IRC-Galleria

LvPoint

LvPoint

Oot hymy mun huulilla <3

niin.Maanantai 27.07.2009 03:12

Kello on kohta 12. eikä miuta ees väsytä.
Oon valvonu tosi paljon viime öinä. Ostin rautanappeja kun huomasin hemoglobiinini olevan alhaalla. väsytti kokoajan, nyt olen syönyt tabuja pari päivää eikä minua väsytä enää ikinä. En saa unta. enkä haluakkaan, on ikävä nukahtaa yksin. en halua. ette voi pakottaa.
Pitäisi hakea kaupasta laatikoita jotta voisin muuttaa. En jaksaisi pakata. Olen puolet tavaroista käynyt läpi. Ja olen löytänyt epämieluisia muistoja. ei ollut kiva. nyt pelottaa että mitä löytyy muista laatikoista.

Kello on 00:00.

Ei väsytä. Haluaisin heittää tapletit roskiin, mutta jos en syö niitä niin kohta koskee päähän ja mahaan ja väsyttää kokoajan ja olen epäsosiaalinen. Olisipa rakas tässä nyt vamottamassa kanssani.
Ens torstaina tai perjantaina kuopiorockiin. se on mukavaa, saa muuta ajateltavaa ettei aina ajattele vain ikävää. Oon yrittäny kokoajan keksiä jotain ettei tarviis miettiä. mutta miun kaverit on normaaleja ja ne nukkuu tähän aikaan yöstä joten ei oo mitään tekemistä ja miettii vaan kamalaa ikävää kokoajan ja sitten tulee ihan huono olo. On ikuva.
Tajusin tänään olevani huono ystävä. en ole soittanut parille hyvälle ystävälleni yli kuukauteen. koska olen yksinkertaisesti unohtanut heidät kokonaan. missä vika.
Poistin muuten kaikki vanhat päiväkirja merkinnät. hassua. muutto ylettyy tänne asti.

Nyt haluaisin vain sanoa että te kaikki jotka olette olleet ja kuunnelleet minun valitustani ikävästä ja olette olleet ihania ja sulosia. niin oote ihania ja sulosia kun ootte jaksanu.

Ja ne jotka tän luki kokonaan niin miettii nyt että miksi luin?

(Mee viikko nopeesti niin näkee murusta<3)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.