IRC-Galleria

LordLauri

LordLauri

Talttumaton ikiurho

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

HönötiippaTiistai 30.01.2007 01:50

Juu, voisin tänneki vaivautua kirjoittamaan vaikka se onki vaikiaa ku sormet on vieläki kohmeessa ku kävelin kotiin puolentoista tunnin ajan. Jalatki on vähäsen kipiät. ^^;

np: Stam1na - Kadonneet kolme sanaa

Arigato, Lee-kun ku tutustutit mut tähän bändii. o/ Meh likes it.

Viime päivinä on tullu muutamia hyviä sanoja. Ja lauseita.

~ Älä nyt vingahtele. -äiti
~ Tsyperkjuuppa -äiti
~ Hönötiippa -Jossu

Aivannn. Huvittavaa kyllä. xDD

Tänään piti mennä taas sinne Steissille söpöttelemään asioista. Oli iha mukavaa. Sai purkaa ajatuksiaan jonki verran. Maaliskuussa uudestaan. Ja maaliskuussa on MUCCun keikka. o.o Liput tuli tänään. Yatta. \o/

Höm höm höm.Lauantai 13.01.2007 10:36

Eilen illalla oli kehittävä illanvietto äiteen kanssa. Joo. Vietän äiteeni kanssa iltaa. Son kivaa. Mara on iha mukava. Kuunneltiin sen vanhoja kasetteja. Vanhimmat on 70-luvun lopulta. Sitte piti äänitellä vanhoja suomirokin hittejä kasetille. Kukapa ei tykkäis Miljoonasateesta. Meh likes it. \o Juuh.

Tänään parturiin. Puoli kymmeneltä. Ja kello on puoli yhdeksän NYT. Tunti vielä. Sitä ennen vois ajatella jääkaapin osittaista tyhjennysoperaatiota. Tossu hungry. Toisaalta, mulla on nykyään aina nälkä. x3 Syöminen on kivaa. Parturin jälkeen mude saa nakkihomman värjätä mun hiukset. Mustaa ja violetin punasta. \o/ Jotain uutta. Sais kyllä heittää sen shokkivärinki jo tänään mun pöndeen. Minä mihinkään huomiseen jaksan odottaa. PRKL.

Vilsu koisaa mun pedillä. Ei kai muut kelpaa. *sniff* Olen niin otettu. *sniff* Okei, kokoan itseni.

Jep jep. Ainaki selvis miksei lukio sujunu. Mulla on ehkä lievä paniikkihäiriö, jonka lukio laukasee. Ai että ku on mukavaa. Vittu. Vaikka minä jonku lääkityksen siihen saisinki niin en kyllä enää itteäni kiduta siinä paskalaitoksessa. Ei helffetti. Minä menen amikseen ja sillä siisti. Nyt sitte kiinnostaa metallisepän hommatki. xDD JOO. KATANOITA. Oikeita eikä mitään puusäleitä. Paljon teräaseita. Myyn Jauholle eteenpäin hyvällä hinnalla ja sitte se pistää ne vielä uudestaan myyntiin. Bisnestä, bisnestä.

Miten tästäki sepustuksesta huomaa, että mä oon väsyny? *hiljaisuus* Aivan.

Joo, menen pois.
Nyt riitti. Minen enää kestäny. Ei mene Tossu enää lukioon. Se on päätetty. Forever.

Syksyllä pyrin sitten tuonne amikseen puuseppälinjalle. Joo. Kuulostakoon hassulta, mutta sinne haluan. Menen tekemään telkänpönttöjä massatuotannolla. *muah* Ei, mutta teen joskus itselleni oman basson. Oikeasti. Sitten heitän nakin rakkaalle maalarilleni. n__n Aivan.

~I throw myself into the sea, release the wave let it wash over me. To face the fear I once believed, the tears of the dragon for you and for me.~ Tears Of The Dragon - Bruce Dickinson

Nyt kai voi vihdoinki sanoa elämän menevän suurin piirtein niinku haluaa. Ellei nyt oteta huomioon sitä, että mp3-soittimen musiikinsiirto-ohjelma päätti sanoa itsensä irti ja nyt tuo ämppäri on yhtä tyhjän kanssa. No, voihan sitä muistitikkuna käyttää.

Tossu wants french fries. Meh wants them. NOW.

Khihihihi ja ahihihihi.Sunnuntai 07.01.2007 19:41

Jee jee jee, yatta yatta yatta yatta. HAPPATAI. \o/ Aivan. Järki lentää jälleen kaukana jossain Kiinan muurilla. Mikäs yllätys se oli?

Eilen oli Seinäjoen animeyhdistyksen kokous ja vihdoinkin yhdistyksemme sai nimensä eli Seinäjoen Otakut (elikkäs nyt kaikki jotka hyöriipyöriirallallaa semmoisen ison porukan kanssa, jonka maskotti on nakkimakkara, ettii Seinäjoen Otakut -yhteistön täältä, arigatoo o/). Hienoa hienoa. Katottiin siellä animea. Elfen Lied oli ihan mukava. Verrrrrrrrta oli paljon. Ja irtopäitä. Minä tosin keksin siitäki whineämisen aihetta ku oli niin mielikuvituksettomia tapoja kuolla. Pää irti, torso keskeltä kahtia, kädet irti, jalat irti... Plaah, tuttua tavaraa. Olihan se ihan kivaa ajantappoviihdettä. Tosin se oli jo jotain ku kynä lensi päästä läpi ja sydän mosahti ulos rinnasta. Propsit tästä. Mikähän se yks anime oli, jonka aikana koisasin... No jaa, tuo kyllä nyt varmaan kerto paljo, ettei paljoa kiinnostanu. GTO:n aikana lähdettiin grillille hakemaan sapuskata. Ranskikset kaikilla mausteilla, kitoos. o/ MÄMMÄM. No juu. Sitten mentiin Hennalle remuamaan. Eli no-lifettämään. xDD Makoilin lattialla ja söin poppareiden jämiä kiposta. Ja poltin puhe-elimeni teellä. Jautsis. Zidden godia med Tomo. Oli henkevää. Joo joo. Kolmen maissa jo nukkumaan. Outoa, outoa. O_o

Tänään. No life. Sniffsnöffsnäffsnuffsnaffsneffsnyff. Joo. Henna from Kurikka heitti nakin:

"Kirjoita kymmenen ystäväsi nimi ja perään joku kappale josta pidät, ja joka kuvaa kyseistä ystävääsi, muistuttaa sinua hänestä tai tunteitasi häneen. Laita myös biisin esittäjä. Lopuksi nimeä kappale, joka kuvaa kaikkia ystäviäsi."

Eijei, kuules Henulihänylihiipparihevarihässiäinenkultapienihönöplaaplaamitäkaikkeamuutatähänvoisinkaantämänhetkisessähiemansekavassamielentilassanikeksiäkään, minulla ei ole kymmentä kaveria. Tai voisinhan minä tuohon ninjakerhon hämyräiset heppuset tunkea, mutta niitähän on enemmän kuin kymmenen. Joillekin tosin voin valita tässä aivan sen suurempia miettimisiä biisin:

Jossu ~ Dir en grey - dead tree (haluaako asianomainen kenties kuulla syyn tähän valintaan? xD)
Jauho ~ Bad Religion - Infected *reps*
...
...
...

Ööh, joo. Kahdelle osasin valita. xDD Hyvä Tossu. Henna from Kurikalle minä valitsisin... usko tai älä Hempukka, mutta minä ottaisin sulle sen, minkä valittit mulle eli SEN. Sä vaan liityt siihen liikaa. x'3 No hard feelings, y'know. Mutta yhteisesti koko ninjakerholle valitsen kappaleeksi tämän: RIKU AVANTO JA SPERMAISET NAKIT - SUPERNINJA! \\o o// _o/ \o_ \o/ *väsynyttä naureskelua* Kyllä se nyt vain on niin lapsukaiset, että Tossu-setä taitaa lopettaa tämän oudon jutun vääntämisen tähän, ettei ihmisiltä lähde järki heti kättelyssä sillä Tossulta se lähti jo ennen kättelyä. *naurua omalle typerälle vitsilleen* No joo.

Hei hei, pikkunaperoanarkistit. Tossu kirjoittaa taas. Kunhan jaksaa/muistaa/viitsii/viiveiltään ehtii.

Sayonara. o/

Mämmäm.Keskiviikko 27.09.2006 00:57

...

...

...

...

Ei itse asiassa mitään hajua mitä mun piti tänneki kirjottaa. O_o

KurreSunnuntai 24.09.2006 01:06

On vähäsen kurre olo. Enemmänkin hamsteri. Mitä mä selitän? O_o

HAMTAROOOOOO. Kukaan ei tajua. Hyvä niin.

Näin tänään tuntemattoman lentävän esineen huoneessani. Peloittavaa.

Pörrrrrrrrrrrristä.Perjantai 22.09.2006 17:38

On taas vähäsen pörrrrrrrrris olo. Olo varmaan jatkuu viikonlopun yli ku ei saa purettua sitä mihinkään. O_o

Olipas iloinen jälleen näkeminen vanhan tutun musiikin opettajan kanssa. Lajos Olah, tuo kaikkien rakastama mies. Asiassa oli vaan se ikävä puoli, että se hemmetti soikoon muisti mut vielä KOLMEN vuoden takaa. O_O Järkytys.

Kemian kokeesta tuli 8½ eli läpi taisi tuokin kurssi mennä. Enää pitäs ettiä äikän ope käsiin ja kinuta siltä koe takasi. Saa nyt nähdä miten se meni.

Niin.

Watashi wa Tossu-setä desu.Perjantai 22.09.2006 01:06

Jospas olisi viimein aika pistää oma naamani nettiin ihan omalla tunnuksella kun se jo Seinäjoen Ninjakerhon nimissä tuolla jossain pyörii. ^^ Njaaaaaaaaah.

Olipas paljon asiaa tänään. Jeejoojaajuu. Gomen, menen pois.
- Vanhemmat »