IRC-Galleria

PRKL!Perjantai 24.10.2008 12:06

Voi v***u et menee hermot joihinki ihmisiin.Miks täytyy vaikeuttaa kaikkien elämää!!!Tarkotus oli nauttia ja pitää hauskaa sen lyhyen hetken mitä mahdollista ja sit ei voi muuta tehä ku riidellä joka ikisestä asiasta!Kaikilta meiltä parilta muultakin palaa hermot tollaseen!Sanotte et älkää riidelkö siitä ja tästä ja tosta ja mitä te ite teette, riitelette juuri niistä asioista!!!
En tajua.

vitut jostain tilasto-opista!Keskiviikko 08.10.2008 12:35

AH RAUHA!Sunnuntai 05.10.2008 19:23

Nyt on vanhemmat Turkista takaisin ja kahden viikon sijaisäitiys koiralle päättny.Vihdoinki saa taas nukkuu yöt rauhassa ilman koiran kitinää ! JES JES JES !

Isi ;(Torstai 02.10.2008 21:45

kiva loppupätkä vanhempien lomalle, iskä on joutunu tiputukseen ;( eikä kukaan tiiä mikä on hätä, toivottavasti menee ohi ennen kuin he tulee takasin tai sitten toivottavasti suomalaiset lääkärit osaa selvittää mistä on kyse.

isille tsemppiä.

SuruSunnuntai 28.09.2008 21:46

Kaikki muut saa koko ajan lapsia ympärillä mut mä en. Mäki haluun oman vauvan, tai siis meidän yhteisen vauvan (ei ois oikein omia sitä kokonaan isiltään) ja tiedän et kultaki tahtoo.
Vaikka tiedän etten todellakaan ole vielä mikään vanha niin silti tuntuu et kaikki muut ympärillä "lisääntyy"...

Dreqit!Lauantai 27.09.2008 02:44

Sairas maailmaKeskiviikko 24.09.2008 14:32

Mikä ihme saa ihmiset tekemään jotain näinkin kamalaa?! Ei kaikki voi täällä niin huonosti olla, että pitää alkaa joka v***n käänteessä alkaa paukuttelee kouluissa tai missään muuallakaan! Jos ei jaksa elää niin hankkiudu eroon sitten vaan istestäs, ei tarvitse viattomia alkaa tappaa ja mitä siitä sitten jos ne on sua joskus kiusannu, tappaminen ei ainakaan auta asiaa ja todistat vaan kaikille muille, miten säälittävä sä olet. Luuserit ampuvat itsensä vielä siihen samaan nippuun eivätkä edes uskalla kantaa vastuuta omista teoistaan.

Ja mitä h******tiä jotkut USA:n baptisti lahkolaiset alkaa riemuitsee ja kailottaa, että "Jumala vihaa Suomea, hylkäsitte Jumalan ja valitsitte homot. Jumala lähetti ampujan teille rangaistukseksi yms." Säälittävää porukkaa nekin, ihan ku se niille kuuluiskaan yhtään, mitä täällä tapahtuu ja keneen ihmiset uskoo ja keneen ei.

Kiva juttuTiistai 23.09.2008 14:37

Sitä ollaan nyt sitten sairaslomalla...perjantaihin asti eli maanantaina seuraavaksi kouluun, nyt kyllä ketuttaa.

Uus puhelin \m/ Maanantai 15.09.2008 20:17

Pistin tossa tilaukseen itselleni uuden puhelimen, Burim tänään jo osti itselleen uuden ja lupasi ostaa mullekin. Olis nyt sitten tulossa tuollainen LG:n kf600 kamerapuhelin kosketusnäytöllä.

Viikon päästä tavataan !

Sitten vielä 25. päivä toi lähtee äitinsä ja veljensä kanssa Ruotsiin sukuloimaan ja mä jään kotiin kouluun, töitä painaa ja porukoiden koiraa vahtii (ne kun menee 2 viikoksi Turkkiin) ja herraseni lupasi jättää mulle rahaa et pääsen shoppailee, JES!

Niin ja synttäritki olis keskiviikkona, täytyy vaan joku lahja keksiä murulle. En sitten tiiä noista kahvitteluista kun ei hän haluis sellasia järjestää mut kyllä nyt ainaki sen äidille ja mun perheestä kynnelle kykenevät saapunevat paikalle sitten viikonloppuna.

Koulutöitäki pitäs jossai vaiheessa väsätä, vähän on tullut noita rästitehtäviä yms. Kaipa se siitä. Pitää varmaan mennä vaan opon juttusille hieman.

Kyllä on taas sitten niin paljon tekemistä ja kaikkee kivaa. Toivottavasti jatkuis yhtä hyvänä mitä nyt on fiilis ollu.

Burimille vielä...Rakastan sua <3

SairaslomaaTiistai 09.09.2008 02:08

Täytyy vielä huomisen jälkeen kattoo onko menny pahempaan vai parempaan suuntaan.mut lukittaudun nyt sitten sisälle ainaki viel koko huomisen päivän!