IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

What perhana shall we do now?Keskiviikko 05.12.2007 19:40

freedom time! <3 tänään valvotaan taas myöhään ja huomenaamuna nukutaan vielä myöhempään. sitten ku herään ni pyhitän päivän joulukoristelulle ja samanhenkiselle leivonnalle.

tänään ois ollu koulus itsenäisyys/lakkiaisjuhlat. skippasin, mutta helppoo se ei ollu. bilsanmaikka on astetta pahempi pala. murtui kuitenki, kun abit alko aukoa päätään. ja panttivangit jäivät saamatta.

ruokkiksen nojailin tokassa kerroksessa kaiteeseen ja kattelin alas kohti virheettömiä penkkirivejä ja ympäriinsä ravaavia opettajia. sillon yhtäkkiä muistin yhden unen, jonka näin ihan vähän aikaa sitten. en muista tarkasti millon. joka tapauksessa kyseessä oli taas lentämisuni. olin jossain talossa sisällä, oli pimeää ja siellä oli ihmisiä, en muista keitä. mutta leijuin katonrajassa, keskityin kovasti etten tipahda ja välillä vaihdoin paikkaa. sen enempää en muista, vain tunteen joka lentämisestä tuli.

sellaisten unien jälkeen olen helposti pahalla päällä vaikken edes muistaisi niitä, koska todellisuus ei salli ihmisen lentää oikeasti. valvemaailmassa sitä fiilistä ei koskaan saa. mulle on turha tulla jäkättämään riippuliidosta tai laskuvarjohypystä, koska se on täysin, totaalisen, ehdottoman eri asia. unissa lennän aina matalalla, tahdonvoimalla. ei mitään siipiä; en kuitenkaan osaisi käyttää niitä.

no, se siitä. ostin eilen X-Men kolmosen, nyt kokoelma toimii ^^ voi olla että juuri niidenkaltaiset leffat ja muut jutut joita katson, vaikuttavat siihen että nään lentounia. mutta entä sitten?

metrossa joku täyskahjo mummeli jorisi mulle siitä miten sen suvussa ei ole koskaan ollut mitään ihotauteja, vai mitä finnejä nuo nyt ovat, ja hörppäsi laukussaan olevasta pullosta. ja elämä on päivästä päivään vieraiden pilkkaa sinullekin.

määrittele mulle itsenäisyys niin päätän sitten viitsinkö juhlia sitä. joku muu meidän asioista päättää kuitenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.