IRC-Galleria

Luminescence

Luminescence

Freedom is just another word for nothing left to lose

Selaa blogimerkintöjä

Jirin cossitTorstai 05.11.2009 21:11

Final Fantasy 4 - Edge
Devil May Cry 4 - Nero
Odin Sphere - Ingway
Valkyrie Profile 2 - Rufus
Final Fantasy 4 - Kain
Final Fantasy 13 - Snow
Final Fantasy 7: Crisis Core: Cloud
Final Fantasy 7 - Cloud

LondonLauantai 31.10.2009 16:01

Ah, Lontoossa oli ihanaa, siellä oli niin paljon sitä kaupunkia ja kauppoja kierrettäväks että Tampere tuntuu tosi pieneltä. Varsinkin Camden Town oli ihana, sinne haluan uudestaan. Ens kerran sitten joskus kun taas menen Lontooseen niin Camdeniin täytyy kyllä mennä ainakin kahtena päivänä, ei se yks päivä riittänyt kaiken tutkimiseen.

[Ei aihetta]Tiistai 14.07.2009 11:45

olin muuten sunnuntaina ekaa kertaa elämässäni metrossa ja hämmästeöin sitä miten paljon ne oikeesti näyttää samalta kun jossain elokuvissa. mutta toisaalta miks ne olis suomessa kauheesti erilaisia kun esim englannissa? no joo mutta siis oltiin sunnuntaina animeconissa muutama tunti ja sit käytiin morticiassa ja cybershopissa ja lähdettiin kotiin. tällä viikolla mulla on vaan neljä työpäivää koska perjantaina lähdetään italiaan. koska se paikka mihin mennää on tosi lähellä sveitsin rajaa niin käydään ehkä yhtenä päivänä sveitsissäkin. ainut mikä harmittaa on että en ehkä oo ihan bikini kunnossa mut en anna sen pilata lomaa.

[Ei aihetta]Perjantai 05.06.2009 01:58

huomenna helsinkiin desuconin sijaan ja seuraavat kolme päivää onkin sit vikat mitä nään jiriä kolmeen viikkoon paitsi viikonloppusin se kai tulee tampereelle mut silti :( se ei ole mun syntymäpäivänä täällä vaikka sano kyllä että vois töiden jälkeen tulla tampereelle siks päiväks ja lähteä aamulla aikasin junalla takasin. mut ei siinä olis järkeä niin juhlitaan sit joko nyt vkl tai sit seuraavana. helsingistä aion ostaa itelleni jotain ihania uusia ja toivottavasti vähän erilaisia vaatteita. ja sit sais tulla takasin ne ihanat ilmat mitä oli viime viikolla ja vielä maanantainakin, en meinaan ihan oikeasti haluais mennä töihin talvitakki päällä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.05.2009 02:47

anteeksi vaan mutta nyt on pakko sanoa. en tajua mitä ideaa on 1. meikata ja laitaa itseään ensin monta tuntia ja sitten vasta ottaa kuvia jotka pistää galleriaan 2. ottaa kuvia joissa ei näytä siltä mitä oikeasti on (esim. näyttää laihemmalta kuin on oikeasti) ja 3. muokata kuviaan photoshopin kaltaisilla kuvan muokkaus ohjelmilla ja esimerkiksi poistaa ihon virheet tai pienentää ''isoa'' nenää. varsinkin kun tämä kaikki tehdään yleensä jotta saataisiin kommentteja miehiltä joista ei oikeasti olla yhtään kiinnostuneita tai jos joku sattuisikin olemaan kiinnostava niin ei tähän kiinnostavavaan mieheen/poikaan uskalla tutusta lähemmin kun on oikeasti jotain ihan muuta kun mitä kuva antaa olettaa. miettikää nyt itse, olet sopinut tapaamisen siloposkisen, hyvä kuntoisen pojan kanssa jonka tapasit irc-galleriassa ja joka vaikuttaa kaikenpuolin hyvältä tyypiltä mutta joka osoittautuukin 10 kiloa ylipainoiseksi ja aknesta kärsiväksi ja joka ei olekkaan niin sujuva puhuja kuin netissä oli. en sano ettei omia hyviä puoliaan saisi korostaa tai huonoja koittaa olla korostamatta mutta kohtuus tässäkin. itse otan kuvani sellaisina hetkinä kun peiliin katsottuani pystyn ajattelemaan ''hei, näytänkin tänään ihan hyvältä'' ja olen todennut tämän tavan parhaaksi tavaksi saada itsestäni ainakin omasta mielestäni onnistuneita kuvia. lisäksi jos kuvat eivät onnistukkaan en turhaan ole käyttänyt paljon aikaani.

[Ei aihetta]Torstai 02.04.2009 16:42

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.03.2009 17:23

mulla on ongelma, en osaa päättää pitääkkö suoraa otsatukkaa vai kasvattaakko takasin vino

[Ei aihetta]Torstai 26.02.2009 22:55

tahdon leikkauttaa hiukseni

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.02.2009 10:47

ehkä ens viikonloppuna pääsen kultani (ja sen isän perheen) kanssa mökille laskettelemaan ^^ vähän olis ihanaa

[Ei aihetta]Maanantai 09.02.2009 23:32

oon ihan sekasin kun en osaa päättää mitä cossaan seuraavaks O.O