IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 20.03.2009 13:48

Uusi kannettava on matkalla kotiin päin ja eilen kotiutus uusi sänky <3 Kämppä kokee todellisen muodonmuutoksen tässä lähiaikoina, tänään varmaan lisää vielä uusia huonekaluja ostamaan!
PÄÄTTÖTYÖ ON VALMIS!!!!!!

URIME PAVARSIA!Tiistai 17.02.2009 12:47

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.02.2009 14:08

Jees. Nyt alkaa vähän helpottaa.Opinnäyttö suoritettu ja kohta on autokoulunkin II-vaihe takana, vihdoin!
Ensi viikolla loma ja siitä aion nauttia ja sitten takaisin kouluun pariksi kuukaudeksi. Kunpa ne vain riittäisivät kaiken suorittamiseen, ettei tarvis siellä enää homehtua kesän jälkeen!

EilinenTorstai 05.02.2009 11:11

Ääääääh. Ensin töihin aamulla klo 7.30.Sitten töissä klo. 15.00 asti ja sen jälkeen noutamaan äitiä töistä. Sitten K-marketille hakee rahaa ja treffit Niinuskin kanssa klo. 15.30. Matka Raisioon, perille 15.50 ja treffit taas klo 16.15, eli oltiin hieman etuajassa. Palelluttiin hetki sitten ulkona ja veikkailtiin paljonko Jenny ja Jani ois myöhässä. Ei ne sitten ollu yhtään vaan tuli juuri tasan 16.15 vaikka yleensä ne on aina myöhässä +- puoli tuntia.
No sitten ahtauduttiin pikkubussiin ja matka Valkeakoskelle alkoi. Löpistiin Niinan kanssa koko matka kaikenlaista ja oli mukavaa vaikka takamus vähän puutuikin. Lisäksi Jenny on suvun vilukissa joten lämmitin oli tietysti täysillä ja tuli vähän kuuma. About klo 18.10 saavuttiin Valkeakoskelle ja pelipaikalle. Suoraan vessaan ja sitten katsomoon. Pojat siellä jo lämmittelikin. Odotusta oli meidän puolesta ilmassa. Pettymys oli suuri kun oma joukkue oli tappiolla. Täytyy tässä vaiheessa sanoa, että törkeä oli valkeakoskelainen yleisö. Jatkuvasti häiritsivät meidän poikia ja buuasivat ja ärsyttivät sekä huutelivat törkeyksiä. Ei kyllä ollut sitten minkäänlaisia käytöstapoja, sillä meidän halliin kun tulee vieraita pelaamaan ei niitä tolla tavalla herjata. Mutta siinä ei selitykset auta kun tappio oli kuitenkin välttämätön. Suuri pettymys ja pojat aivan maassa, niinkuin itse kukin meidänkin pienestä seurueestamme.
1,5 tuntia paikalle saapumisesta oli jo mieli aivan eri kuin tulomatkalla. Noin klo 20.15 alkoi kotimatka. Siinä sitten itse kukin pohti tapahtunutta ja taisi joillain pari kyyneltäkin vierähtää poskelle. Tai sitten se oli vain flunssaa. Alku paluumatkasta meni suht hiljaa ollessa, mutta kyllä se mieli siitä taas koheni kun Niinan kanssa jatkettiin juttujamme.
Suunnilleen siinä klo 22.10 oltiin takaisin Raisiossa. Porukat hyppäsi pois kyydistä ja erkani kaikki omiin suuntiinsa. Me sitten Niinan kanssa jatkettiin matkaa kohti kotio vaikka olisi kyllä tehnyt mieli etsiä lähin pubi ja vetää lärvit &lt;virne&gt;&lt;vink&gt; Jauhettiin vielä vähän paskaa ja sitten hyvästeltiinkin meidän kotipihalla.
Klo 22.40 astuin sisälle kotiin ja äijä makas sohvalla kattoos Tokio Driftii. Vaisu vastaanotto. Annoin sitten suukon ja menin itse nukkumaan. Johan siinä olikin takana reilu 13 tuntia liikenteessä.
Tänään otan vain lunkisti, tosin töiden jälkeen.
Toivotaan, että pojat pelaa sitten seuraavan pelinsä sekä sydämellä että järjellä. Eilen niiltä nimittäin puuttui molemmat.
Kiitokset silti Niinalle hyvästä seurasta &lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.01.2009 12:00

Eilen oli niin kiva päivä! Ensin vähän innostuttiin B:n kanssa riehumaan kotona ja riehuttiinki sit ja kunnolla, hiki oikein meinas tulla ja saaliina on nyt molemmilla pari mustelmaa ja mulla katkennu kynsi &lt;virne&gt; Sitten lähetin äijäni ulos veljensä kanssa ja lähin itse kattoo lentopalloo (just helmee) ja tietenkin Loimu voitti 3-1 ja sit Niinuskiiiii tuli mun kanssa jutustelemaan, oli erittäin mukavaa kun oli joku juttukaveri ja joku ku juo mun kanssa teetä! Kiitos Niina &lt;sydän&gt;

Perjantainakin oli ihanaa nähdä Jenna pitkästä aikaa ja näin jopa pikku Valtterin (tai siis iältään pienen mu muuten aika iso vitsi vitsi &lt;virne&gt;) ja pääsin vähän kiusailee taas pitkästä aikaa niin pientä vauvaa. Äitiään on ollu yli iso ikävä mut enää en anna saman tapahtua!

Kaikki eivät sentään käännä selkäänsä, onneksi joukkoon mahtuu muutama helmikin &lt;sydän&gt; Kiitos et teidän kanssa saan jakaa kaiken, hyvät ja huonot ja vähän tyhmätkin jutut &lt;sydän&gt; Tosiystävät on tärkeitä ja heistä pitää aina kiinni!

Kävipä sitten niin...Maanantai 12.01.2009 15:14

että meidän kauppaan murtauduttiin la-su välisenä yönä ja päästiin kivasti heti su-aamuna CSI-tunnelmiin ;)

Uudet hiuksetTorstai 18.12.2008 13:02

On kyl aika pettymys. Onneks kasvaa nopeesti takas. Enemmän kyl petyin tähän väriin. En tällasta halunnu :(

hmmMaanantai 24.11.2008 16:36

mä tossa mietin bussimatkalla kotiin päin et jos hyppää liikkuvassa junassa suoraan eteenpäin niin törmääkö seinään koska periaattees juna liikkuu mut ite ei vai meneekö sitä ihan junan mukana...

Vittu, vittu ja vielä kerran vittu!Keskiviikko 19.11.2008 19:10

Ei vois enempää vituttaa!