IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

« Uudemmat -

mehiläinenLauantai 29.03.2008 00:25

ostin ville valon faijalta pörriäisen...kokeilin...ja tulin lopputulokseeen JEEE!
tietää ne jotka kokeilleet. Makee oli

B.R

-Mikko-

Kysymys?Maanantai 24.03.2008 12:03

<
enkö oo ihan vitun metkannäkönen tossa???

hähähä?

Best Regards

-Mikko-

KeuMaanantai 24.03.2008 11:57

MItä tyypit?

Täällä ollaan Lappeenrannassa ja just otan stågen Hämeenlinnaan, elikkäs toisinsanoen Stadi kypsyttää meitsii...ollaan beesissä vasta joskus tossa lårdaagina.

Best Regards

-Mikko-

tänään opinMaanantai 24.03.2008 04:03

Naiset.....on makeita.

Diggaan niistä...meitsi kyl makeilee kaikista mimmeistä....vittu tänään tuli 2:xs vuotta täyteen avioeron vitunmoisesta rahanhäviöstä kaikkiseltaan...mut ei haittaa mun moponliikkeitä, vaikka vähän vituttaakin....mitäköhän teen...ei voi tietää.

Mä haluun vaan kaikille teille lystiä!

Best Regards

-M-

TänäänPerjantai 21.03.2008 16:40

Tsau everybody!

Niinpä niin, lomat alkoivat, kylläpä tässä tuli jonkinmoinen putki (duuniputki) touhuttua taas, viimeksi muistaakseni lomilla tuossa joulunpyhinä, joten kenties olen ansainnut.
Lomat aloitin/aloitan kundia katsomalla nämä mämmiäiset (toki selvinpäin kun lapsen kanssa ollaan) mutta sunnuntaina sitten taivas repeää, saapas nähdä mitä kenkä tekee, elikkä minkälainen kaljanlomotusralli lähtee käyntiin, ei voi tietää, eikä oikeastaan kiinnostakkaan.
Vittu nyt alkaa noi spaddut loppumaan ja kundi meni päikkäreille, tarttee varmaan vedellä pahimpaan noita tuolta stögiksestä, ellei joku kiltti ihminen tuo niitä tosta Ogelin nesteeltä?
Mutta mutta, mitäs vielä...Niin olenhan toki ollut tässä selvinpäinkin, sitten viime weekendin jolloin taas kemuttelin aikalailla, tuli keilattuu, tutustuttuu uusiin mielenkiintosiin frendeihin ja sain mimminkin vielä lauantaina viereen kuorsaamaan, kevät koittaa ja titityy!
Odotellaan että jäät sulaa ja saadaan vesivehkeet merille, niin tätä sälliä ei täällä enää hotsita näkyä, elikkäs niillähän mennään mitä on, eikösvain?

Best Regards

-Mikko-

Elisa InternetLauantai 09.02.2008 01:25

Noo-niin...niinhän siinä sitten kävi, että olin katveessa tollaset parisen viikkoa omalta koneeltani...vain ja ainoastaan yhden maksamattoman laskun takia, jonka tosin maksoin 31.1.07
Asia oli kyllä kuittaantunut Elisan kirjanpitoon, mutta ohittanut mestan missä se piti huomioida, joten kaikessa viisaudessaan elisan henkilökunta piti rehellistä suomalaista miestä pimennossa, kunnes kyrpiinnyin ja soitin ääntä nopeemmin johonkin vitun kuumaan linjaan ja sanoin et johan on perkele, jollei ala linjat laulamaan, niin alotan mekkalan. No siellä oli joku mikki-hiiri toisessa luurissa ja änkytti avaavansa välittömästi ja tässä nyt sitä taas ollaan.
Vitut se musta kiinni ollu. saatana, mut hyvä et kumminkin näin.

Best regards

-Mikko-

vittusaatanaKeskiviikko 16.01.2008 02:13

nonni, onpas taas aikoihin eletty. (Vaikka ruumis on marinoitu (alkoholilla) oikein vimosen päälle)
Tiiättekös perkele...lähin aamulla duuniin apaut kello seiskan pintaan..polttelin kessua autoni edessä ja niin rupes vatsassa tuntumaan, että kohta lentää pitkä sylki. Niinpä lähdin himaani päin yökkimään, mut en päässy kun ulkoportaille asti, niin johan lensi kaaressa, mietiskelin hetken: "kas parempi paikka laatoittaa tohon puskaan" ja niin lähti toinen lasti, VITTU...soitin possille, et nyt on hippasen tiukkapaikka...nukahdin sitten aamuteleviission ääreen ja heräsin kaheltatoista ja taas kattomaan mitä persreijästä lentää...tulihan sieltä oikein varpusparvena, vittu että vitutti. Soitin lekuriin, sain ajan 14.30..ennen sitä lukemattomia kertoja morjestin huussiani...nyt on ihan ammuttu pakoputki..särkee saatana, ei hannaa enää pyyhkiäkkään, sattuu katsokaas...mutta en vielä sentään osaa kuvitella naisen tuskia synnytyksessä, vaikka monta löysää neekeritenavaa oonkin jo hukuttanut tän päivän aikana...ohhoijaa, pakko kai jatkaa tässä tollasen nestemäisen kera, näinhän kerpuusi (lääkäri) kehotti...

-Mikko-

metkaalystiä...Perjantai 04.01.2008 22:18

Nyt pidetään kemut...ihan kahdestaan, ette ikinä arvaa kenenkaa!!! luusereita kaikki + minä, en osaa mimmien kanssa käyttäytyä oikein, olen kenties liian eko.
ens yönä meitsillä on nukkuseuraa, seksiä en voi harrastaa koska on ne miesten hmm, tiedättehän.
Huijasin taas, ja nenä kasvaa kohinalla.
Viikendejä everybody!
You were always on my mind

Best regards

-Mikko-

2008Torstai 03.01.2008 14:03

-Ihi-Ihi-

Uusvuosi tuli rallateltuu ihan tosissaan, menihän siinä viinaa kurkusta alas ihan huolella. Jengii oli mestoilla missä vietettiin ihan pipona...tulihan tossa toivuttuu paripäivää ja nyt ajattelin vetää taas, tälläkertaa tämän päivän ihan yksin, katsokaapas kun yksin on niin vitun helppo päättää mihin tarramenokas kohdistuu..ainiin ja kaikille exillekin parempaa tulevaa vuotta..lähinnä tarkotan sitä ämmällä alkavaa, viimeisin saa jäädä huomioitta, paska akka, märkä ämmä, kuten laulussakin todetaan. Ja kaikille muillekin hyvää ja satuisaa uuttavuotta 2008, viimevuosi oli ihan vitun metkaa teijän kaa, jatketaan samaan malliin!
Niin ja perjantaina pidetään mekalystiä, tietää ne jotka lähtee beesiin...vaimitähäh?
Taidan tästä lähteä statiin vetämään persgänät, dösäilen ja spårailen ja teen kaikkee mitä mieleen juolahtaa, moi!

-Mikko-

ja jatkuuMaanantai 31.12.2007 00:32

on mennynnä tässä sellaset parisen viikkoa putkeen kaadettuu mäskiä alas kurkusta, välillä himmeellä takapotkulla ulos kurkusta. uusivuosi vaihtuu kohta ja jatkuu vetäminen. eilen vedin japanialaista riisiviinaa (sakea) ja tänään keikyy...huomenna meen handeliin ja ostan nollaseiska tapion ja kaffeliköörii ja kaupasta 3litteraa punasta mölöö...arvatkaa mitä teen? no valkkareita tietysti, viltsut jääköön pisangamponeinensa jäädä väliin, keskityn vaan fisuun ja valkovenäläiseen, mites te?
ainiin eilen tulin paitevei tukholmasta..kävin keilaa ja kaikkee metkaa duunailin. tuli iskettyy mimmeikin vähäsen, kaikinpuolin lystikäs retki kunkkukuntaan.

-Mikko-
« Uudemmat -