IRC-Galleria

Luninthara

Luninthara

Eudokian Kastehelmi

Väsyttääääääää!Lauantai 16.08.2008 10:59

Eilinen Hocicon keikka oli mitä ihanin <3 Nyt pitäs jaksaa töissä kolmen tunnin yöunilla.
Tätä saa vapaasti levittää:

En muista paljoakaan synnyinpaikastani. Siellä oli ahdasta ja pimeää, eivätkä ihmiset koskaan leikkineet kanssamme. Muistan äitini ja hänen pehmeän turkkinsa, mutta hän oli usein sairas ja hyvin laiha. Hänellä oli vain vähän maitoa minulle ja sisaruksilleni. Muistan monien sisaruksieni kuolleen ja kaipaan heitä niin.

Muistan myös päivän, jolloin minut vietiin pois äitini luota. Olin niin surullinen ja peloissani, maitohampaanikin olivat juuri puhjenneet. Minun olisi pitänyt pysyä äitini luona pidempään, mutta hän oli niin sairas. Niin meidät pantiin laatikkoon ja vietiin johonkin outoon paikkaan. Vain me kaksi. Olimme peloissamme ja painauduimme kiinni toisiimme, yksikään ihminen ei silittänyt eikä rakastanut meitä. Niin paljon nähtävää, ääniä ja hajuja! Olemme kaupassa, jossa on paljon erilaisia eläimiä! Jotkut vaakkuvat! Jotkut naukuvat ja toiset piipittävät! Minut on lukittu siskoni kanssa pieneen häkkiin, voin kuulla muiden pentujen ääniä täältä.

Näen ihmisten katselevan minua. Pidän erityisesti "pienistä ihmisistä", lapsista. He näyttävät niin suloisilta ja hauskoilta, ihan kuin he haluaisivat leikkiä kanssani! Kaikki päivät vietämme pienessä häkissämme, joskus ilkeät ihmiset lyövät ikkunaan pelotellakseen meitä. Silloin tällöin meidät viedään ulos ihmisten nähtäväksi. Jotkut ovat helliä mutta toiset satuttavat meitä. Saamme aina kuulla "Ne on niin söpöjä! Tahdon tuollaisen!", mutta koskaan emme pääse kenenkään mukaan.

Siskoni kuoli viime yönä, kun kauppa oli pimeänä. Painoin pääni hänen pehmeälle turkilleen ja tunsin elämän jättävän hänen pienen, laihan ruumiinsa. Olin kuullut ihmisten sanovan, että hän oli sairas ja minutkin pitäisi myydä alennushintaan, että pääsisivät minusta äkkiä eroon. Luulen pehmeän ininäni olleen ainoa (ääni), joka suri häntä kun hänen ruumiinsa aamulla otettiin pois häkistä ja heitettiin roskikseen.

Tänään tuli perhe ja osti minut! Voi onnen päivää! He ovat todella mukava perhe ja he todella, todella halusivat minut! He olivat ostaneet kupin ja ruokaa minulle ja perheen tyttö piti minua hellästi sylissään. Rakastan häntä niin paljon! Tytön äiti ja isä kehuvat minua suloiseksi ja hyväksi pennuksi! Minut nimetään Angeliksi (Enkeliksi). Rakastan nuolla uusia ihmisiäni! Perhe pitää minusta hyvää huolta, he ovat helliä ja rakastavat minua. Hellävaroen he opettavat minulle oikean ja väärän, antavat hyvää ruokaa ja paljon rakkautta. Haluan ainoastaan miellyttää näitä ihania ihmisiä! Rakastan pikku tyttöä ja pidän leikkimisestä hänen kanssaan!

Tänään kävin eläinlääkärillä. Se oli outo paikka ja minua pelotti. Sain pari rokotusta, mutta paras ystäväni, pikku tyttö piti minua hellästi ja sanoi sen olevan OK. Niinpä rentouduin. Eläinlääkäri varmaankin sanoi surullisia sanoja rakkaalle perheelleni, koska he näyttivät kamalan onnettomilta. Kuulin vakavasta lonkkaviasta ja jotain sydämestäni... Kuulin eläinlääkärin sanovan jotain "epämääräisistä kasvattajista" ja siitä, että vanhempiani ei varmaankaan oltu kuvattu. En ymmärtänyt eläinlääkärin puheita, ainoastaan sen, että minua koskee nähdä perheeni näin surullisena. Mutta he silti rakastavat minua ja minäkin rakastan heitä hyvin paljon!

Olen nyt kuusi kuukautta vanha. Siinä missä useimmat muut pennut ovat vankkoja ja riehakkaita, minuun sattuu kauheasti jo pelkkä liikkuminenkin. Kipu ei koskaan hellitä. Minuun sattuu leikkiä ja juosta rakkaan pikku-tyttöni kanssa ja minun on myös vaikea hengittää. Yritän parhaani ollakseni se vahva pentu, mikä minun pitäisi olla, mutta se on niin vaikeaa. Sydämeni särkyy kun näen pikku-tytön niin surullisena ja kuulen Äidin ja Isän sanovan: "nyt on varmaankin aika". Useita kertoja olen käynyt eläinlääkärillä, eivätkä uutiset ole koskaan hyviä. Aina puhutaan synnynnäisistä ongelmista. Haluan vain tuntea lämpimän auringonpaisteen, leikkiä ja helliä perhettäni. Viime yö oli pahin. Kipu on nyt ainainen olotilani, juominenkin koskee.

Yritän nousta, mutta voin ainoastaan inistä kivusta. Minut viedään autoon viimeisen kerran. Kaikki ovat niin surullisia, enkä tiedä miksi. Olenko ollut tuhma? Yritän aina olla hyvä ja rakastettava, mitä olen tehnyt väärin? Voi kun tämä kipu vain menisi pois! Kunpa vain pystyisin pysäyttämään pienen tytön kyyneleet. Yritän nuolla hänen kättään, mutta voin vain valittaa kivusta.

Eläinlääkärin pöytä on kovin kylmä. Minua niin pelottaa. Ihmiset kaikki halaavat minua ja itkevät pehmeään turkkiini. Voin tuntea heidän rakkautensa ja surunsa. Onnistun nuolemaan pehmeästi heidän käsiään. Eläinlääkärikään ei näytä niin pelottavalta tänään. Hän on hellä ja aavistan jonkinlaista helpotusta kivulleni.

Pikku-tyttö pitää minua pehmeästi ja kiitän häntä kaikesta antamastaan rakkaudesta. Tunnen pienen piston etujalassani. Kipu alkaa hellittää ja tunnen rauhan laskeutuvan ylleni. Voin nyt nuolla pehmeästi hänen kättään. Oloni muuttuu nyt unenomaiseksi ja näen äitini ja sisarukseni kaukaisessa vehreässä paikassa. He kertovat minulle ettei siellä ole kipua, ainoastaan rauhaa ja onnellisuutta. Jätän hyvästit perheelleni ainoalla tuntemallani tavalla, pienellä hännän heilautuksella (ja hellällä kuonon tökkäisyllä). Olin toivonut viettäväni monta vuotta heidän kanssaan, mutta niin vain ei ollut tarkoitettu. "Nähkääs", sanoi eläinlääkäri: ”eläinkaupasta ostetut pennut eivät tule kunnon kasvattajilta". Kipu poistuu nyt ja tiedän, että tulee kulumaan monta vuotta kunnes näen rakkaan perheeni uudelleen.

(Tätä tarinaa saa julkaista ja levittää toivoen, että se pysäyttää moraalittomat kasvattajat ja ne jotka kasvattavat pentuja vain rahan eikä rodun parantamisen vuoksi. Copyright 1999 J. Ellis)
KENELLE sanot yleensä ensimmäisenä aamuisin huomenta? - Damienille
KENELLE kerrot ekana murheesi yleensä? - Damienille
KENELLE kerroit viimeisimmän salaisuutesi? - Damienille
KENELLE haluaisit nyt antaa ISON halin? - Se on yks mun pelottavimmista salaisuuksista.....

KUMMASSA peseydyt mieluiten; suihkussa vai ammeessa? - Suihkussa.
KUMMASSA matkustat mieluiten pitkiä matkoja; henkilöautossa vai linja-autossa? - Molemmat on ihania ellei joudu huonossa seurassa matkustamaan.

KUMMASSA lajissa olet parempi; Uinnissa vai luistelussa? - Uinnissa
KUMMASSA kädessä pidät kaukosäädintä? - Ihan sama.
KUMMASSA nukut mieluiten ollessasi festareilla; teltassa vai hotellissa? - Vähän siellä suun täällä. Yleensä kotona tai kaverilla.

KUMPI maksutapa on sinulle yleisempi; käteinen vai kortti? - Taitaapi olla kortti
KUMPI näyttää paremmalta; Saparot vai letit? - Mulla letit
KUMPI ammatti olisi sinulle mieleisempi; Palomies vai Myyjä? - Palomies.
KUMPI on ärsyttävämpi lause; "Prinsessat ei jakele" vai "Liian hapokasta"? - Prinsessat ei jakele.

MIKÄ kauppa on lähinpänä asuntoasi? - Lidl
MIKÄ on mahtavin fiilis rakkauden/rakastumisen jälkeen? - Jännitys.
MIKÄ olisi ihaninta mitä voisi nyt tapahtua? - Enpäs sano...
MIKÄ tahra on inhottavin vaatteessa? - Mikä vaan.

MILLÄ kirjaimella sukunimesi alkaa? - S
MILLÄ sinut saa helpoiten suuttumaan? - Liiallisella kiusaamisella.
MILLÄ kirjoitat mieluiten; Lyijykynällä vai kuulakärkikynällä? - Nykyään kuulakärjellä kirjattaa enemmän.
MILLÄ sanalla aloitat puhelun soittaessasi jonnekkin viralliseen paikkaan? - Nimellä.

MINKÄ merkkinen pesukone teillä on? - Hoover
MINKÄ värisestä kupista juot yleensä kahvisi/teesi/kaakaosi - Valkonen.
MINKÄ vaatteen poistat ensimmäisenä riisuutuessasi? - Paidan
MINKÄ takia kiroilit viimeeksi? - Jaa-a

MINNE menet yleensä, kun sinulla on paha olla? - Pois.
MINNE laitat purukumin suustasi, jos lähellä ei ole roskapönttöä? - Paperiin.
MINNE haluaisit lähteä nyt jos saisit mennä minne vaan? - Australiaan ranchille tai japaniin
MINNE muualle kuin korviin ottaisit lävistyksen, jos sinun olisi pakko ottaa? - Nännit to be come...

MISSÄ on ykkönen? - Alussa
MISSÄ ja milloin oletuskuvasi on otettu? - Jossai pysähdyspaikalla kun oltiin matkalla provinssirockiin lauantaiksi tais olla 12.6.08
MISSÄ mennään? - Metässä ja syvällä.

MITÄ kahvimerkkiä teillä juodaan? - Ööööö.... Kai se on juhlamokkaa mitä kavereille on..
MITÄ aiot tehdä ensi sunnuntaina? - Varmaan nukkua ja oleilla.
MITÄ mieltä AXE:n BomChickaWahWah mainoksista? - Harvinaisen ärsyttävää, mut hauskaa x)
MITÄ tilaisit Hesestä nyt jos saisit mitä vaan? - kanasalaatin, en syö hampurilaisin yms.
MITÄ käsilaukustasi löytyy tällä hetkellä? - Elämän edestä tavaraa

OLETKO huono häviäjä? - Aika usein
OLETKO koskaan ostanut Tv-Shopista mitään? - Todellakaan
OLETKO palanut tänä kesänä jo auringossa? - Hieman.
OLETKO koskaan saanut sähköiskua? - Olen

ONKO jääkaappisi oveen kiinnitetty mitään? - Ei viel
ONKO paras hyvän vihollinen? - Ei.
ONKO kohtuus liian vähän? - Ehdottomasti.
ONKO sinulla omaa kasvimaata, puutarhaa tai kukkapenkkiä? - On ^.^
VOIKO auton ikkunan tai muun lasin läpi ruskettua? - Voi
VOIKO vettä juoda liikaa? - Voi. (done x))
VOIKO aikaa koskettaa? - Välillä tuntuu siltä.
VOIKO tyhjässä taulussa olla kirjoitusvirhettä? - Voi, enemmänkuin täydessä.

Slipknottia Tampereelle...Maanantai 07.07.2008 14:27

Jei! Eetu kävi ostelemassa meille lippuja Slipknotin keikalle, mut eipä satu permantopaikkoja ni lähetään sit Tampereelle. Itiksessä saatu kuulemma myytyä ensimmäistäkään permantopaikkaa ennenkuin ne loppu.

Oluthoroskooppi :DTorstai 03.07.2008 14:13

Oinas:
Olet KOFF!
Luonteeeltasi olet hyvin pikkumainen ja täys jäärä. Et arvosta ketään,
et edes itseäsi. Kärsit paniikkihäiriöistä ja punastut helposti. Olet
myös erittäin epähygieeninen ja haiset pahalle!
Onnenkalu: Taikaviitta

Härkä:
Olet Carlsberg!
Omistat hyvin pienet aivot. Et ymmärrä mistään mitään! Luonteeltasi
olet aivokääpiö. Sinulla ei ole ystäviä…eikä tule!
Onnenkalu: Ruuvimeisseli

Kaksoset:
Olet Amiraali!
Luonne kuvauksesta sen verran, että sinulla ei ole luonnetta! Olet
tyhjäpää vailla tulevaisuutta! Tärkeintä elämässäsi on TV ja naapurien
vakoilu. Laiminlyöt jatkuvasti hampaiden hoitoa ja sen kyllä huomaa!
Onnenkalu: Rambo-puukko

Rapu:
Olet Olvi!
Jestas mikä LAAMA! Ravusta huomaa mitä tarkoittaa oppimishäiriö Kun ei
hiffaa niin ei hiffaa! Typerä tyhjyyteen tuijottaja. Uhkapeluri, joka
ei koskaan voita.
Onnenkalu: Kukkakeppi

Leijona:
Olet Hard Rock!
Hommaa elämä itelles. Pälättäja joka ei ymmärrä pitää naamaa kiinni,
tai sitten ei puhu eikä pukahda. Poikkeuksia voi löytyä… riippuu
geeneistä.
Onnenkalu: Ilmakivääri

Neitsyt:
Olet Lapin Kulta!
Ikuinen haaveilija… hermosairas nysvääjä! Et omaa minkäänlaista
hermojen hallintaa. Yleensä hipit ovat neitsyitä. Pitkätukka joka
painii pahojen henkisten ongelmien kanssa.
Onnenkalu: Airo

Vaaka:
Olet Aura!
Hyvin sairas ihminen, joka ei ole tervettä päivää nähnyt. Elää
elämästään yli puolet lääkärin vastaanotolla. Psykiatrien
vakioasiakas. Sairastaa tauteja joita edes lääketiede ei tunne!
Luonteeltaan myymälävarastyyppiä. Vain meedio voi auttaa sinua!
Onnenkalu: Anustappi

Skorpioni:
Olet Eku!
Pelkistettynä… olet pervo! Salaa tiiraileva itsetunnoton vesipää.
Elämäsi on köyhää ja jopa vanhempasi vihaavat sinua! Tykkäät katsoa
Suomalaisia saippuaoopperoita. Urheilusta et tajua mitään!
Onnenkalu: Tennispallo

Jousimies:
Olet Guinness!
Itsemurhatyyppiä. Et kestä vastoinkäymisiä ja herne menee nenään
pienistäkin asioista! Kärsit alenmuudentunteesta ja kavereiden
mielestä olet apina. Elät koko elämäsi (suosittellaan) yksin!
Onnenkalu: Lipputangon nuppi

Kauris:
Olet Budweiser!
Mene hyvä ihminen ja katso peiliin. Mitä näet?!? Hyvin ruman
tyhjäpään! Ammatiltasi olet todennäköisesti lappuliisa tai vartija!
Roskaruokaa syövä surkea luuseri. Tyypillinen Blues-fani!
Onnenkalu: Taskulamppu

Vesimies:
Olet Karhu!
Suuri osa rituaalimurhaajista ja *******n palvojista on vesimiehiä.
Kulkee aina mustissa ja naama on kuin Rapalan mainos! Lävistyksiä
täynnä ja vartalossa typeriä tatuointeja. Tyypillinen ihmisten
pilkkoja. Pelkuri… joka ei uskalla olla oma itsensä!
Onnenkalu: Huulirasvapuikko

Kalat:
Olet Nikolai!
Jumalauta mikä säätäjä! Luulet tietäväsi kaikesta kaiken, vaikka et
osaa edes yksinkertaista kertolaskua. Aina esille pyrkivä typerä hölö!
Sanotaan, että poliiseissa ja armeijan kantahenkilökunnassa on paljon
kalat-merkkisiä minimunia ja sössöttäjiä. Ei ihme.
Onnenkalu: Kopiokone

Paino sydämmeltä.Torstai 19.06.2008 15:53

Rakas on taas kotona. Lähettivät viikistä (löytöeläintalosta) mailia et heille on tänä aamuna tuotu leikattu musta kolli rastaspuistosta. Soitimpa heti takasin ja kyselin tarkempia tuntomerkkejä ja sit lähen käymään viikissä (kyllä kesken työpäivän). Ja siellähän se rakas Damien nökötti kopin perällä potan takana piilossa, oli niin pelottavaa. Nyt on poika kotona taas ^.^

:'(Torstai 19.06.2008 10:46

Damien rakas tule takaisin kotiin :'C

Ei voi olla totta!!!!Keskiviikko 18.06.2008 17:08

Huhtikuun 24.päivä lähetin työvuorosuunnitteluun mailin, jossa pyysin perjantaita 27.6. ja maanantaita 30.6. vapaaksi. Toukokuun alussa tulleissa uusissa listoissa on kyseisinä päivinä töitä. Joten heti kun on mahollista soitan TVS:ään muistuttaakseni että olen pyytänyt noita päiviä vapaaksi. Vastaus oli "katotaan lähempänä".
Nyt maanantaina soitin jälleen TVS:ään varmistaakseni että on varmasti sijainen. Nyt joku hetki sitten tuli soitto josta ilmeni että vasta sen maanantain soiton jälkeen on asiaa ruvettu miettimään ja että ei onnistu kaikki on kiinni, mutta yritetään järjestää!!!!

Mitä pitää tehä että saa kaks vaivasta päivää vapaaks!?!?!?!?!!? Heittää veivit!?!?!?!?

Jee!Keskiviikko 18.06.2008 13:50

Vielä tämä ja huominen hajottavana töissä ja sitten jussi ^.^ pitkä vapaa. Sen jälkeen ei ookkaan kuin viis päivää si pääsee Tuskaan, kotiin kuten Janitan kanssa provinssissa todettin.