IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 10.01.2008 17:45

Vastarakastuneet on ihmisinä todella ärsyttäviä.. Mikään ei ole inhottavampaa kuin törmätä esim, baarissa vastarakastuneisiin. Kasvoille nousee refleksin omainen irvistys. Ei sille mitään voi.

MUTTA, itselläni on dilemma.. Mitenkäs nyt suu laitetaan kun itse olen rakastunut. Maailma on erilainen. ei ole muita kuin me kaksi.. tässä kohtaa eräs rakas ystäväni, mikäli tätä lukee lopettaa lukemisen ja irvistää.

Olen kokenut monenlaisia parisuhteita elämäni aikana, joistain on jäänyt arpia, näkyviä ja näkymättömiä. Tuntuu kuitenkin että kaikki on tapahtunut toiselle tai jossain toisessa elämässä.

Olen syntynyt uudestaan. tuntuu että kaikki on liian täydellistä. okei, olemme olleet yhdessä kuukauden, mutta se tuntuu hyvällä tapaa pidemmältä ajalta.. Olen tavannut hänen vanhempansa, hän minun, olen tavannut hänen ystävänsä.. ja kaikki on.. no täydellistä.

Hänen vanhempansa ovat todella ihania, hänen ystävänsä ovat mukavia ja ovat ottaneet minut avosylin vastaan. Taitavat olla jopa puolestamme onnellisiakin.. ainakin tällaista tilitystä sain kuulla, ennenkö luulin osaavani tanssia..

Rakastumme aivojemme alkeellisimmalla osalla. jep, se on faktaa. rakkaus on hulluutta, mikäli näin on kaikki lääkkeet voi viedä minusta kauemmas sillä nautin tästä hulluudesta ja olen nyt käsittämättömän onnellinen sillä minusta tuntuu että olen löytänyt sielunkumppanini..

naurakaa vaan..

vastarakastuneet on ärsyttäviä, tiedän.. joten pyydän anteeksi omilta ja hänen ystäviltään..
antakee meille armoa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.