IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Gravitaatio-voimaLauantai 08.05.2010 18:40

Vedit minut luoksesi
Taivaaseen.

Täydellinen rakkaus, rauha ja sopusointu,
yhdyin.

Minua kiskotaan,
riuhdotaan takaisin maan pinnalle.

Kurotan käteni,
tarraudun elämäni tarkoitukseen.

En halua päästää irti,
mutta olen vain ihminen.

Sinä taas liian kaunis tähän maailmaan.

tämmöstä tänään ;DSunnuntai 21.06.2009 18:35

21.06.2009 13:17 <darkhope> vittu
21.06.2009 13:18 <darkhope> Klopklop, äläs miu miest kloppaile xD :> :P
21.06.2009 13:19 <darkhope> noni, toi kuvaaki vähä enemmä :>
21.06.2009 13:19 <darkhope> vittu sie oot ihana :> <3
21.06.2009 13:20 <darkhope> kuula XD koitaha sie keilapallo pysyy pystys ku tolpast jout pitelee kiinni, KLOP
21.06.2009 13:33 <darkhope> kaalintähkä xD ja papu.. xD keilataa ne molemmat :>
21.06.2009 13:34 <darkhope> "tuona hetkenä tolppa oli minnan luotettavin ystävä, sillä minna pysyin niin pitkään pystyssä, kuin piti tolpasta kiinni.. *minna rutistaa tolppaa kaksinkäsin*
Uudet kommentit:
21.06.2009 14:11 <darkhope> Papu Rocks, kaalintähkä tulee peräs ;D
21.06.2009 14:12 <darkhope> VITUT TEILAA, PAH, ;D Miu papu viilaloi hetkes siu vtn kaalintähkäs

Vain puolikas ilman sinuaTorstai 18.06.2009 21:22

"Aikojen alussa hänellä oli kaksi päätä ja neljä jalkaa, kunnes se halkaistiin keskeltä kahtia. siitä syntyi ihminen jolla on yksi pää ja kaksi jalkaa.. kuitenkin tämä jäi aina kaipaamaan toista puoliskoaan, sillä heillä on sama sielu. hän etsii elämänsä loppuun saakka omaa sielupariaan<3"

[Ei aihetta]Perjantai 12.06.2009 01:04

Jos rakkaus on kuin laulu, miltä se kuulostaa ja mitä se haluaa kertoa ?

entä jos jotakin niin suurta ei vain voi kuvailla; kun sanat ei riitä todistamaan ja melodia soi kuuroille korville?


Voiko kukaan vähätellä rakastuneen ihmisen tunteita toista kohtaan tämän mennessä siitä mistä aita on matalin, jotta saisi lievitettyä omaa tuskaansa?


kuinka muka saisit rakastettusi vakuuttumaan tunteidesi aitoudesta jos silmäsi ovat tyhjät ja lasittuneet, etkä kykene kuin ainoastaan sydämessäsi nauttimaan yhteisestä ajastanne?


miten näyttäisit toiselle huomanneesi samankaltaisuutenne, kun suustasi pulpahtaa tasaisin väliajoin vain sanat "nii mieki" ja "samoin"? kuinka hän voi tietää oletko tosissasi samaa mieltä hänen kanssaan vai sanotko niin vain muodon vuoksi? Kohdatessaan jätkän/muijan joka ajattelee niin samalla tavoin kuin sinä itse, se jähmettää. on todella vaikea näyttää toiselle kokeneensa ja tuntevansa samoin , kun lumoutuneena jää vain odottamaan, mitä tämä seuraavaksi sanoo. ja samalla pelkää sen hetken loppuvan liian aikaisin.
sitä vaa tuntuu et hän käsittäisi sinut väärin. on vaan niin paljon helpompi kuunnella toisen kertomuksia ja rakastua tähän yhä enemmän kuin yrittää itse osoittaa olevansa oikeasti samalla aaltopituudella..

Tästä juuri kai on kyse kun puhutaan vaistosta ja siitä vahvasta tunteesta. sitä ei vain voi selittää, mutta sydämessä se puhuu ja ohjaa kaiken aikaa.
Vaikka sanat ei riitä ja teot kaikkine eleineen kuihtuu kekoon juuri sillä hetkellä kun Hän kohdistaa katseensa sinuun , ei se todellisuudessa merkitse mitään. sillä jos se on aitoa, näkee myös hän suoraan sinun sisimpääsi.. Kuten sinäkin. Ei ole olemassa yksipuolista sidettä; yhdistävä side on aina molemmista päistä kiinni <3

[Ei aihetta]Maanantai 08.06.2009 17:27

"Omana itsenään oleminen maailmassa,
joka tekee parhaansa, öin ja päivin,
tehdäkseen ihmisestä kaikkien muiden kaltaisen
on vaikein taistelu, mikä ihmisellä on;
eikä koskaan pidä lakata taistelemasta." - e.e.cummings.

"Pidä musta kii"Tiistai 17.03.2009 16:01

Tällainen pieni tyttö
Helposti häviää.
Jos tuuli tarttuu hiuksiin,
Voi kauas lennähtää.


Pidä musta kii,
Älä päästä koskaan.

Tällainen pieni tyttö
Helposti unohtuu.
Kun ei sanottua saakaan
"Älä mee."
Ovi sulkeutuu.Vihdoin suhun törmäsin.
(Mä löysin sut, mä löysin sut)
Kauan sua odotin.
(Sä löysit mut, sä löysit mut)
Olet totta vihdoinkin.
(mmmmm)
Nyt kun olet siinä,
Jääthän vielä vähän.
--

Aave kaipaa, aave uskoo. Aavetyttö toivoo ja odottaa jonkun pelastamaan, vetämään syliin, unohduksen tuulen ulottumattomiin. Itkee hiljaisen rukouksen tähdilleen: "Jos kuulette minut, antakaa sellainen pieni toivonkipinä. Se yksi vain voi minut tavoittaa, tehdä taas näkyväksi." Aavetyttö tunnistaa kyllä omansa; poika katsoo suoraan silmii ja kuiskaa näkevänsä hänet yhtenä muiden joukosta. Vain toinen aavepoika voi johdattaa aavetytön takaisin maailmaan.
Tuorein ja samalla ainoa muistikuvani sinusta oli ne hymyn värittämät, täyttä elämäniloa huokuvat kasvot. Enpä olisi viisivuotiaan mielelläni kyennyt näkemään sitä auringon piirtämää varjoa, mikä tuon kirkkauden takana niin salakavalasti häälyi. Odotti vaa tilaisuuttaan pimentää kaiken tieltään, tappaa ne valon voimalla itävät elämän edellytyksen siemenet.
Joka vuosi, aina sinä sanoit tulevasi; puhuit paljon siitä, kuinka kesällä olisi viikko tai kaksi pyhitetty yhteiselle ajallemme. Et kuitenkaan koskaan tullut, et edes vaivautunut kertomaan syytä tyhjille lupauksillesi. Kunpa vain olisin sen kaiken keskellä tajunnut, ettei laiminlyöntisi suinkaan johtunut välinpitämättömyydestä. Ymmärrän syyn nyt, mutta aivan liian myöhään. Saisinpa vielä yhden pienen hetken, tilaisuuden osoittaa sinulle ymmärtäväni. Toivon sinun löytäneen rauhan sydämessäsi rakas eno <3
On se vaa nii mahtavaa elää koko pienen ikänsä jossakin ihan vaan tajutaksee miten kodikas onkin täysin väärä kuvaus tuolle kodille: Sitä vaa heräs keskellä henkistä tyhjiötä etsimään jotakin niinki itsestääselvyyttä ku omaa paikkaa maailmassa. Ei niitä juuria tarvinnukkaa kauaksi lähtee etsimään; se oli vaa se yks ainutlaatune hetki ku Savonlinna vastas miu äänettömää kaipuusee. Nyt sitä uskaltaa itsekin päästää valehtelematta suustaan kuuluisan:"Täällä olen ja tänne minä kuulun" :)
I wanna go home <3

"Pitkien pilvien maa"Tiistai 03.03.2009 19:39

Jos saisin siivet selkääni,
en tuntisi jalkojeni pettävän alta.
Jos saisin siivet selkääni,
puhaltaisi tuuli minut yli sinisten esteiden.

Lintuna aistisin vapauden,
enkelinä yhtyisin rakkauteen.

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.01.2009 15:45

"Toinen toistaan huonompi ihminen
kaipaa rakkautta kuitenkin
silloin särkynyt sielumme syntinen
löytää toisestansa enkelin"

« Uudemmat -