IRC-Galleria

Luminescence

Luminescence

Freedom is just another word for nothing left to lose

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 05.06.2009 01:58

huomenna helsinkiin desuconin sijaan ja seuraavat kolme päivää onkin sit vikat mitä nään jiriä kolmeen viikkoon paitsi viikonloppusin se kai tulee tampereelle mut silti :( se ei ole mun syntymäpäivänä täällä vaikka sano kyllä että vois töiden jälkeen tulla tampereelle siks päiväks ja lähteä aamulla aikasin junalla takasin. mut ei siinä olis järkeä niin juhlitaan sit joko nyt vkl tai sit seuraavana. helsingistä aion ostaa itelleni jotain ihania uusia ja toivottavasti vähän erilaisia vaatteita. ja sit sais tulla takasin ne ihanat ilmat mitä oli viime viikolla ja vielä maanantainakin, en meinaan ihan oikeasti haluais mennä töihin talvitakki päällä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.05.2009 02:47

anteeksi vaan mutta nyt on pakko sanoa. en tajua mitä ideaa on 1. meikata ja laitaa itseään ensin monta tuntia ja sitten vasta ottaa kuvia jotka pistää galleriaan 2. ottaa kuvia joissa ei näytä siltä mitä oikeasti on (esim. näyttää laihemmalta kuin on oikeasti) ja 3. muokata kuviaan photoshopin kaltaisilla kuvan muokkaus ohjelmilla ja esimerkiksi poistaa ihon virheet tai pienentää ''isoa'' nenää. varsinkin kun tämä kaikki tehdään yleensä jotta saataisiin kommentteja miehiltä joista ei oikeasti olla yhtään kiinnostuneita tai jos joku sattuisikin olemaan kiinnostava niin ei tähän kiinnostavavaan mieheen/poikaan uskalla tutusta lähemmin kun on oikeasti jotain ihan muuta kun mitä kuva antaa olettaa. miettikää nyt itse, olet sopinut tapaamisen siloposkisen, hyvä kuntoisen pojan kanssa jonka tapasit irc-galleriassa ja joka vaikuttaa kaikenpuolin hyvältä tyypiltä mutta joka osoittautuukin 10 kiloa ylipainoiseksi ja aknesta kärsiväksi ja joka ei olekkaan niin sujuva puhuja kuin netissä oli. en sano ettei omia hyviä puoliaan saisi korostaa tai huonoja koittaa olla korostamatta mutta kohtuus tässäkin. itse otan kuvani sellaisina hetkinä kun peiliin katsottuani pystyn ajattelemaan ''hei, näytänkin tänään ihan hyvältä'' ja olen todennut tämän tavan parhaaksi tavaksi saada itsestäni ainakin omasta mielestäni onnistuneita kuvia. lisäksi jos kuvat eivät onnistukkaan en turhaan ole käyttänyt paljon aikaani.

[Ei aihetta]Torstai 02.04.2009 16:42

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.03.2009 17:23

mulla on ongelma, en osaa päättää pitääkkö suoraa otsatukkaa vai kasvattaakko takasin vino

[Ei aihetta]Torstai 26.02.2009 22:55

tahdon leikkauttaa hiukseni

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.02.2009 10:47

ehkä ens viikonloppuna pääsen kultani (ja sen isän perheen) kanssa mökille laskettelemaan ^^ vähän olis ihanaa

[Ei aihetta]Maanantai 09.02.2009 23:32

oon ihan sekasin kun en osaa päättää mitä cossaan seuraavaks O.O

[Ei aihetta]Torstai 05.02.2009 23:52

oon vaan niin väsynyt..
koulu, yo kirjotukset ja tracon..

[Ei aihetta]Tiistai 03.02.2009 17:22

mulle tulee aina tosi hyvä olo kun saan jotain aikaseks :)

[Ei aihetta]Maanantai 02.02.2009 15:34

oon kovasti sitä mieltä että propista tuli ruma.. tekis mieli jättää kotiin se. vyöhön sentään onnistuin saamaan renkaat ihan hyvin kiinni. ja huomenna puku valmiiks ^-^