IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

GREEN DAYPerjantai 11.06.2010 00:00

08.06.2010
Kyläsaari, Kalasatama

Saavuttiin alueelle ihan kamalan myöhässä, vähän ennen kuin toinen lämppäri alotti. Harmitti paljon, että missattiin Hives, mutta onneks ollaan nähty ne aikasemmin.

Joan Jett oli toinen lämppäri ja se oli aika jees, varsinkin "I Love Rock'N'Roll" oli hyvä.

Oltiin yleisössä aika hyvillä paikoilla. Lavan etuosa oli rajattu aidalla ja sinne piti jonottaa, jos halusi lavan eteen. Päätettiin jäädä siihen aidalle, mikä oli aika hyvä homma; me näyttiin siitä varmaan tosi hyvin lavalle, kun siinä aidan toisella puolella oli sellanen tyhjä "rako." Ainakin Billie Joe aina katto just siihen meidän kohdalle ku tuli lavan oikealle reunalle. ;)

Keikka alko niin että siihen lavalle tuli sellanen "känni-pupu" häröilee. Se veti jotain olutta ja heilu ympäriinsä. Kaikki vaan nauro.

Sitten alko "Song of The Century" ja bändi tuli lavalle. Ne näytti jotenki tosi onnellisilta ja ehkä vähän yllättyneiltä, että paikalla oli niin paljon jengiä. Plus ne oli varmaan ihmeissään siitä, että kaikki huusi ja taputti ja oli muutenki mukana niin hyvin:)

Eka biisi oli 21st Century Breakdown ja se oli niin siisti! Sitten tuli Know Your Enemy!!!!!!!!!!!!!!!! YEYYYY! "DO YOU KNOW YOUR FUCKING ENEMY????"

Jossain vaiheessa Billie otti lavalle yleisöstä jonku pojan ja pussas sitä!! Ja sitten se poika hyppäsi sieltä lavalta yleisöön, se oli tosi siistii!

Settilista oli aika mahtava, muun muassa Are We The Waiting, Give Me Novacaine, When I Come Around, Basket Case, 21 Guns, American Idiot, Wake Me Up When September Ends ja Good Riddance (Time of Your Life).

Lavalle pääsi myös keikan aikana sellanen ihana pikkutyttö, ja sit kolme tyttöä myöhemmin. Ja fiilis oli kyllä ihan katossa.

Green Day muuten soitti kaikenlaisia coverin pätkiäkin; Shout / I Can't Get No Satisfaction / Hey Jude / Iron Man / Sweet Child of Mine / Highway to Hell.

Billie Joen muuten kehu meitä paremmaksi yleisöksi ku Amerikassa ja sano, et oltiin myös parempi kuin Norja. Plus se kerto, että ne oli viettänyt Suomessa jo kolme päivää ja, että ne on löytänyt uuden kodin nyt. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.