IRC-Galleria

Mäni

Mäni

terve ja heipä hei

Akun muistolle..Maanantai 30.03.2009 03:17

muistovideo
M%E4ni&image_id=101393381

vanha mut silti ;DPerjantai 20.03.2009 20:09

cam-i#blogcomments
мäиi. says (4:47 PM):
100e maksava huivi
jenni. (#) says (4:47 PM):
eiiiiiiii
мäиi. says (4:47 PM):
hemmetti
мäиi. says (4:47 PM):
;D
jenni. (#) says (4:47 PM):
60
мäиi. says (4:47 PM):
miks jenni ;(
jenni. (#) says (4:47 PM):
(uu)
jenni. (#) says (4:47 PM):
IHASAMA
jenni. (#) says (4:47 PM):
se oli kiva ::
мäиi. says (4:47 PM):
niin onnn
мäиi. says (4:47 PM):
;(((((((((((((((((((((((((((((
мäиi. says (4:47 PM):
liikaa rahaaaa
мäиi. says (4:47 PM):
60e
jenni. (#) says (4:47 PM):
niijust,ei jauheta enää!:D
мäиi. says (4:47 PM):
sil ostaa talon
мäиi. says (4:47 PM):
ja auton
jenni. (#) says (4:47 PM):
xDDD
jenni. (#) says (4:47 PM):
en astu taloos
jenni. (#) says (4:47 PM):
enkä autoos
jenni. (#) says (4:47 PM):
jos saat ne 60 e ;D
jenni. (#) says (4:48 PM):
hahahaa
jenni. (#) says (4:48 PM):
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
мäиi. says (4:48 PM):
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
мäиi. says (4:48 PM):
AHHAHAHA :D:D:D
jenni. (#) says (4:48 PM):
xD
мäиi. says (4:48 PM):
VITTU HEITIT HYVÄN :D:D

jartsalòl says (7:14 PM):Lauantai 22.11.2008 21:16

jartsalòl says (7:14 PM):
mikä toi sun kuvas o ? onks toi joku sun akkas vai

Sijoituksesi huumorintajuasteikolla on 83%Maanantai 17.11.2008 17:08

Asteikko ei kerro, onko sinulla hyvä vai huono huumorintaju.

Huumorintajusi on ivallista ja vahingoniloista.

Pidät pelleilystä ja älyvapaasta huumorista.

Sinua viehättää myös hassutteleva hölmöily.http://www2.hs.fi/extrat/hsfi/omaelama/huumorintajutesti/
http://irc-galleria.net/blog.php?beid=22616495&action=showcomments&nick=didi}

varmuuden vuoksi kopio siitä tekstistä:

"Voi vittu mikä ILTA!! <3 :D

Oikeesti! Me PÖLLITTII Litkusta 17 SIIDERII!! ;DD ja sitte bilettää!! :DDD oli kyl aika rankka iltai!

Mila oli iha sekasi! esim se sano ku sen sängyl oli sokerii et :" voitteko ottaa noi sokerit pois ku muuten muurahaiset tulee koska ne tykkää sokerista!!" :DDDDD

Linda nolas ittensä IHAN 24/7! Se oli koko ajan juoksemas ulos ja huutamassa ketä siel oli!! Sitte ku ulkona oli Make se juoksi taas ulos mä perässä ja ku se näki Maken se sano mulle :" Toi on Make, se on se aukan luokkalainen" :DDDDDD!!

Henna sekos Eliin kaa iha kokonaa ! Ne vinku Maukulta suihi!! :DDDDDDD<3333 Mut hei, se oli IHAN LÄPPÄ:DDDDDD

Elli kaato meijän DVD-hyllyn :DDD

Apelta vedettii housut alas ja sukat kasteltii ja pistettii pakastimee!! mä viel repäsin sen huulen auki! Ape viel lisäks rikko meijän vessapaperi telineen ja yritti korjata sitä teipillä :DDDDD

Ja Maukulla oli tosi söpöt vatsa makkarat :DD

Mila Henna Linda Elli Ape ja Maukku<333"

[Ei aihetta]Tiistai 04.11.2008 19:30kopioithan, eläinten hyväksi !

Kun silmiimme joutuu shampoota Head and Shoulders tai PanteneProV, huuhtelemme äkkiä tuon pienen pisaran pois, koska se tuntuu epämiellyttävältä. Mutta tuo sama shampoo aiheutti aikaisemmin kipua toisellekin eliölle, tosin kipu oli paljon voimakkaampaa. Silmiinne joutui
vain pieni pisara, sen sijaan albiino-kanin silmälle sitä kaadettiin teelusikallisen verran. Te huuhtelitte sen pois, mutta kanilla ei ollut mahdollisuutta hieroa tämän kirvelevän tahmeaa ainetta pois: ensinnäkin kanilta puuttuu kyynelnesteen eritys ja toisteksi hänen liikkumisensa on
estetty. Kun silmää kirvelee, minuuttikin tuntuu ikuisuudelta. Shampoo pidetään kanin silmässä kolmen viikon ajan. Joiltakin eläimiltä katkeaa selkäranka ja kaula, kun ne yrittävät päästä karkuun.

Mainokset kertovat meille jatkuvasti, että ihmiset jotka eivät käytä astianpesuainetta nimeltä Fairy, menettävät hyvin paljon (aikaa, mahdollisuuden pitää hauskaa, rahaa jne). Mutta ehkäpä juuri nämä ''epäsivistyneet'' ihmiset, heidän tietämättään, toimivat koe-eläinten parhaaksi: he eivät osta Fairyä ja sillä tavalla eivät kannata rottien ja marsujen pakollista ruokintaa astianpesuaineilla. Kun olette syönyt liikaa raskasta ruokaa, tunnette olonne todella pahaksi ja raskaaksi, joskus joudutte ottamaan lääkkeitä, jotka parantavat ruoansulatusta. Mutta kuvitelkaapa, jos teidän mahalaukkuunne viedään putken kautta litra Fairya!

Ariel -pesuaineen pakkauksessa lukee, että sitä on käytettävää suojakäsineet käsissä, koska se syövyttää käsien ihoa. Jo pelkästään tämä aiheuttaa epämiellyttävää tunnetta ja kipua. Mutta kuvitelkaapa, miltä tuntuu marsuilta, kaneilta, koirilta, kissoilta ja muilta koe-eläimiltä, kun niiltä poistetaan ylempi ihokerros hiekkapaperia apuna käyttäen ja hierotaan paljaaseen kohtaan pesuainetta. Muistelkaamme lapsuutemme, kun kaaduimme asfaltille ja vahingoitimme polvemme. Tosin silloin kukaan ei hieronut haavaan syövyttävää pesuainetta.

Vuonna 2001 Euroopan Unioni suuntasi kulkunsa tuotteiden testauksen eläimillä vähentämiseen ja vähitellen sen kokonaan lopettamiseen. Vuoteen 2013 mennessä suurin osa eläinkoemenetelmistä kielletään.

Suomessa myytäviä kosmetiikkasarjoja, jotka eivät testaa tuotteitaan eläimillä ovat esimerkiksi kuuluisa The Body Shop ja Joe Blasco. Suomen johtavimmista sarjoista Lumene, Nivea, Herbina ja Anytime käyttävät vaihtoehtoisia testausmenetelmiä eivätkä myöskään testaa tuotteitaan eläimillä. Kuuluisat Yves Rocher, Chanel, Clarins, IsaDora sekä Revlon eivät myöskään kannata eläinkokeita, eivätkä myöskään testaa tuotteitaan koe-eläimillä. Tämän vuoksi edellämainittuja merkkejä kannattaa suosia.

Sen sijaan yritykset, jotka yhä käyttävät eläimiä tuotteiden testauksessa, ovat esimerkiksi kuuluisat Braun (Gillette Company), Procter and Gamble, Colgate-Palmolive (Ajax, Hill's Pet Nutrition, Mennen, Palmolive), Coty (Calvin Klein, Rimmel), Gillette, Johnson and Johnson, L'oréal, MaxFactor, Oral-B, Pantene ja moni muu.

Muistakaa: joka ikinen ostamanne pakkaus pesuainetta Ariel tai Tide, jokainen tuubi Oral-B:tä, jokainen Pantenen hiustenhoitoaine, kaikki Palmoliven käsisaippuat tai L'oréalin meikkivoiteet ovat turhien ja julmien eläinkokeiden rahoittamista. Jos ostatte eläinkokeita hyväksyvien yrityksen tuotteita, hyväksytte vapaaehtoisesti julmien eläinkokeiden käytön. Sen sijaan jos hankitte vaihtoehtoisia ja inhimillisiä testeusmenetelmiä käyttävien yritysten tuotteita, autatte vähentämään hirveää julmuutta.

Kopioi tämä päiväkirjaasi ja laita nimi alle jos olet eläinkokeita vastaan :

n0nn4, ssaimi, [Randa], Likasukka, palikka, Arielle, ^tokyo^, Suuuviii, evomoi,-jennn-, -låurr , Iyashii_Hito,werkku^^, ppiiq`, LUONNEHÄRÖ , mmmm``,Ir^^, cammm-,Hänna`, äliis, ^Isshi^, Chakra^^, jässuu , MMILLAMILLA, SSSESSI, try, idz, Eltsy, RRONJAU, we-, ronjAu, tiiildä, maijasii,
`reedd, KKATÄ`, mminjani , VILMAh , JassuSi, sriii, mäni

Kiitos :)Maanantai 11.08.2008 19:27

..kaikille jotka onnitteli!<3

Kännykällä on hidasta vastata kaikille :(

Perjantaina..Tiistai 15.07.2008 22:59

.. kreikkaan :P

awww =DPerjantai 11.07.2008 12:40

11.07.08 08:27 <Ylläpito> Yhteisö Tuulikki Hietanen Fanclub on poistettu IRC-Galleriasta. Syy: Asiaton yhteisö