IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

"Dilledong!"...Torstai 17.01.2008 00:09

...sanoi puhelimeni tänään bilsantunnilla ja koittaessani hätäisesti kaivaa sen farkkujen taskusta tökkäsin lohjenneen keskisormenkynteni väärässä asennossa kännyä vasten.

sitä huomaa mihin kaikkeen yhtä sormea tarvitsee vasta kun se on täysin käyttökelvoton. kynsi on aivan järkyssä kunnossa, en uskalla edes painella tietsikan nappuloita sillä puhumattakaan kitaran soittamisesta musantunnilla.

Helsingin kaupungin kesätyöpaikat tulivat tänään kaupungin sivuille. siinä vaiheessa kun pääsin himaan niitä tutkimaan, lähes kaikki avoimet paikat olivat menneet. jätin pari hakemusta siivoushommiin, yhden saunalahden puhelinmyyntiin (raha on rahaa, tyypit!) ja sähköpostin itiksen kirjastoon. aika näyttää.

katkennutta kynttä ja epävarmaa työnhakua pahemmin kalvaa se tosiasia että huomenna tulee Lostin 3. tuotantokauden vika jakso ja sitten sarja jää tauolle... why, oh why?!? olen koukuttunut sarjaan aina vain pahemmin tämän kauden aikana. huolimatta siitä, ettei kukaan jonka tunnen katso sitä (liian sekavuuden vuoksi), rakastan Lostia. ärsyttää myös että lempihahmoni kuolee huomisessa jaksossa (kyllä, luen spoilereita Wikipediasta) mutta siitä pääsen varmaan yli kun uudet jaksot alkavat. kun vaan tietäisi milloin! tuskaa.

And this all pales in utter insignifigance to the fact that... Pomppis tulee huomenna! <3 saan pienen pörrönaamani jälleen parin viikon ajaksi tänne ^^ ei tarvitse olla yksin, on joku joka menee rehellisesti ilosta sekaisin joka kerta kun tulen himaan eikä tule istuttua sisällä koko päivää viikonloppunakaan. Pomppiksen läsnäolo karkottaa pahimmankin pms:n, angstin ja mbd:n... mitä se nyt sitten olikaan? (xD)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.