IRC-Galleria

Luminescence

Luminescence

Freedom is just another word for nothing left to lose

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 30.08.2010 02:21

Tahtoo ulos tuulettumaan kavereiden kanssa. Ja ei, en tarkota ulos ulos vaan Tampereen yöhön. Viimeks juhannuksena ja nyt olis taas tyttöjen illalle tilausta mun osalta. Kuka lähtee heti kun saan uuden henkilöllisyystodistuksen?

[Ei aihetta]Lauantai 28.08.2010 22:24

Tänään kun olin töissä joku ohi kulkija osotti mua ja sano ''kato Lady Gaga''. Oli jo kolmas kerta kun joku sanoo mua Lady Gagaks. Mun on myös sanottu näyttävän Anna Paquinilta ja viime viikonloppuna kuvaaja sano että näytän Christina Aquileralta. Mietin tässä vaan että joko ihmisillä on jotain pahasti vialla näkökyvyssä tai sitten ne ei ole oikeesti nähnyt noita ihmisiä joilta sanoo mun näyttäcän. En meinaan näytä yhtään keneltäkään niistä :D Ainoo yhdistävä on vaaleet hiukset ja Lady Gagaan ja Christinaan yhdistää se että kummallakin joskus ollut suora otsatukka ja vaaleat hiukset.

[Ei aihetta]Maanantai 02.08.2010 02:12

Tajusin just kun kattelin vanhoja kuvia että mun pitäis oikeesti olla tosi tyytyväinen itteeni mutta enpähän vaan oo. Tää on oikeesti joku kirous naisilla kun aina on joku asia omassa itessä huonosti. Niin ja tajusin myös että yks tyyppi on kommentoinu mulle itse asiassa aika kauan täällä galleriassa ja pidin sitä vaan jonain randomina ja sit nykyään ihan juttelen sen kaa aina välillä :D

Tifa taasMaanantai 02.08.2010 00:47

Tänään leikkelin hihoja ja hanskoja suunilleen siitä kohtaa mistä ne sit käännetään ja ommellaan, tietysti saumavarojen kanssa. Nyt mietin vaan tuota mun toppia. Kun en oikein oo siihen tyytyväinen. Muuten se olis hyvä mutta kaula-aukko vetää jotenkin tyhmästi sisäänpäin niin että olkaimet ei pysy ihan suorassa. Voisin tietysti tehdä toisen mut sit kun se vika tossa on oikeesti niin pieni niin en edes usko että kukaan muu sitä huomaa. En tiä. Suurin ongelmani tossa on kuitenkin kengät. Kun Tifan kengät on oikeesti tosi rumat. Tai vähintäänkin ne tehdään tosi rumista kengistä. Ja sit semmoset kengät joihin ne olis helpoin rakentaa on vielä aika kalliitkin. Jotenkin vaikee antaa periks ja ostaa rumat kengät ja vielä maksaa niistä paljon. Muutenkin tää cossi jännittää tosi paljon, kun on niin yksinkertanen. Kaverini sano että kunhan teen sen hyvin niin ei oo mitään ongelmaa vaikka on yksinkertanen ja niinhän se on mut kuitenkin... Baah, tarttisin ihmisiltä kunnon mielipiteitä asioista mutta kun tolta yheltäkin mieheltä saa aina vaan saman mielipiteen ''näyttää hyvältä'' -.- .. Minkäs teet, varmaan sanoo mitä aattelee mutta haluisin muitakin mielipiteitä esim. onko hame oikeen mittanen tai asettuuko oikeelle kohdalle vyötäröllä yms. ja noita sit taas on vaikee saada keneltäkään muutenkun vasta kun on tehnyt koska kukaan muu ei oikeen seuraa mun teko prosessia.

miehistä ja kengistäLauantai 24.07.2010 22:29

Kävin meinaan eilen mielenkiintosen ''keskustelun'' saksalaisen emo(?)miehen kanssa. Kyseinen mies omistaa kolme paria kenkiä (KOLME! ja kun luulin että emot omistaa VÄHINTÄÄN viidet Converset ja samanverran Vansseja). Kun sanoin että itse omistan tennareitakin enemmän kun hän kenkiä yleensä, pyöritteli tyyppi silmiään. Kuvittelepa sitten saman tyypin ilme kun samaan hengen vetoon kerroin omistavani 10+ paria korkokenkiä, ainakin 5 ballerinat, lenkkarit yms. Ja vakavasti harkitsen ainakin viisien uusien korkokenkien ostoa. Rupesin sitten tässä tänään kenkä kaappiani siivotessani miettimään mikä siinä on että naiset pitää kengistä mutta miehet ei erityisemmin (näin ainakin yleensä). Itselläni kenkä rakkaus on alkanut viimeisen vuoden aikana ja voisinkin sanoa että liittyy nimenomaan tuohon naiseuteen. Ennen kuljin aina yhdet kerrallaan rikki. Tällä hetkellä kuluneimmat kenkäni ovat Conversen mustavalkoiset All Star tennarit jotka ovat uskollisimmat työkenkäni. Nämäkin ovat menossa vaihtoon, juuri kuluneisuuden takia. Sinäänsä varmasti eroan kuitenkin monista naisistakin että haluan omistaa esim. jokaiseen mekkoon sopivat korkokengät. Jos mekko on kirkkaanpunainen ei sen kanssa voi käyttää tummanpunaisia korkokenkiä jne. Omistan myös yhteen sopivat kengät ja bikinit :D Kun itselle on niin tärkeää että kengät sopivat asuun ja korostavat juuri oikeaa asiaa (tyyliä, ryhtiä, hoikentavat, mitä sitten ikinä) niin miten voi olla että monille miehille kengät ovat vain asiat jotka laitetaan jalkaan jotta sukat eivät likaantuisi ulkona.

Sitten voisin tietysti haluta kuulla näkemyksiä asiasta jos joku mieheksi itsensä tunnustava tämän sattuu lukemaan.

TifaKeskiviikko 21.07.2010 23:15

Vielä hankittava:
Kengät
Sukat

Lista lyhenee :)

Tähän mennessä mennyt rahaa:
8,20
2,10
2,70
30,00
18,65
18,00
12,00
9,00

yht. 100,65

Ja Tifan kengät tullaan tekemään rumimmista kengistä joita tulen ikinä omistamaan...

Cosplay, cosplayKeskiviikko 14.07.2010 01:20

Nyt näyttäis siltä että ens vuodelle on tulossa ainakin tuo Alicia koska siitä on ryhmäcossikin jo sovittu. Se nyt oli muutenkin tulossa. Sitten mietin mitä muita tekisin. Mielipiteitä oon saanut tosi vähän keneltäkään mikä vaikeuttaa mun päätöksen tekoa, ite kun en oikeen osaa mitään päättää. Haluaisin nyt vaan jo kovasti jotain tehdä mutta Alicia pon liian monimutkanen nyt alotettavaks, vähän taukoa kun kaipaan cossien aiheuttamasta stressistä. Joten ehkä alotan tekemään Tifaa. Siinä ongelmaa aiheuttaa lähinnä hiukset, kun peruukeista en tiedä mitään (tähän saakka kun olen aina omia hiuksia käyttänyt). Joten olisi tietysti ihanaa jos joku peruukeista tietävä sattumalta sattuisi tämän lukemaan ja viitsisi vaivautua neuvomaan. Eihän tuossa kai muuten mitään vaikeeta oo kun ei tule mitään piikkejä tai ponnareita, mutta lähinnä sen suhteen että mistä kannattaisi ostaa. Tai kyllähän tuohonkin jo vastauksen tiedän, ebaysta. MUTTA, jos joku kuitenkin sattuisi tietämään jonkun ihan täältä kotimaan kamaralta löytyvän liikkeen tai myyjän jolta kannattaisi ensin yrittää. Sitten on vielä se kysymys, että teenkö London MCM Expoon cossia. Haluaisin tehdä, tai olisihan se hienompaa mennä paikalla cossissa kuin tavallisina noobina itsenään mutta kun ei viitsisi lähteä mitään isoa raahaamaan laukussa kun kuitenkin pääasiassa shoppailu matkalle menossa. Joten jos joku tietää jonkun cossin jonka: vaatteet eivät veisi paljon tilaa (ei armoreita, helposti viikattavat muutenkin), jolla olisi pieni proppi tai ei proppia lainkaan ja jolla sattuisi vielä olemaan tälläiset vaaleat hiukset niin saa toki suositella. Vaikka olisihan se kivempi jos etukäteen hahmon tietäisi, kerkiäähän siihen vielä tässä sitten useamman kuukauden ajan tutustumaan. Huhhuh, tulipahan ainakin taas kirjoteltua ajatuksia ylös
Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali,
SINÄ OLET NAINEN
Kuvauksesi
Olet nainen. Sinussa on hyvin paljon naisellisuutta, naisellisia persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole juuri lainkaan miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Naisellisuus on sinulle hyvin tärkeää ja osaat nauttia naiseudestasi.

Haluat selkeästi liittyä naisten ryhmään sekä erottautua miesten ryhmästä. Olet valinnut hyvin feminiinisen ja hyvin epämaskuliinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan feminiinisyys hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla maskuliinisuuteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää maskuliinisia puoliasi.


Tuloksesi on merkitty ruudukossa tällä värillä.
Naisellisuuspisteesi: 22
Miehekkyyspisteesi: -16

tylsyysMaanantai 12.07.2010 00:47

TÄMÄNHETKINEN:
1. Sijainti? Jirin huone
2. Opiskelu/työpaikka? Torimyyjä, Tampere, Kävelykatu
3. Vaatetus? bikinit
4. Olotila? kuumissaan
5. Musiikki? -
6. Ärsytys? ihmiset
7. Ilon aihe? tuleva Lontoon matka (varattiin juuri lennot ja hotellit)
8. Ihastus? Jipa
9. Ajatus? :D
10. Mieliteko? tahtoo punaiset bordellot

VIIMEISIN:
1. Humala? 3.7 Tracon jatkot ja niiden jatkot
2. Automatka? rannalta Jirille
3. Kalenterimerkintä? en muista
4. Elokuva? Twilight - Epäilys
5. Tekstiviesti? Marialle: muista kamera!
6. Lääkäri/sairaalakäynti? epilepsia kontrolli (lääkitys päätettiin lopettaa)
7. Vaateostos? Criminal Damagen ihana merihenkinen mekko
8. Matka? Lontoo viime vuonna
9. Pettymys? ihmiset
10. Unohdus? joku tavara kotiin tai jirille

SEURAAVA/TULEVA:
1. Keikka/konsertti? -
2. Yöpaikka? Jirin vieressä
3. Ostos? Ruokaa huomenna töihin
4. Rahanlähde? Palkka tai yksi monista veloista
5. Tavattu ystävä? luultavasti Maria torstaina photoshootin merkeissä
6. Soitettu puhelu? varmaan Disalle, kysellä vointia
7. Teko tämän kyselyn jälkeen? päivittää profiili
8. Juhlan aihe? ei tietoa. Disan synttärit?
9. Lupaus? itselle teen lupauksia aika usein
10. Syöty ruoka? iltapalaksi ruisleipää ja hedelmiä

LEMPI:
1. Jogurtti? activia kevyt vilja :D
2. Tupakkamerkki? -
3. Piirretty elokuva? en keksi
4. Itsetehty ruoka? pizza, tortillat, kanasalaatti yms. kaikki millä herkuttellaan sillon kun ei tarvi erityisesti varoa turvotusta
5. Rakkauslaulu? Kim Lönnholm - Minä olen muistanut (oon aina rakastanut tota kappaletta)
6. Baari/Ravintola? Maruseki, Pancho Villa riippuen minkälaista ruokaa tekee mieli
7. Auto? -
8. Sunnuntain viettotapa? kunhan on jotain tekemistä, muuten tuun ihan apaattiseks
9. Ruokakauppa? Stockmann (juustotiski) ja Sokos (salaatit)
10. Levyn kansi? -

EPÄMIELUISIN:
1. Virvoitusjuoma? kivennäisvesi, Apfelschorle
2. Asia kotipaikkakunnallasi? tietyt ihmiset
3. Herätys? sillon kun luulee nukkuneensa pommiin töistä ja rupee hirveellä kiireellä valmistautuun lähtöön ja sit tajuaa että on vapaapäivä
4. Karkki? Liköörisuklaat/kahvikarkit
5. Puoli itsessä? näkyvät kylkiluut/selkäranka, herkkä iho
6. Sairastettu tauti? ''Enkefaliitti'', epilepsia
7. TV-ohjelma? the man show
8. Alkoholijuoma? ehtoollisviini
9. Kieli? Ruotsi
10. Biisi? on näitä mut ei tuu mieleen. yleisesti semmonen gangstarap

[Ei aihetta]Keskiviikko 07.07.2010 01:20

No hyvä, olkaa ihmiset vaikeita ja iitteenne vetäytyneitä älkääkä vaan ikinä koskaan tehkö mitään toisten hyväks. Kiitos vaan tosi paljon