IRC-Galleria

Luminescence

Luminescence

Freedom is just another word for nothing left to lose

Selaa blogimerkintöjä

RichelleSunnuntai 14.11.2010 21:27


Semmosta sitten seuraavaks..
Peruukki on ja Lontoosta ostin kengät jotka sitten päällystän ja teen nuo haarniskat.

22.11.10
Tän puvun teosta tuleekin sitten hyvin paljon erilaista kun aikasempien kun ompelun osuus on niin pieni ja askartelun osa iso. Tänään alottelin pukua ihan pikku hiljaa piirtelemällä lantion sivuille tulevia panssareita voi paperille ja sitten jos tulee hyvät niin leikkelen ne sitten lopullisista materiaaleista.Saa nähdä mitä muuta saan vielä aikaan. Tässä puvussa luultavasti eniten ongelmia tulee tuottamaan tuo päässä oleva jutska kun en oikein tiedä että mistä se pitäisi tehdä ja miten. Mutta onhan tässä vielä reilusti aikaa.

23.11.10
Tänään ja eilen olen saanut tehtyä suurimman osan kyynärvarren panssareista (pienet yksityiskohdat puutuu), polvien panssarit, reisien panssareiden pohja palat ja lantion sivuille tulevat panssarit. Materiaalia on 3/10 osaa jäljellä ja mietin että paljonkohan täytyisi tilata lisää. Itse mietin että viisi pakettia riittäisi varmasti kun taas toinen mielipide että kaksi pakettia riittää. Viis on luultavasti liikaa ja kaks liian vähän joten ehkä alotan kolmella ja tilaan lisää tarvittaessa. Toimituksessa ei kuitenkaan pitäisi mennä kauaa.

2.12.10
Pitkästä aikaa taas puuhastelen cossin parissa kun sai materiaalejakin hankittua. Tämän päivän tehtävänä on tuo pääjutska, sanottakoon sitä tästä lähtien tiaraksi.

Ostettu:
Softista 44 euroa
Kengät 12 puntaa eli 12x1.18=14.16 euroa
Peruukki noin 22 euroa

Ostettavaa:
mustaa kangasta
mahd. softista lisää
hopea spray maalia
hopea maalia

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.