IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Assassan... assiss... kill a guy.Sunnuntai 23.08.2009 23:07

paniikki ohi. helpotuksekseni huomasin että digipoksin nauhoitukset toimivat vaikka antenni ilmeisesti vammasikin, joten pistin Dirt-nauhoituksen pyörimään ja jatkoin koneella istumista. paniikkitaso laski huomattavasti. kun nauhoitus loppui, telkkari toimi taas. euforiaa.

nyt muuten kun muistan mainita asiasta, niin mun inssi on syyskuun 15. päivä. jos siis kaikki käy hyvin niin sen jälkeen saan virallisesti olla ratissa ^^ MUMMOT KUMOON!!! eiku...

jälleen hupaisa otsikko msn.comissa: "Mopopojat törmäsivät autoon ja syttyivät tuleen." mikä siinä on hupaisaa? en ole ihan varma. mutta mua ainakin nauratti. :D

laiharini etenee, nyt kun sain kuntopyörän käyttöön. tänäänkin poltin mittarin mukaan 500 kaloria vajaassa tunnissa. ei paha, varsinkin kun syömiseni ovat lähes säännöllisiä. ja pyörällä polkeminen ei tee pahaa kuten esimerkiksi juokseminen. juostessa mulla alkaa maistua veri suussa, en saa happea ja alan voida pahoin. kuntopyörällä jaksan hyvin polkea tunnin verran ilman muita sivuvaikutuksia kuin hikoilu.

eilen illalla tosin reisiä alkoi hieman särkeä ja yölläkin heräilin kipuun pari kertaa. mutta jätän huomenna polkematta että lihakset saa levätä, ja sitä paitsi jomotus kertoo vain että homma toimii. illalla ennen nukahtamista kuvittelen mielessäni, miten reisien läski kituu tuskissaan ja haihtuu pois. MUAHHAHHAA!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.