IRC-Galleria

Lumivalko-

Lumivalko-

Maailman tuulet vie.

Selaa blogimerkintöjä

NIGHTWIIIISH!!<3Torstai 13.12.2007 19:11

EILEN OLI LIIAN IHANAAAA!!!Ä ÄÄä ä pjgYÄIÄÄÄÄÄ Äjkbbkhk ÄÄ Äähä EI OO TODELLISTA!!! NO ONPAS MUT SILTI. :W NIGHTWISHIN KEIKKA <3 IHANAAAAA<3 Anette on yli-ihana :W<3 ja öhäjääsäsää tsttÄ! Mii oon ihan paskana nyt mutta ei voi mitään. Ja nukuin kaks tuntii ennen ku menin kouluun. :'D Lintsasin ekan tunnin. No joo. Vähä oli kyl mahtava keikka, pakko päästä uudestaa, no ylihuomenna sitten! :W Jonottaminen oli mälsää ja paskaa mutta todellakin sen keikan arvoista! :) Hyvät paikat oli, tokassa rivissä, ja näki oikein hyvin. Anetten jutut oli nii ihnuja :P <3 Ja Tuomas voi JÄNkgkv khLÄJBIÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!11894568hop¸˛‹¸‹œ¸µ[!!!!!!!<33333333 Ehkä kuolin taas ku Marco sano "anyway" ;D Ihanaa että ne esitti Saharan <3 Ehkä vähä itketti Cadence of her last breathin kohdalla. :') Ihanaa oli myös nähdä Päivi, olikin jo ollu ikävä =( Sitä edellisestä tapaamisesta oli nii kauan. Toikii vaa sellain pikainen mut kuitenkiii <3333 VUUT!
Ehkä vähä kesti tulomatka kauemmin ku menomatka :----D No joo pysäheltii aika paljo ja silleeeeee... Kiteen Karhussa just mukava portsari (ja vuut, se puhu ihnusti) vaikkei se päästänytkään minuu sinne. :/ No Mari olis tietty päässy mut ei se yksin menny (onneks :D) Vähä juotii batteryy xD Ja oli hauskoi juttui, hypitii jossaa ojassa ynnä muuta ;D Kiitsa Marille seurasta.
YLIHUOMENNA UUDESTAAAAAAAAAAAN löfycyököäÄÄ dyDXSS oon kuallu! :F

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.