaan yrttisinapin kera kukkalautaselta.
The Mollamaijamies sanoo:
... Töhve~ Huhuu. Ooks sä siel?
Tossu-sama sanoo:
Töhve on nimitys eräälle tohvelieläinyksilölle, joka muista kaltaisistaan poiketen muistuttaa suuresti ihmistä (Homo sapiens sapiens).
Tossu-sama sanoo:
Toisin kuin muut kaltaisensa, hän ei lisäänny jakautumalla ja käyttää ravinnokseen mieluusti MAGGARAA.
The Mollamaijamies sanoo:
x'DDD Noes.
Tossu-sama sanoo:
Suolistokaasut muodostavat uuden, läpäisemättömän atmosfäärin ja uusi jääkausi saapuu.
The Mollamaijamies sanoo:
...
Tossu-sama sanoo:
Tieto on hunajaa ja hunaja tietää mehiläisongelmaa.
The Mollamaijamies sanoo:
...
Tossu-sama sanoo:
Näin ollen, jos tiedostaa mehiläisongelmansa omaa tietoa, joka on hunajaa ja se taas mehiläisongelmaa.
Tossu-sama sanoo:
Se on semmoinen sikapyörä, josta ei pääse pois vaikka olisi ninjaorava.
The Mollamaijamies sanoo:
Meen kohta piiloon jonneki. XD
Tossu-sama sanoo:
Piilossa sikiää uusi sukupolvi, tarkalleen sanottuna neljässadaskuudeskymmenesyhdeksäs, noita kotien tuholaisia: täytettyjä fasaaneja.
The Mollamaijamies sanoo:
O__ó
Tossu-sama sanoo:
Aina ovat vaivana olleet eikä eroon pääse edes sukkapuikoilla.
The Mollamaijamies sanoo:
o__o
Tossu-sama sanoo:
Pakarat siintävät kaukana autiomaan horisontissa, antaen varjoisan viimeisen leposijan heille, jotka ovat lehmuksesta syntyneet.
The Mollamaijamies sanoo:
.________________.
Tossu-sama sanoo:
Piimää pissivien norsujen itkuvirsi kajahtaa ilmoille sanomalehdistä.
The Mollamaijamies sanoo:
>_______<;

...Jaa.Keskiviikko 12.11.2008 22:58

Netti toimiiki vanhas konees. Elisalla ollu vaan häikkää. Mikäs täs.

Tää on vaan kamala! Rumpsuttaa ja on hidas ku mikä. XD

Tosiaan.Keskiviikko 12.11.2008 20:28

Älkää odottako mua koneelle, meseen tai galleriaan. Läppärin piuha on paska, uus ehkä loppuviikosta. Netti ei pelitä vanhas konees.

Eli näin.