IRC-Galleria

Lydianna

Lydianna

"olen Anna ambulanssikuskitar" 

mistä aloittaa.Maanantai 10.12.2007 01:54

Huikea reissun takana.
6.12. turku
Reissattiin Sinin kanssa. Nähtiin Jounia ja Markkua ja tutustuttiin taas moneen uuteen. Klubilla oli Raappanan keikka ja siellä me hypittiin Amnesty-paidoissa:). Siitä jatkettiin sitten Oskarin kujan kommuuniin. Ja Nellin tissit oli valokuvassa seinällä. Oli niin kivaa, että päätettiin muuttaa Turkuun (se on jo tosi kivaa). Aamulla oli kiire ja kakku.

7.12. helsinki
Sinin kanssa taasen. myöhästyttiin ekasta junasta, mutta onneksi ei tarvinnu kauan oottaa toista. Pinja liitty seurueeseen ja mentiin kattomaan Kuokkavieraat jossa Sini esiinty. Hyvin meni vaikka vielä junassa tuli oksu. Sitten ikkunasta sisään ja huoneeseen jossa oli paljon voitsilaisia. oli taas kiva ilta ja tuli naurettua ja purettua keskiviikon menoa.

8.12. Kouvola
Voitsilaiset jäi hesaan ja menin kattelemeen Joutsenon opiston tyyppejä. Mukava oli kuulla kuulumiset ja vietettiin kunnon tytyilta jalkakylpyineen (kukaan ei itkenyt). Putken neljäs päivä alkoi herättää pelkoa ja inhoa, jotka väistyivät kun pääsi uuteen nousuun. Ruokaa oli paljon ja se oli hyvää. Vittu ku Depp on hot.

Kokonaisuudessaa onnistunut reissu. Turkua ja ihmisiä jäi ikävä. Ja vähän janottaa...Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.