IRC-Galleria

Luminescence

Luminescence

Freedom is just another word for nothing left to lose

Selaa blogimerkintöjä

Mitä kaikkea haluaisinkaan tehdäKeskiviikko 16.03.2011 17:08

Paricossit:
Final Fantasy 7: Crisis Core - Tifa Lockhart + Cloud Strife
Odin Sphere - Mercedes + Ingway
Final Fantasy 4 - Rydia + Kain Highwind/Edge/Edward
Final Fantasy 13 - Serah Farron + Snow Villiers
TTGL - Nia Teppelin (Anti-Spiral) + Simon
Star Ocean The Last Hope - Meracle Chamlotte + Arumat P.Thanatos

Cossit:
Star Ocean The Last Hope - Myuria Tionysus
Star Ocean The Last Hope - Reimi Saionji
Golden Sun: Dark Dawn - Chalis
Crash Team Racing - Ami, Isabella, Megumi
Final Fantasy X-2 - Rikku Gun Mage Dress sphere
Final Fantasy X-2 - Rikku Warrior Dress sphere
Final Fantasy X-2 - Rikku Lady Luck Dress sphere
D.Gray Man - Lala
BlazBlue:Calamity Trigger - Nu-13
Final Fantasy 10 - Shiva
Final Fantasy 12 Revenant Wings - Penelo
Final Fantasy tactics A2 - Penelo
Final Fantasy tactics A2 - archer Viera Fras
Final Fantasy tactics A2 - elementalist Viera
Chobits - Kotoko
Fate/Zero novel - Irisviel von Einzbern (mahd.kaikki kolme pukua)
(TTGL - Yoko Littner)
Final Fantasy 12 Revenant Wings - Shiva
Puella Magi Madoka Magika - Madoka tai Mami
Guilty Gear - Millia Rage, Valentine tai Bridget
Final Fantasy xiii - Oerba Dia Vanille, Lebreau


Jos saan joskus parin ja keksin miten tehdä niin
Final Fantasy 13 - Shiva Sisters

Ja jos saan Jirin houkuteltua crossaamaan niin
BlazBlue:Calamity Trigger ja Continuum Shift - Carl Clover + Nirvana

Tulevat:
Tracon: Eternal Sonata - Viola

Jo aloitetut puvut jotka tulossa joskus:
BlazBlue: Continuum Shift - Mu-12
Valkyrie Profile 2: Silmeria - Richelle

Apua, kiitos!Tiistai 15.03.2011 22:27

Nyt on meinaan sellainen juttu että DesuCruise puku on kahta pienen pientä juttua vaille valmis, mutta en vieläkään tiedä kehtaanko laittaa sitä päälleni. Tässä kohtaa tarvitsen apua. Pukuni on siis kuvissa näkyvät discopallorintsikat, ''paita'' ja hame-shortsi yhdistelmä. Kertokaa nyt hyvät ihmiset mitä mieltä olette, voiko noin lähteä hytistä ulos?

[Ei aihetta]Tiistai 08.03.2011 21:06

Tästähän tämä pikku hiljaa. Toinen puoli on jo tehty, paita pitäisi leikata mutta se on onneks sit jo valmis. Ja shortseihin pitäis ehkä tehdä vielä röyhelöitä taakse.

Jotain kirjottelin blogiinLauantai 19.02.2011 15:05

Täytyy nyt vielä vähän mainostaa kun ei tän olemassa olosta vielä oikein tiedetä.

http://lilyoflilian.blogspot.com/

Eka blogipostausMaanantai 31.01.2011 19:36

http://lilyoflilian.blogspot.com/
menkää lukemaan ja antakaa kritiikkiä, kiitos :)

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.01.2011 22:51

http://lilyoflilian.blogspot.com/

tekstiä tulossa parin päivän sisällä

vanhoista cosseista ja vähän uustistakinSunnuntai 30.01.2011 18:41

Katselin netistä kuvia muiden cosseista samoista hahmoista joita itse olen tehnyt ja sitä kautta tulin taas kerran miettineeksi joidenkin aikasempien cossien parantelua ja sitten uudelleen käyttöä. Koska itse lasken kunnollisiksi cosseiksi Songstress Rikkun, Noel Vermillionin ja Velvetin on pukuja vaan kolme. Jokaisesta löytyy silti enemmän tai vähemmän korjailtavaa.

Songstress Rikku oli ensimmäinen varsinainen cosplayni ja siitä haluaisin korjata paitaa ja tehdä hiukset paremmin. Sekä propin kokonaan uudestaan. Proppiin käytettäviä materiaaleja me ollaan keksitty nyt jo sen verran lisää että uskon että uusi proppi tulisi olemaan edeltäjäänsä huomattavasti parempi. Paita sen sijaan aiheuttaa itselleni hiukan päänvaivaa. Miten saada se pysymään vatsan kohdalta hyvin mielellään ilman teippiä. Kengät tekisin myös uudestaan. Tässä kohtaa tulisi ongelma kankaiden kanssa mikäli haluaisin uudetkin kengät kankaasta tehdä, kankaat kun on ostettu kaksi vuotta sitten eikä niitä ole enää jäljellä. Myös uusi panta tarvittaisiin sillä vanha on jo pistetty paloiksi.

Noel oli omasta mielestäni parhaiten onnistunut cossini sillä se sopi vartalolleni. Siinä korjattavaa olisivat myös kengät sekä ehkä hiukan hattu. Proppiin pitäisi myös naulata ne pienet napit aseen alla kiinni sillä viimeksi liimaukset pettivät useaan otteeseen ja lopuksi päädyin hukkaamaan osan niistä. Muuttaisin myös sen että purkaisin hameeseen sisälle ommellut rintsikat ulos ja ostaisin sellaiset pelkät kupit jotka liiamutuu ihoon. Tällä säästyttäisiin edes osalta ihoteipiltä ja puvusta tulisi paljon käyttö ystävallisempi. Niin ja hihojen yläosaan myös vähän ryhdikkyyttä.

Velvet oli cossina ihan ok. Olin hiukan pettynyt miten huonosti se imarteli omaa vartaloani mutta minkäs tein. Imartelevuudessa suurin ongelma oli alaosan asettuminen liian ylös. Koska olen hyvin lyhyt, katkaisi alaosa muutenkin lyhyet vatsani ja selkäni vielä lyhyemmiksi. Oikeasti muutettavia asioita Velvetissä taitaisi kuitenkin olla vähiten. Paidan röyhelöt tekisin uudestaan, tosin en yhtään edelleenkään tiedä miten. Hiuksia laittaisin hiukan erilailla ja jalkoihin tulevat viivat pitäisi saada siistimmiksi. Viimeksi niiden sotkuisuus johtui yksinkertaisesti kiireestä.

Tälle cosplay vuodelle yritän taas tehdä parempia pukuja ja erityisesti ottaa huomioon kommentit ja kritiikin jota olen vaivalla joistain ihmisistä saanut kaivettua (joistain myös vähän vähemmällä). Kenkiin koitan tänä vuonna panostaa enemmän aikaa ja opetella tekemään niitä paremmin. Piilolinssini koitan valita luonnollisemman näköisiksi. Aion myös hankkia ripsienpidennykset koska olen toivottoman huono laittamaan tekoripsiä. Niin ja tälle vuodelle on paljon tiedossa korkokenkä cosseja tai cosseja joihin voin muokata hiukan korkoa sisältävät kengät. Näin koko vartalo näyttää edustavammalta.

Jos jollekulle tulee vielä jotain mieleen millä voisin joko parantaa aikaisempia cossejani tai miten tuleviin cosseihin voisi valmistautua otan mielellään ehdotuksia vastaan :)

DesuTalks 22.1.2011Sunnuntai 23.01.2011 23:35

Vähän ajattelin nyt enemmän kirjotella kun aamun kaks lausetta. Niinkun aikasemmin jo sanoin niin olin ehdottoman positiivisesti yllättynyt ihan kaikesta. Ohjelma oli mielenkiintosta, nekin jotka paperilla kuulostivat kuivilta. Puhujat olivat hyviä hommassaan. Erityisen mielenkiintoinen oli kauhuelokuvia ja japanilaista perhettä käsittelevä luento, itse kun olen paljon katsellut japanilaista kauhua. Miinuksena yleisesti mainitsen liian hyvän ilmastoinnin. Suurimman osan ohjelma ajasta värisi kylmästä. Syytä voi olla vähän itsessäkin, en meinaan tunnetusti ole mikään lämpimän pukeutumisen fani. Toisaalta en ollut myöskään osannut varautua. Toinen miinus puoli oli joissain ohjelmissa se että käytettiin termejä jotka ainakin itseltä meni ihan yli hilseen ja sanottiin että enpä selitä tätä koska kaikki kuitenkin tietävät mistä on kyse. Joistakin ohjelmista tämä jonkun verran söi sisältöä. Itselleni Talksissa parasta oli kuitenkin uusiin ihmisiin tutustuminen (suuret kiitokset Marialle joka tuli heti aamusta puhumaan). Niinpä jatkot oli itselleni se tärkein osa Talksia. Täytyy sanoa että tässäkin kohtaa koin positiivisen yllätyksen. Ihmiset olivat paljon helpommin vastaan ottavaisia kuin olin ajatellut. Nyt vaan toivon että olisin puhunut ihmisille jo aikasemmin. Kaikin puolin Talksista jäi niin hyvä mieli että seuraavaankin on pakko päästä ja ehkä saan jopa kaverini innostumaan lähtemään mukaan. Vaikka miinuksiakin oli, olivat ne niin mitättömiä kaiken hyvän rinnalla.

Nyt vaan odotellaan DesuCruisea, see you there!

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.01.2011 23:17

Harkitsee DesuCruiselle tällaista

ajatus tuon tekemisestä on ollut jo jonkun aikaa mutta kävis sinne koska ei varsinaisesti olis cossi ja saisin sen helposti tehtyä ja olis hyvä bile asu. What does everyone think?

paita vaiheessa
rintsikat melkein valmiit
hattu valmis
hame valmis
shortsit valmiit


vielä on tehtävänä:
peilimosaiikin liimaus rintsikoihin
Rintsikoiden takaosan mustaksi maalaaminen
Paidan leikkaaminen

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.01.2011 13:49

Yllättävän hyvä olo on eilisen jäljiltä. Tapahtuma oli kokonaisuudessaan ehdottomasti positiivinen yllätys.