IRC-Galleria

Lou-Lou

Lou-Lou

Vauva tupsahti muailmahan 23.4.2010 :)

<3Perjantai 16.05.2008 22:25

Tuli yksi päivä mieleen, että olen elämäni ensimmäistä kertaa rakastunut. Ilari saa aina mulle perhoset vatsanpohjaan, ja kun se soittaa tulevansa kohta kotiin, on ihan teinityttö olo! Mun ensirakkaus...
Ja on ihana sisustaa asuntoa sen kanssa; ostettiin just uudet sohvat, verhot ja matto ja mukana häärii tietty Miina-kisu; meijän vaavi.

Miten mä oon ikinä ennen luullu olevani ees vähän ihastunut johonkin?

What a wonderful world :)Perjantai 16.05.2008 22:06

Ompas tosi pitkä aika kun oon viimeksi kirjoitanu tänne.
Mua harmittaa ihan sairaasti kun tossa on noin vanha kuva musta, hiukset on siis lyhyet nykyään, mutta samapa tuo, kun oon muutenkin melkein unohtanut koko kallerian.

Nyt vasta kun istuin äitillä (epämukavalla ja matalalla klaffituolilla) koneen ääressä hoksasin, että jessus, enhän mää oo muistanu koko irkkigalleriaa, sitäpaitsi eipä oo ollu liiemmin aikaa kirjoitellakkaan. Oon ollu töissä, töissä, kotona, töissä, ulkona jne...

Pidinpäs parin tunnin tauon, koska -yllätys yllätys-, äitille oli taas kerääntynyt pyykkiä silitettäväksi pinoittain, ja koska mä pidän silittämisestä, ni mikäs siinä. :)

JA SAIN MAHTAVIA UUTISIA: Sain töitä! Eli ensi maanantaista olen yhden naisen henkilökohtainen avustaja! Pälkka on ok, työtunnit joustavat ja itse tyyppi aivan hulvaton. Mä en voi käsittää miten jotkut voi maata kotona tekemättä työtä; tyyliin varsinkin jos on perhe elätettävänä. Lusmuilevat veronmaksajien tuella. Hankkisivat työpaikan, niinkuin muutkin ihmiset! Okei työ ei aina ole kivaa, mutta osa elämää on työssä käyminen! Olen niin onnellinen , että Ilarila on niin kova työmoraali. Ja kun on lähemmäks kolmeakymmentä, olisi jo korkea aika olla työelämässä...

Käytiin äipän kaa shoppailemass apari paitaa ja hametta (uskomatonta, molen kokoa 36-38!!!), ja oli pieni deja vu-tunne kun äiti taas kauhisteli, että "sää oot tosi hoikka, sun paino alkaa kyllä vitosella), mutta äidit on äitejä... :) Tosi kavensin juuri neljää hametta, koska kaapissani oli käynyt peikko, joka oli suurentanut niitä... :/
Ajatella, että joskus käytin koka 42!!!

Totuuden hetki, ennenkun meen tupakille ja soittamaan kullalle: käyn vaa'alle.
Tulos äidin vaa'alla, join tosin tässä kirjoittaessani puol litraa mehukeittoa ja lasin aplarimehua, mutta anyway: 60,1kg.!!!! Painoin syksyllä 2006 73kiloa!
Vau, nyt onnittelutupakki!

Terkuin Lulu ja Leksa ja Piipa-riiviöt

IttenäisyyspäeväTorstai 06.12.2007 15:02

Ilari on jo parantunut Nokia-vesikauhutaudistaan. :)
Oli tosi kiva eilen ite olla töissä, kun oksensin kesken kaiken, noh, ahkera työläis-Luluhan on loppuun asti ja tekee työt sitten vaikka vähän silmissä sumeneekin. Tosin mun oksentaminen johtu vain siitä, että olen taas unohtanut (tai no unohtanut ja unohtanut)syödä hyvin.
Ei vaan oo ollu nälkä, ja on töitä ja Ilarin oksennustautirupeaman aikana ei tehy ittekkään mieli syödä, kun toinen oksentaa kylppärissä. Ja sitä eto mun ruokien hajut.

Mutta all and all, Nasse-setä on hyvin vihainen Nokialle! Tiedostus päin peppua, ja mun Ilari meni kauheaan kuntoon, joten ei joululahjoja teille. Tyhmät ihmiset.

Mutta nyt kohta syömään, ja siivoamaan, huomenna tulee nainen katsomaan Iinaa ja Pullista. Ja illalla kuohuviiniä kun on eka työviikko takana. :)

Life's good. :)

Joulusuunnitelmia ^__^Perjantai 23.11.2007 22:43

Elikkä äitille aattoaamuna, ja siellä ainakin tapaninpäivään asti. :) Ilarimpan kanssa juhlitaan joulua ennen tai jälkeen joulun. Illurimppatti on eri rakas pöö. ^¨__^¨

Olen ihmeissäni.
Kuinka joku voi juoda 9 kpl kolmosolutta raskaana ollessaan, kuvottavaa!!
Amerikassa (Texas, Illinois jne.), on laki jonka mukaan äiti voidaan asettaa syytteeseen tapon yrityksestä syntymätöntä lastaan kohtaan, koska äiti juo, polttaa jne.
Toimisipa se suomessakin...
Voi kunpa toivoisin jonkun saavan huostaanotto määräyksen.
KUKAAN LAPSI EI ANSAITSE MOISTA "PERHETTÄ".

Por mi hermanaPerjantai 02.11.2007 21:03

Never, saw it coming
All of, your backstabbing
Just so, you could cash in
On a good thing before I realized your game
I heard, you're going around
Playing, the victim now
But don't, even begin
Feeling I'm the one to blame
'Cause you dug your own grave.
After all of the fights and the lies cause you're wanted to haunt me
but that won't work anymore
No more, it's over
'Cause if it wasn't for all of your torture
I wouldn't know how to be this way now, and never back down
So I wanna say thank you

'Cause you make me that much stronger
Make me work a little bit harder
Make me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
It makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter.

You are so pathectic.

RimpalalailaaTorstai 18.10.2007 18:11

Asioita mitä en voi käsittää:

Miksi jotkut ihmiset on niin pirun säälittäviä?

Näkeekö kissa oikeasti pimeellä, kuinka sen voi IHMINEN tietää? Onko joku kisu vasikoinut...?

Miksi kissan on pakko istua avoinna olevan lehden päällä?

Miten joku voi polttaa raskaana ollessaan? Kaippa siinä on hiljainen halu tappaa lapsi. Tai välinpitämättömyys. Kuvottavaa. Nikotiinista riippuvainen vauveli huutaa varmaan mukavasti. ;)

Miten linnut saa pikku-lintuja? Onko poika linnulla pippeli?! :o

Miksi Ilari on niin muksa? :)
Miksi Lulun uusi tukka on eri hiano? Vastaus: Juju on söpsö.Niinkuin Ilarimppa.

Olemisen sietämätön oleminenTiistai 16.10.2007 21:45

Ompa hauskaa tehdä kotiseuturetkiä! Tarvitaan vaan mukavaa matkaseuraa-kiitos herrasmiehet Ilari ja Tero- ja auto ja hieman hulluutta.

Olisitteko tienneet, että on paikka nimeltä Kuusenlatva? Ois niin ihanaa sanoa, että "oon kotosin "Kuusenlatvasta"! Käytiin Vammalan ja ...öömmm..Hämeenkyrön! kirppareilla, ja vähänkö löytyy ihanaa tavaraa niin halvalla! Vanhoja Suosikeja, mm. Miisa valloittaa USA:n jne. Kuka viellä muistaa Miisan?! :) Ei jumprahuitti, aina tapeltiin siskon kanssa kumpi saa ekana lukee Suosikin tai Sinäminän, like it makes a different...
Ja ne ihmiset on niin mukavia ja rempseitä " emmäää mitäään tästä muavikassista ota" jne.

Mutta jatkoa myöhemmin, must get a fag. Ei, ei homo vaan tupakki. ^__^

Jesh!Tiistai 18.09.2007 18:12

Hih..Kamalan kiduttava muokkausjumppa ilmeisesti tuottaa tulosta, ostin housut koka 38, 10kk sitten ne olivat kokoa 42 (okei, yhet oli kokoa 44....).Olin ihan ekstaasissa kun kaventelin hamosia ja housut sopi jalkaan vaikka kokolappu näytti 38:a.

Elämän pieniä turhamaisia iloja.

Ja jumppaan neljän tunnin kulttua.

Ilarimppa on rakas. <3

I've got a job!Tiistai 11.09.2007 17:23

Jesh, minullapa on töitä! Joten jos eksytte Lempäälän Mantunkulman Nesteelle, olen se simpsakka tarjoilijatyttö. ^__^

Huomennä on 23-vuotissynttärit, mulla on kaksi ongelmaa; olen VANHA, ja Ilarilla on joku "se on ihan sika hyvä, siis upea lahja"-ylläri, jota joudun oottaan viel huomiseen... Jos valvois 00.01 asti..?
Viikonloppuna Marusekiin syömään suhsia ja nyt pitää varata se hemmetin risteily. Ja annoin itelleni lahjaksi hieronnan, sweet.

Mutta nyt ostamaan Crocseja (pissis-Lou..tarjoileminen ottaa jalkoihin..:) ja syöttämään kissiäiset.

Ihkudaa, Louie