IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

uneksumisiaSunnuntai 25.02.2007 04:52

VAVISKAA! MINÄ OLEN RAIVAAJA, AINA TEIDÄN ALLANNE!!!

haa haa, the incredibles on kewl ^^näin viime yönä taas yhtä toistuvaa unityyppiäni, matalentouni nimittäin. kyse oli jostain kumman syystä jalkapallo-ottelusta. valtava kenttä, paljon valoja ja aivan mieletön vauhti koko ajan. ja pallo lensi sadan kilometrin tuntivauhtia ympäriinsä. muistan että liikuin hirveetä vauhtia ja vasta herättyäni tajusin homman lentämiseksi. olispa oikee jalkapallo sellasta niin nauttisin liikkatunneista. ehkä vauhtihulluus kulkee suvussa...


ja niille joille termi toistuva unityyppi jäi hämäräksi (ei mikään ihme) niin kyse on aiheista, joista näen usein unta. lentäminen on ensimmäinen, tosin jostain syystä aina matalalentoa, ja lujaa. toinen on isot kalat. olen nähnyt monta kalaunta ja kammoan isoja monneja niiden takia. (hienoa, nyt vaan odottamaan että joku hälyttää valkotakkiset). lisäksi oon lähiaikoina nähnyt paljon unia myös jostain ihan muusta aiheesta mutta sen ajatteleminen tekee liian kipeää, joten anti olla.


näin joskus unta johnny deppistä. ei mitään pervoa, se oli ehkä joskus seiskalla. uneksinpahan vaan tapaavani hänet jossain ja juttelevani tyypin kanssa.


joo tää alkaa mennä taas tällaseks. ehkä pitäs vaan luovuttaa ja mennä nukkumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.