IRC-Galleria

Luna_Tica

Luna_Tica

Wannabe Daywalker

Selaa blogimerkintöjä

lainalaatikkoMaanantai 18.06.2007 18:58

noh, tänään mut raastettiin hereille paljon aikaisemmin kuin olisin tykännyt (ennen kello kymmentä) ja pistettiin pakkaamaan omaisuuttani kirkuvanpunaisiin muovilaatikoihin... syynä tietysti se, että asemani kodin auktoriteettina on jälleen menetetty...

ja mikä viehättävintä, minun omaisuuteni ei ole ainoa joka laatikoihin katoaa, vaan koko talon irtaimisto alkaa siirtyä hitaasti mutta varmasti pois näkyvistä... eilen illalla keittiö oli täysin normaali. nyt sieltä saattaa hyvällä tuurilla löytää kaksi haarukkaa, kolme veistä ja paljon tyhjiä hyllyjä.

juuri tätä inhoan muuttamisessa. sitä vaihetta kun kaikki tavarat ovat laatikoissa ja asuminen alkaa tuntua karulta ja kalustamattomalta... onneksi kaikki laatikot ovat nyt täynnä ja lopun pakkaamisen saattaa jättää myöhemmäksi... paitsi että tietysti pitää pakata parin viikon varusteet kesälomareissua varten. tietokone ei kuulu niihin. paniikki alkaa hiipiä niskavilloihini.

Jakotsu kumppaneineen on edelleen seinällä, luultavasti pakkaan heidät viimeisten joukossa... mitä vähemmän aikaa he viettävät kansioon pakattuina, sen rauhallisempi olen. ja kun pääsen järkkäilemään uutta asuntoani heinäkuun alussa, asettelen piirustukset seinälle heti kun vaara pölyn leijailusta on väistynyt.

mutta se mikä tekee tämän kaiken kestämisen arvoiseksi, on fakta jonka äiti totesi mulle eilen keskusteltuaan miehensä kanssa: koko kunnioitettava kotiteatterisysteemi (including iso tv, tallentava digipoksi sekä dvd-soitin viidellä kajarilla) jää mulle! ON YOUR FACE!!! tämä merkitsee tietysti sitä, että oma pieni telkkarini johon olen kovasti kiintynyt, siirtyy äidin hallintaan, mutta kestän menetyksen ajatellessani dvd:n kajareiden huomattavaa äänentoistokykyä.

tällaista siis täällä tänään. nyt lakkaan vastustelemasta kiusausta ja heittäydyn jälleen fanfictionin pariin... *silmien välähdys*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.