IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

Sähköisiä vibojaPerjantai 25.09.2009 23:21

aaaaaaaaah. kämppä on imuroitu ja pölyt pyyhitty, pyykit pesty, astiat tiskattu, roskat (myös paperit ja pahvit) viety, ruokavarasto täynnä, 800 kaloria poltettu pyörällä, suihkussa käyty, koulua varten varatut kirjat kirjastosta haettu. iltalenkin jälkeen pestään vielä koira ja pedataan sänky niin on taas hyvä syy olla itseensä tyytyväinen.

ysiltä Nelosella Epic Movie!

viimeinen Furuba-vola vielä lukematta netissä. sen hoidan tässä illan mittaan. nettilukeminen ja telkkarin katselu yhtäaikaa saavat aikaan sen, että jossain vaiheessa alan aina odottaa että kun telkkarissa kaksi ihmistä halaa toisiaan, jompikumpi muuttuu eläimeksi. o_O

lainasin kirjastosta yhden levyn Furuba-animeakin, mutta soittimeni, kuten tavallista, vittuilee. olen saanut yhden jakson katsottua. tietsikalla katsominen onnistuisi ehkä paremmin mutta olisi turhauttavaa, koska koneessa ei ole ääniä.

...toisaalta japanilaiset ääninäyttelijät ovatkin aika rasittavan kuuloisia. hmm.

jaa. nyt mulla on kolme teoreettista kirjaa luettavana ja niistä kaksi laajahkoa kirjoitelmaa tehtävänä about kymmenen päivän sisällä. hip hei. onneksi mulla on enemmän vapaa- kuin koulupäiviä. huomenna ja sunnuntaina pääsen varmaan jo hyvään vauhtiin (sen takia pitää lukea Furuba tänään loppuun, muuten se häiritsisi mua koko ajan).

eilen en kestänyt hereillä kuin about yhteen saakka, aloin pilkkiä pahasti X-Menin lopussa, mutta sain viime yönä vedettyä kunnon pitkät unet ja tänään katsotaan taas mitä tässä saadaan aikaan pullien, kaakaon ja parin minisipsipussin voimalla.

rock on!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.