IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

YöangstikohtausSunnuntai 09.12.2007 03:29

rupesinpa tuossa huvikseen lukemaan erään yläaste-aikaisen ystävän vanhoja päiväkirjamerkintöjä, sen joka kutsui mua hipiksi ja hiihtäjäksi ja piruillakseen kirjotti myös mulle polttamansa levyn pintaan "hiihtäjä". ^^ tajusin että kaipaan ihan älyttömästi hänen kanssaan käytyjä filosofisia keskusteluja (aiheina mm. hedelmät ja jeesuksen tuleminen).

menneisyys tuntuu muutenkin tunkevan lävitse joka raosta; liitin soittolistalleni pitkästä aikaa Deep Spiritin Lonely-biisin ja sen alkaessa jähmetyin hetkeksi täysin paikoilleni, sillä yhtäkkiä oli taas kesäloma ja istuin tämän saman koneen edessä, samalla sohvalla, tekemässä samoja juttuja kello viideltä yöllä, mutta ulkona oli valoisaa ja olin neljännessä kerroksessa ensimmäisen sijaan. ja aloin kaivata valoa, inhoan talvessa eniten pimeyttä. sain ehkä kaksi angstikohtausta koko viime kesän aikana, mutta nyt talven tultua ne taas yleistyvät.

ja oletteko huomanneet mitä telkkarissa tapahtuu? The Joulukalenteri tuli takaisin kovin pitkän tauon jälkeen, siitä olen iloinen ja silleen. mutta lisäksi ruutuun on ilmestynyt aulis gerlander jonkin juhla-arvonnan kunniaksi, häntäkään ei ole nähty vuosiin. ja pisteenä iin päällä tv-lupamaksuja ovat mainostamassa ne järkyttävät eläimiksi pukeutuneet vanhat kurpat joita mutkin pakotettiin joskus livenä teatterissa katsomaan, gommi ja pommi. ja niiden nuottikorvassa on muuten jotain helvetin pahasti vialla.

sanokaa vain paranoiaksi, mutta olen sitä mieltä että siinä on jotain takana.

Break me down?

huomenna (tänään) jumalattarettoman aikainen herätys ja Leetä vastaan samalle vanhalle salamapaikalle, samaan vanhaan salama-aikaan. tullaan tänne ja katellaan dorkana leffoja ja syödään pipareita (joita kuorrutin kaks tuntia ja ne näyttää silti räjähtäneiltä). ja silleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.