IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

I killed a mirror.Lauantai 21.11.2009 19:57

eilinen kauppareissu sujui hyvin, mutta kotiin tultua olin niin poikki että torkuin tunnin päikkärit. tein niin myös tänä aamuna heti aamiaisen jälkeen. toi sohva johdattaa mut ansaan; heittäydyn sille ja paijaan koiraa, sitten käperryn sen viereen ja ykskaks olenkin niin horroksessa etten pääsisi ylös vaikka haluaisinkin.

ensi viikosta koulussa tulee tuskaa kun oon näin voimaton :D

tänään käytiin Caran ja Chicon kanssa koirapuistossa. oli hupaisaa, Chico veti niin tiukkoja kierroksia että Pomppi meni ihan hämilleen :D pennut on niin sulosia kun ne oikeen sählää.<3

ei sillä ettenkö arvostaisi Nelosen Johnny Depp-päivää, mutta miksi niiden piti valita näytettäväksi juuri Secret Window, Nick of Time ja Private Resort? kaksi ensimmäistä olen nähnyt eivätkä ne ole leffoina häävejä, viimeinen on Deppin ihan varhaisimpia enkä usko että sekään on mikään juonikulun riemuvoitto.

kylläpäs onkin nälkä. kanankoivet paistuu uunissa. harmi kun en tajunnut ottaa ranskalaisia niiden seuraksi, rehut ei oikeen nyt maistuis. mutta voin tietty vetää lintua sellaisenaankin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.