IRC-Galleria

Loretta-

Loretta-

Mä oon matkustanu junalla kuuhun ja takasin. Joka kerta rankemmin taivaasta alas palasin.

Miksi, oi miksi?Perjantai 02.10.2009 14:29

Miksi kissat tunkevat olemuksensa aina jonkin vaatekappaleen päälle makoilemaan? Vaikka lattialla olisi miten paljon siistiä pinta-alaa, ja johonkin nurkkaan olisi unohtunut vahingossa yksinäinen sukkaparka, niin on takuuvarmaa, että kissa menee öhöttämään siihen sukan päälle, ei paljaalle lattialle! :D

Miksi iso osa ihmisistä valitsee otto-automaatilla käydessään tilin saldon näkyviin paperilappuselle automaatin näytön sijaan, vaikka yleensä kukaan ei edes vilkaise (kyllä, olen tarkkaillut) paperilappua, vaan heittää sen heti kädestään maahan. Jos se tilin saldo ei edes kiinnosta, niin miksei voi valita vaihtoehtoa 'saldo näkyviin näytölle' taikka 'ei saldoa näkyville' ? Mitä järkeä on tulostella täysin turhia paperilappusia ja vielä heitellä niitä maahan?

Ja päivän suurin mysteeri: muutama päivä sitten monitoimihuseeraaja Claes Andersson kertoi Ilta-Sanomissa yrittäneensä itsemurhaa 80-luvulla koska pelkäsi saaneensa HIV-tartunnan. Jutun yksityiskohdat menivät näin: Claes määräsi itselleen pillereitä ja haki ne apteekista (Claes oli/on psykiatri joten pystyy kirjoittamaan reseptejä), osti pari putelia Alkosta ja varasi itselleen hotellihuoneen hotellin korkeimmasta kerroksesta. Huoneessa Claes joi putelien sisällön ja naposteli vähän lääkkeitä, riisui itsensä alastomaksi ja meni avoimeen ikkunaan seisoskelemaan, tarkoituksenaan hypätä alas. Jokin kuitenkin sai jonkin rataksen liikahtamaan Claesin aivoissa joten hän astui alas ikkunalaudalta, puki vaatteet ylleen ja soitti siskolleen.

Noh, eipä tuossa tarinassa muuten mitään, mutta mua jäi vaivaamaan se, että mikä ihmeen logiikka tuossa vaatteiden riisumisessa oli. Käsittääkseni kun alastomana oleminen ei millään tavalla edesauta itsemurhassa onnistumista. Vai oliko HIV-pelkoisella Claesilla ilkeä taka-ajatus pistää vahinko kiertämään ja roiskuttaa vertaan pahemmin kuin mitä vaatteet päällä olisi tapahtunut?

Onneksi työttömänä on aikaa mietiskellä ja pohdiskella tällaisia hyvin tärkeitä asioita..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.