IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

D is for DeathstarsTiistai 02.03.2010 21:41

Elikkäs 28.2.2010 Deathstars @ Tavastia



Mentiin oville vähän ennen 8 ja päästiinkin varmaan 20 minuutin päästä jo seisomaan lavan eteen. Oltiin aika lähellä lavaa, ehkä 5-8? rivi (lavan ja yleisön välissä ei oo mitään turva-aitaa, joten eturivi on kirjaimellisesti kiinni lavassa ja siis voi päästä todella lähelle bändiä.)

Lunar Path saapui lavalle 10-15 minuuttia myöhässä, mutta ärtymys siitä haihtui kun he alkoivat soittaa. Musiikki oli todella menevää, mutta samalla "tunteikasta" sillä naislaulajan ääni oli todella nätti. Mä tykkäsin oikeastaan aika paljon.

Seuraava oli Fear of domination.... not my cup of tea. Not at all.

Sitten viimein Deathstarsiin. Valot meni pimeeksi, ihmiset keräänty lähemmäs, tuli ahdasta ja kuuma. Kohta alko intro... jee! Ja pojat tuli lavalle - ahhhhh!

NIGHT ELECTRIC NIGHT. Yeah!

Joo, lyhyesti sanottuna koko keikka oli ihan mahtava. Ihana sekotus uusia ja vanhoja biisejä + hassut välispiikit mm. Tom Cruisesta. :)

Aww... ja pitää nyt vähän fanityttöillä ja todeta, että Cat Casino oli niin syötävän hyvännäkönen taas, ettei oikeesti oo tosikaan. Siis miten joku voi näyttää niin hyvältä.
+Whiplasher on kanssa todella hot.

Parhaat biisit tällä keikalla oli mun mielestä
Night Electric Night, Mark Of The Gun, Blitzkrieg Boom, Blood Stains Blondes ja Cyanide.
+ Whiplasher on muuten niin Ola Salo gone bad. Se on ihan varmasti sen veli, ne on niin samannäkösii, tai sit Ola Salolla on darkside ja se elää kaksoiselämää Deathstarsin laulajana.....hih, ehkä ei:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.