IRC-Galleria

Lou-Lou

Lou-Lou

Vauva tupsahti muailmahan 23.4.2010 :)

Vaavi!Perjantai 27.11.2009 18:45

Vauvan pitäisi syntyä Ilarin synttäripäivänä, 26.4.2010. Jänskää!

Muuten ok olo, paitsi, että mulle on puhjennut raskausajan ihottuma, luojalle kiitos hydrocortisonista, ja joudun nostamaan painoani, kun sitä on tullut lisää vain 800g raskauden alusta. Ensi neuvolaan mennessä pitäisi olla painoa jo kuulemma "reippaasti" lisää...
Tosin kävelen töihin Lempäälään nelisen kilsaa, joten ei siinä paljoa liho. Edelleen menee samat housut päälle kun ennen vaavia, ja hyvä niin.
Olisipa se poika, kun kaikki lastenlapset on tyttöjä. :) Hypsykin saisi pojan jota rökittää. :)

ApuDapiLauantai 02.08.2008 20:12

Äiti pelottelee et Meten kämpän siivoaminen ei hoidu yhdessä päivässä... No sit sitä siivotaan kaks päivää. Prkle.Mä saan sentään pitkät rastat!
Vaavi unohti kirjansa tänne (Metu: sen pelottavan Herra Rex-kirjankin..)! Onneksi kuullemma Piipan iskemä Herra Banaani on turvassa.

Jestas, juhannuksena äitin vaaka näytti 62kiloa, joten hankin vaa'an ja se näytti 57kiloa, eli olen laihtunut taas 5 kg.
Lääkärikin on jo mitannut sokeriarvot ym, koska laihdun ,vaikka syön enemmän ku normaalisti, enkä ole kuitenkaan enää buliminen(siis en oksenna ruokaani).
Mutta ei ollut diabetestä, lääkäri vain sanoi, että nyt ei saa enää paino pudota, lonkkaluut näkyy "liikaa" (can a woman be too thin?), ja mahassa ei ole paljoakaan rasvakudosta (pitääkö sitä olla?).
Ei vaan, sairastettuani syömishäiriötä nyt "virallisesti" papereitteni mukaan 7 vuotta, en haluakkaan laihtua enää paljoa (eli ehkä viisi kiloa vielä..), koska kaikkia vaatteitani on kavennettu ja selvimmin sen sano Ilari, joka katteli kuvaa musta syksyllä 06 kun me aletttiin seurustellla ja totes et mä oon laihtunut. Paljon.

Mutta mun työhön kuuluu olla kädet ja jalat vammaiselle ihmiselle; eli mä kävelen kaikille sen asioille, olen puutarhuri, kokki, siivoja etc kaikkea samaan aikaan.
Mun askelmittari näyttää yleensä 16000 askelta päivässä!

Mutta loppujen lopuksi; mä olen terve, mä olen vapaa syömishäiriöistä, mä rakastan kesällä syödä pehmiksiä Ilarin kanssa ja syödä spagettia niin että maha paisuu, mä rakastan sitä, kun me töitten jälkeen illalla nukahdetaan ja mä sanon "hyvää yötä kulta", ja Ilari taputtaa mun peppua ja sanoo "hyvää yötä hopea, nähään aamulla".
Se on se mikä tekee elämisen elämisen arvoiseksi.

Mittumaari 2008Perjantai 20.06.2008 18:39

Ihana viettää Jussia äitillä; ja tietysti, nyt on Vauvelin eka juhannus, joka muuten juuri simahti babysitteriin. :)
Sitä ennen tietysti masu täynnä velliä ja Lulun jalkajumppa vaaville, niin siihenhän se simahti mummonsa viereen. <3
Ilaria on kova ikävä; kurjaa viettää juhannus erillään, mutta Ilari on mökillä ja minä, Mette ja vaavi äitillä. Typy luultavasti nukkuu seuraavat kolme päivää, me ollaan äitin kanssa leikitetty se ihan väsyksi.

Näin aika järkyn kuvan eksästäni ja sanoinkin äitille et : I left in a bloody good time... Ohentunu tukka, punaset rokonarpiset kasvot ja havajipaita on aika kaamee yhdistelmä.

Mutta nyt hellimään Vaavia ja viettämään Jussia, onneksi nään kullan huomenna. <3

<3Perjantai 16.05.2008 22:25

Tuli yksi päivä mieleen, että olen elämäni ensimmäistä kertaa rakastunut. Ilari saa aina mulle perhoset vatsanpohjaan, ja kun se soittaa tulevansa kohta kotiin, on ihan teinityttö olo! Mun ensirakkaus...
Ja on ihana sisustaa asuntoa sen kanssa; ostettiin just uudet sohvat, verhot ja matto ja mukana häärii tietty Miina-kisu; meijän vaavi.

Miten mä oon ikinä ennen luullu olevani ees vähän ihastunut johonkin?

What a wonderful world :)Perjantai 16.05.2008 22:06

Ompas tosi pitkä aika kun oon viimeksi kirjoitanu tänne.
Mua harmittaa ihan sairaasti kun tossa on noin vanha kuva musta, hiukset on siis lyhyet nykyään, mutta samapa tuo, kun oon muutenkin melkein unohtanut koko kallerian.

Nyt vasta kun istuin äitillä (epämukavalla ja matalalla klaffituolilla) koneen ääressä hoksasin, että jessus, enhän mää oo muistanu koko irkkigalleriaa, sitäpaitsi eipä oo ollu liiemmin aikaa kirjoitellakkaan. Oon ollu töissä, töissä, kotona, töissä, ulkona jne...

Pidinpäs parin tunnin tauon, koska -yllätys yllätys-, äitille oli taas kerääntynyt pyykkiä silitettäväksi pinoittain, ja koska mä pidän silittämisestä, ni mikäs siinä. :)

JA SAIN MAHTAVIA UUTISIA: Sain töitä! Eli ensi maanantaista olen yhden naisen henkilökohtainen avustaja! Pälkka on ok, työtunnit joustavat ja itse tyyppi aivan hulvaton. Mä en voi käsittää miten jotkut voi maata kotona tekemättä työtä; tyyliin varsinkin jos on perhe elätettävänä. Lusmuilevat veronmaksajien tuella. Hankkisivat työpaikan, niinkuin muutkin ihmiset! Okei työ ei aina ole kivaa, mutta osa elämää on työssä käyminen! Olen niin onnellinen , että Ilarila on niin kova työmoraali. Ja kun on lähemmäks kolmeakymmentä, olisi jo korkea aika olla työelämässä...

Käytiin äipän kaa shoppailemass apari paitaa ja hametta (uskomatonta, molen kokoa 36-38!!!), ja oli pieni deja vu-tunne kun äiti taas kauhisteli, että "sää oot tosi hoikka, sun paino alkaa kyllä vitosella), mutta äidit on äitejä... :) Tosi kavensin juuri neljää hametta, koska kaapissani oli käynyt peikko, joka oli suurentanut niitä... :/
Ajatella, että joskus käytin koka 42!!!

Totuuden hetki, ennenkun meen tupakille ja soittamaan kullalle: käyn vaa'alle.
Tulos äidin vaa'alla, join tosin tässä kirjoittaessani puol litraa mehukeittoa ja lasin aplarimehua, mutta anyway: 60,1kg.!!!! Painoin syksyllä 2006 73kiloa!
Vau, nyt onnittelutupakki!

Terkuin Lulu ja Leksa ja Piipa-riiviöt

IttenäisyyspäeväTorstai 06.12.2007 15:02

Ilari on jo parantunut Nokia-vesikauhutaudistaan. :)
Oli tosi kiva eilen ite olla töissä, kun oksensin kesken kaiken, noh, ahkera työläis-Luluhan on loppuun asti ja tekee työt sitten vaikka vähän silmissä sumeneekin. Tosin mun oksentaminen johtu vain siitä, että olen taas unohtanut (tai no unohtanut ja unohtanut)syödä hyvin.
Ei vaan oo ollu nälkä, ja on töitä ja Ilarin oksennustautirupeaman aikana ei tehy ittekkään mieli syödä, kun toinen oksentaa kylppärissä. Ja sitä eto mun ruokien hajut.

Mutta all and all, Nasse-setä on hyvin vihainen Nokialle! Tiedostus päin peppua, ja mun Ilari meni kauheaan kuntoon, joten ei joululahjoja teille. Tyhmät ihmiset.

Mutta nyt kohta syömään, ja siivoamaan, huomenna tulee nainen katsomaan Iinaa ja Pullista. Ja illalla kuohuviiniä kun on eka työviikko takana. :)

Life's good. :)

Joulusuunnitelmia ^__^Perjantai 23.11.2007 22:43

Elikkä äitille aattoaamuna, ja siellä ainakin tapaninpäivään asti. :) Ilarimpan kanssa juhlitaan joulua ennen tai jälkeen joulun. Illurimppatti on eri rakas pöö. ^¨__^¨

Olen ihmeissäni.
Kuinka joku voi juoda 9 kpl kolmosolutta raskaana ollessaan, kuvottavaa!!
Amerikassa (Texas, Illinois jne.), on laki jonka mukaan äiti voidaan asettaa syytteeseen tapon yrityksestä syntymätöntä lastaan kohtaan, koska äiti juo, polttaa jne.
Toimisipa se suomessakin...
Voi kunpa toivoisin jonkun saavan huostaanotto määräyksen.
KUKAAN LAPSI EI ANSAITSE MOISTA "PERHETTÄ".

Por mi hermanaPerjantai 02.11.2007 21:03

Never, saw it coming
All of, your backstabbing
Just so, you could cash in
On a good thing before I realized your game
I heard, you're going around
Playing, the victim now
But don't, even begin
Feeling I'm the one to blame
'Cause you dug your own grave.
After all of the fights and the lies cause you're wanted to haunt me
but that won't work anymore
No more, it's over
'Cause if it wasn't for all of your torture
I wouldn't know how to be this way now, and never back down
So I wanna say thank you

'Cause you make me that much stronger
Make me work a little bit harder
Make me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
It makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter.

You are so pathectic.

RimpalalailaaTorstai 18.10.2007 18:11

Asioita mitä en voi käsittää:

Miksi jotkut ihmiset on niin pirun säälittäviä?

Näkeekö kissa oikeasti pimeellä, kuinka sen voi IHMINEN tietää? Onko joku kisu vasikoinut...?

Miksi kissan on pakko istua avoinna olevan lehden päällä?

Miten joku voi polttaa raskaana ollessaan? Kaippa siinä on hiljainen halu tappaa lapsi. Tai välinpitämättömyys. Kuvottavaa. Nikotiinista riippuvainen vauveli huutaa varmaan mukavasti. ;)

Miten linnut saa pikku-lintuja? Onko poika linnulla pippeli?! :o

Miksi Ilari on niin muksa? :)
Miksi Lulun uusi tukka on eri hiano? Vastaus: Juju on söpsö.Niinkuin Ilarimppa.

Olemisen sietämätön oleminenTiistai 16.10.2007 21:45

Ompa hauskaa tehdä kotiseuturetkiä! Tarvitaan vaan mukavaa matkaseuraa-kiitos herrasmiehet Ilari ja Tero- ja auto ja hieman hulluutta.

Olisitteko tienneet, että on paikka nimeltä Kuusenlatva? Ois niin ihanaa sanoa, että "oon kotosin "Kuusenlatvasta"! Käytiin Vammalan ja ...öömmm..Hämeenkyrön! kirppareilla, ja vähänkö löytyy ihanaa tavaraa niin halvalla! Vanhoja Suosikeja, mm. Miisa valloittaa USA:n jne. Kuka viellä muistaa Miisan?! :) Ei jumprahuitti, aina tapeltiin siskon kanssa kumpi saa ekana lukee Suosikin tai Sinäminän, like it makes a different...
Ja ne ihmiset on niin mukavia ja rempseitä " emmäää mitäään tästä muavikassista ota" jne.

Mutta jatkoa myöhemmin, must get a fag. Ei, ei homo vaan tupakki. ^__^