IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

Was It A Dream??Lauantai 19.06.2010 17:28




Joo elikkäs eilen oli NIIIIIIN hyvä päivä. (18.6 PROVINSSIROCK 2010).Olin siis voittanut sen tapaamisen 30 Seconds To Marsin kanssa ja olin koko päivän ihan hullussa paniikissa.

Ennen kuin kerron lisää 30 Seconds To Marsista, niin on kuitenkin pakko mainita Mew. Ne veti tosi hyvän setin. Awww, Mewin show on aina niin sulonen, elämänmyönteinen ja rauhoittava.

Joo no sitten itse asiaan. Noin puoli tuntia ennen sitä tapaamista rupesi sitten tietysti satamaan.... jee, yhtenä päivänä ku toivoisi, että hiukset ja meikit olisi edes jossain kuosissa niin ei tietty!!!

Joo, mutta päästiin sitten Bäkkärille ja nähtiin 30 Seconds To Marsin pojat sellasessa "huoneessa". Niillä oli vielä joku haastattelu kesken. Ne kaikki näytti niin sulosilta, kaikilla aurinkolasit silmillä ja huput päässä. :)

Joo no sitten päästiin sisälle ja Tomo tuli eka halaamaan, sitten Shannon ja sit Jared. Yey! olin taas niin on top of the world. Jared sanoi mulle hello, sellasella "lässyttävällä" äänensävyllä, siis jos sössötät jotain sun omalle suloselle lemmikille esimerkiksi. Aww. Ja Tomo oli vaan jotain, että "I'm Gonna Hug Everyone Today" ja kun lähdettiin se vaan sano jotain että "Don't Get Wet." . Ai ja Shannon oli niin cool ja tosi symppis tyyppi.

Joo siinä sitten hetki hengailtiin ja saatiin kuva + nimmarit. Yey.

Sitten suunnattiin takasin päälavalle, jossa Lauri Tähkä veti settiään. Päädyin sitten 30 Seconds To Marsin keikalle riviin 2-4, riippuen hetkestä.

The Kill alko ja toivoin niin paljon, että tällä kertaa Jared hyppäisi mun puolelle sinne yleisöön. Mutta joo, se riehu siellä keskellä lavaa, kun mä olin siellä melkeen edessä lavan oikealla puolella. Olin jo vähän ärtynyt siihen, ettei se koskaan tule mun puolelle. Ja kattelin vähän kateellisina ihmisiä siellä keskellä, kun ne sai Jaredin sinne riehumaan.

SITTEN YHTÄKKIÄ, kun asetin joitakin mun kameran asetuksia,
rupesi tuntumaan kamala paine kun ihmiset kääntyi takasin kohti lavaa ja änki eteenpäin. Käännyin ympäri, takaisin kohti lavaa ja melkeen pelästyin. JARED OLI SIINÄ IHAN MUN EDESSÄ!!!! Se oli jotenki ihan hullun nopeaan matkannut siihen meidän eteen ja otti jopa mun kädestä kiinni jonkin aikaa kun lauloi. Toi oikeesti oli niin paras juttu<3 Okei, monet fanit on kokenut ton, mutta en ikinä uskonu, että olisin niin onnekas. Yey!

Saatiin vielä, MAHTAVAN keikan jälkeen, Shannonilta nimmarit, uudestaan.

ELI siis oli IHANA PÄIVÄ! Kuvia tuli otettua ihan hullusti, mutta onnistuneet kuvat voi varmaan laskea yhden käden sormilla. ;)

Ja jee, kohta tulee vielä uusintana se Pop, mitä en nähnyt eilen. Vähän kiva. Sen jälkeen on varmaan pakko mennä nukkumaan, oon ollut hereillä sitten yli 32 tuntia. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.