IRC-Galleria

Luminescence

Luminescence

Freedom is just another word for nothing left to lose

Selaa blogimerkintöjä

ai vitsitTorstai 11.10.2007 18:55

tänään elokuviin disan kanssa, mennään kattoon paranoia kun on se viiden euron päivä. Näin sen leffan trailerin joskus ja aattelin että on varmaan ihan hyvä niin nyt sit uli hyvä mahdollisuus mennä kattoon se. eka mietittiin että mennäänkö kattoon toi paranoia vai se maameren tarinat mut oon kuullu että se maameren tarinat on vähän outo ja toi menee muutenkin parempeen aikaan.

eilen keksin että haluun snakebitesit mut silleen että ne olis labretit. vois olla aika jännät, oikeasti. eikä varmaan ihan jokaisella vastaantulevalla olis samanlaisia. kirjotetaanko vataantuleva yhteen? luulen että ei mutta antaa olla..

eilen oli myös japanin tunti mikä oli ihan kivaa. saatiin taas uus kymmenen hiraganan satsi opeteltavaks. viis opin eilisen illan aikana ja loput viis tänään vaikka en oikeestaan edes kauheesti opetellut niitä. tai no nyt kun osasin niin nyt sit oon tarkastanut että osaan ne vielä aika monta kertaa.. en tiä, en haluu jättää niitä sit ihan viie tinkaan niinkun yleensä kaiken jätän. on mukavaa edes joskus tehdä jotain ajoissa. semmonen mikä mua vähän ärsyttää on kun on jäänyt kaks noita japanin tunteja pois kun opettaja on ollut sairaslomalla niin nyt sit ens viikolla kun on syysloma se korvaa niistä yhden ja pitäis mennä kahtena päivänä tunnille enkä tiiä jaksanko kun haluisin vaan lomailla.

ah, mutta huomenna apocalyptica pakkahuoneella <3<3 oi oi..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.