IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Ginta: *sees Jakotsu* And I thought I'd seen everything...


Jakotsu: *sigh* Killed by his brother on my way to kill Inuyasha... I couldn't live with myself if that happened!


xD tajusin lopullisesti vasta äsken tuon jälkimmäisen läpän xD löysin lopulta oikean tavan ladata koneelleni kaikki Shichinintai-jaksot <3 animeupload+megaupload+windows classic player=toimii! :D sääli että ovat jenkkidubbauksilla, mutta hommaan jostain kyllä alkuperäiset dvd:nä... i must! *insane laugh*

päätin tappaa juurikasvuni uudella punasella kerroksella. lopputulos on mielenkiintoinen, mutta tarkkaa väriä on vaikea sanoa ilman päivänvaloa... vedetäänpä tuo takaisin, mun hiuksissa ei ole ollut tarkkaa väriä seiskaluokan jälkeen.

pelottava tappajakoirani nukkuu tyynyllään naama mun aamutakissa. etutassut sojottaa yhteen suuntaan ja takatassut toiseen ja koko eläin on varsin pörröinen. Pomppi on selvästi jo tottunut olemaan täällä mun seurassa ja sopeutuu hyvin. sen unta ei häiritse pätkääkään vaikka olisin unohtanut äänenvoimakkuuden liian kovalle pistäessäni Good Charlotten I don't wanna be in love:n soimaan.

ja se syö mielellään kaikkea mitä mäkin. koirannappulat jäävät kuppiin, mutta jos istun sängylle syömään tomaattia niin otus on vuorenvarmasti alle kymmenen sentin etäisyydellä musta ja potkii mun käsivartta joka suupalalla josta en tarjoa sille. yöllä se saattaa hylätä oman tyynynsä ja asettua mun kylkeen. kaiken kaikkiaan, me viihdytään mainiosti toistemme seurassa ja vaikka oon jo tottunut olemaan yksin, Pomppis on loistava kämppis koska se ei häiritse mun ajatuksia vaan päinvastoin tekee ne selkeämmiksi.

nyt käyn koirani viereen nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.