IRC-Galleria

Luminescence

Luminescence

Freedom is just another word for nothing left to lose

Selaa blogimerkintöjä

Tifa (updated)Maanantai 11.10.2010 15:36

28.9
Peruukki koht. valmis ja hameen kaavat leikattu. Kenkiin löysin kirpparilta mahdolliset muokattavat mut olis pari numeroo liian isot. Toisaalta jos aikoisin uusina ostaa niin maksais suunilleen 70 e. Että ei ehkä huvita niin paljoo maksaa.

29.9
Tänään sain kengännauhat ostettua ja maalasin kengät ja hanskat. Tällä hetkellä ne on kuivumassa ja kun ne on kuivunu levitän niihin vaseliinia. Tosin toi maali ei kyllä näyttäis lohkeilevan eikä pitäiskään mut varmuuden vuoksi.

3.10.
Tämän cosplayn loppuhinta 151.40 euroa.
Kenkien maali on nyt kuivunut eikä lohkeile. Laitoin kengännauhat paikoilleen ja hyvät niistä tulee vielä kun saan kengän ''metalli'' osan tehtyä. Tosin nythän mulla ei muuta enää olekkaan kun aikaa joten pitäis ihan hyvin ruveta edistymään.

5.10
Toppi valmis. Tajusin eilen etten olekaan ostanut vielä kaikkea tarvittavaa.

7.10
Uusi lopullinen hinta 155.80.
Tänään tein ''metalli'' osia joista tulee toivottavasti ihan hienot. Kyynärpää suojaa täytyy vielä muokata kunhan se vähän kovettuu mutta kengän osan ja pikkunapit hanskoihin sain kokonaan muotoiltua. Nyt parin päivän kuivuminen ja sitten maalaus ja liimaus.

11.10
Ja tuleehan sitä hintaa vieläkin lisää, hopeamaali nimittäin oli kuivunut purkkiinsa. Tänään kokeilin peruukkia ja se alkaa olemaan valmis jos ei lasketa sitten Lontoossa tapahtuma aamuna tehtävää pientä viimeistelyä. Sen ponnarin osan tein ja maalasin äsken. Siitä tuli aika yksinkertainen mutta niinhän se onkin joten.. Nyt tehtävä alkaa olemaan jo aika vähissä joten kohta on käytävä hameenkin kimppuun. En vaan ole ennen ommellut nahkaa joten tuo vähän jännittää. Lisäksi mietin pitäisikö henkselien ompelu tehdä käsin sillä en millään saa niin kapeita ja pitkiä paloja käännettyä. ''Metalli'' osat sain myös tänään maalausta vaille nyt kokonaan valmiiksi. Aikaisemmin puuttui vielä kyynärpää suojasta ne nystyrät. Nyt taas vaan odotellaan kuivumista ja toivotaan ettei ne nystyrät tipu kuivuessaan. Maalaus onkin sitten taas näissä viimeinen kotona tehtävä vaihe sillä en usko että lentokentällä tykätään jos esim. kengissä on semmonen ihme kärki tyyppinen juttu. Joten liimaus jää myös ainakin osittain Lontooseen.

12.10
Maalailin kenkien pohjat mustaksi. Tänään saapui ensivuoden cossiin tuleva peruukki joten aika paljon aikaa meni senkin ihmettelemiseen. Huomenna toivottavasti saan hopeamaalin ja sitten pääsen maalailemaan ''metalli'' osat loppuun.

13.10
Tänään sain ostettua hopeamaalin ja samalla ostin myös pensselin ja kuumaliimaa. kaikkien yhteishinta oli 10 e eli cossilla tällä hetkellä hintaa 165.80 e. Maalailin sitten ''metalli'' osia ja vielä viimeistelin kenkien maalauksia maalamalla hiukan sisäosaa mustaksi ja pohjan ja kengän välisen osan uudella pienemmällä pensselillä jottei kauheestio tulisi sotkua. Nyt alkavat kengät jo näyttää hyvältä, enää puuttuu ''metalli' osan liimaus. Pohjien maalaaminen teki yllätättävän suuren eron kenkien ulkonäköön.

16.10
Kengät ja hanskat valmiit. Kyynärsuoja valmis, nyt pitäisi saada hame ja muut nahka osat valmiiksi jotta saisi lopusta nahasta tehtyä tuolle kyynärsuojalle sen osan millä se pysyy kiinni. Sehän on sitten hyvin yksinkertanen mutta vaatii maalauksen joten kuivuminen vie pari päivää.

24.10
Hametta sain jonkun verran tehtyä mutta jumittui siihen ettei meidän vanhaan ompelukoneeseen löytynyt vetoketjujalkaa. Jatkan sitä sitten huomenna Jirillä. Paljoa ei ole enää tehtävää mutta kuitenkin jotenkin stressaa kun on kaikkea muutakin meneillään. Nyt onkin mennyt pitkä aika kun pukua on tullut viimeksi tehtyä mutta ei tässä kiirettä tule :) täytyy vaan tehdä nyt reippaasti. Ainut on että kyynäsuojan paikallaan pitävä osa täytyisi maalata ja kun öljyväri kestää kuivua niin saatan sen joutua jossain pussissa pakkaamaan ettei sotke muita matkatavaroita.

25.10
Hame valmis!

26.10
Henkselit valmiit! Kyllä oli ärsyttävää käntää niitä ohuita nahan suikaleita kun niitä oli tosiaan aika paljon käännettävänä. Nahka loppui kesken joen huomenna joudun menemään ostamaan noin 10cm lisää vyötä varten. Typerää mutta kun ei ole niin on pakko ostaa.

28.10
Valmista!

Ostettavat:
-

Tehtävää:
-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.