IRC-Galleria

right.Keskiviikko 17.09.2008 03:06

Kun joku kysyy seuraavan kerran,miksi et vielä seurustele,niin voit kertoa hyvin totuuden:

1. Potkut
Sinkku on saanut lukuisia kertoja kenkää niiltä, joiden kanssa hän olisi edes voinut harkita seurustelevansa. Vaikka kaukainen sukulaissetä pitää sukulaistyttöä aarteena kenelle tahansa pojalle, kaikki pojat eivät valitettavasti pidä.

2.Valinnanvähyys
Kaikki parhaat miehet seurustelevat jo. Ne,jotka eivät seurustele,saavat nauttia sinkkunaisten loputtomasta huomiosta, mikä on vaikuttanut vahvasti heidän persoonaansa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että koska ei miesten tarvitse nähdä vaivaa naisten eteen, he eivät myöskään näe. Jos pääkaupunkiseudulla joku kiinnostava mies lähestyy baarissa, sitä on syytä juhlistaa vähintään kermakakulla.

3.Miesten harhaluulot
He kuvittelevat, että kaikki hyvät naiset ovat varattuja. He luulevat, että onni löytyy runotytöstä, jolla on ruskeat silmät, bonuskortti ja lenkkarit. Miehet eivät tiedä, että parhaat naiset löytyvät aamuneljältä kikattelemassa baarijakkaran alta.

4.Miesten nynnyys
Miehet eivät halua naisia,jotka ovat älykkäitä, äänekkäitä tai hauskoja. Totuus kuului jo Marilyn Monroen roolihahmon suusta elokuvassa Herrasmiehet pitävät vaaleaveriköistä: "I can be smart when it's important, but most men don't like it.".

5.Eromasennus
Miehet eivät pääse yli eroistaan. Kolmikymppisellä miehellä menee toiset kolmekymmentä vuotta siihen, että hän toipuu jätetyksi tai petetyksi tulemista. Mies huokaa jo ensi tapaamisella, että hänelle on sitten tehty väärin. Naisella ei ole mitään syytä jäädä lohduttamaan miestä asioista, jotka ovat tapahtuneet hänelle yläasteella.

6.Itsenäisyys
Kun nainen on yksin tarpeeksi kauan, hänestä tulee väkisinkin itsenäinen. Miehet saattavat arvostaa piirrettä aluksi, mutta kun nainen ei kesyynny miehen taitavassakaan käsittelyssä, itsenäisyys kääntyy naista vastaan. Uudesta ihastuksesta välähtävät vain perävalot, kun mies saa tietää, että nainen on yksityisyrittäjä tai esimiesasemassa.

7.Ei vain pysty
Seurusteleminen tuntuu hauskaan elämään tottuneesta sinkusta tylsältä. Jaana sydän Sami -kyltti tienvarressa aiheuttaa oksennusreaktion ja hääpuvut ovat alkaneet näyttää jo vuosia sitten siveysvöiltä. Tuttu ja turvallinen perusinsinööri ei ole edes kaunis ajatus.

8.Sitoutumiskammo
Kun seurustelu tuntuu kaukaiselta ajatukselta, sen haluaa pitää myös kaukaisena tekona. Niinpä nainen torjuu parisuhderiskiä tuntemalla inhoa miehen inhimillisiä piirteitä kohtaan. Treffit menevät hyvin niin kauan, kun nainen keskittyy omaan suoritukseensa, mutta kun on aika alkaa arvioida miestä, peli on menetetty.

9.Tiivis ystävärinki
Potentiaaliset kumppanit eivät istu kaveripiiriin. Sinkkunaisen ystävistä on tullut hänelle niin merkittäviä, että mahdollisen poikaystävän pitää loksahtaa joukkoon mukisematta. Nainen ei voi hylätä ystäviää epävarman hankkeen kuin seurustelun takia.

10. Mukavuudenhalu
Sinkku saa päättää oman elämänsä kulusta sataprosenttisesti, eikä hänen tarvitse rasittaa ystäviään kertomalla, kuinka huonosti Risto on taas käyttäytynyt ja miettimällä, että mitä mä sen kanssa oikein teen. Onnellisella sinkulla on vain vähän syitä hankkia elämäänsä ketään, joka marisee, valittaa ja vaatii huomiota. Kellä oma onni on, se oman onnensa pitäköön. Että siksi. Tätä listaa saa (ja pitää) käyttää vapaasti jokaisessa sukujuhlassa, pikkujouluissa ja luokkakokouksissa. Oppivathan olemaan kyselemättä tyhmiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.