IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Tänään olin näkymätönTorstai 20.12.2007 18:08

jep. totally invisible. ihmiset kävelivät ohitseni huomaamatta mua lainkaan ja törmäilivät. ja kaupassa käydessä itiksen liukuovi päätti sulkeutua ennen kuin pääsin sisään ja osui kivuliaasti olkapäähän.

viimeisellä tunnilla tein itsestäni hetkeksi näkyvän: tunnin alussa menin vaikeroimaan maikalle että saanko lähteä sanakokeen jälkeen himaan kun on niin kamalan huono olo. "joo tottakai, saat ruveta heti tekeen sitä" eikä lisäselityksiä edes kaivattu vaikka niitä olisi ollut valmiina. saatuani testin valmiiksi kävelin luokasta ulos muiden aloittaessa kokeen tekemistä, kolauttaen molemmat kuuden sentin korot lattiaan joka askeleella niin että se myös kuului. farewell losers.

en edes valehdellut täysin; heräsin kuudelta aamulla järkyttävään vatsakipuun, vietin seuraavan vartin veskissä ja päästyäni takaisin sänkyyn ehdin juuri nukahtaa uudestaan ennen kuin kello soi. vituttiko hieman, varsinkin kun fiilis oli vielä pari seuraavaa tuntia puolikuollut. lisäksi kuka tahansa joka käyttää aivojaan olisi voinut syöttää ruotsinmaikalle samaa pötyä, uskoihan se muakin - mutta mä satuin keksimään sen ensiksi. nopeat syövät, hitaat eivät. näin siis pääsin kuitenkin aloittamaan joululomani tunnin etuajassa.

se tulee tosiaan tarpeeseen, olen täysin kypsä itikseen ja sen ihmisiin (ei koske ystäviäni, jotka ovat aina yhtä loistavia vaikka joulu olisi kuinka musta<3) jotka törmäilevät muhun käytävällä, kuiskivat selän takana ja pitävät mua alempiarvoisena siksi etten satu olemaan mallin näköinen ja repussani on Jakotsun kuva. liika annos tätä yhteen menoon pistää kenet tahansa flippaamaan ja mulla sattuu vielä olemaan harvinaisen lyhyt pinna näiden asioiden suhteen.

siksi joululoma on omalla kohdallani niin kaivattu; sekin vaikuttaa että Luolani, niin paljon kuin sitä rakastankin, tuntuu hieman yksinäiseltä kun ulkona on niin pirun pimeää kuin täällä ylhäällä talvisin. (juuri tällä hetkellä ilma ulkona on keltaista. helsinki on VINKSAHTANUT, uskokaa pois. ja tän kaupungin juomavesi ON shaibaa.) ajatus joululomasta ei kuitenkaan ole täysin ehtinyt upota tajuntaan, siksi olen vielä vähän pahalla päällä.

mutta kunhan ilta joutuu, pääsen piirtelemään, asetun katselemaan Haurua koneelta ja ohjelmia telkusta, ja mahdollisesti käymään jälleen kolmituntisen mesekeskustelun erään saksalaistytön (joka itsepintaisesti väittää mun olevan söpö eikä silti suostu uskomaan että on itse suloinen) kanssa, niin eiköhän homma kirkastu ja silleen :D

ja sitten vielä loppukevennykseksi; MANSON!!! ei sillä että olisin itse keikalle menossa tai niin antaumuksella häntä edes fanittaisin mutta täytyyhän sitä nyt hitto vieköön hehkuttaa kun Cheeta on niin pitkään odottanut :D ja Lestat tietysti myös, mutta ei kuitenkaan aivan samalla tasolla xD toivon että rakkailla lepakoillani on hävyttömän hauskaa illalla ^^ <3

behold teh joululoma! <3

(B. Virtanen copyrighted to Ilkka Heilä)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.