IRC-Galleria

MARIKAE

MARIKAE

b issemestari, P ÄIVÄÄ!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Hei.Perjantai 30.06.2006 07:33

Moi mä olen Marika Ilmi Emilia Rikkonen, osoitteeni on Kajavankatu 2A 17 04230 KERAVA, puhelinnumeroni on 0407455589 ja kysymys kuuluu miksi?

Mä puhun nyt ihan suoraan, ja jos tää teksti jotain loukkaa, ni tiiät kuka mä oon, sulla on mun numero ja tämänhetkinen osote, voit valittaa ihan miten haluut.

Aloitetaanpa vaikka tästä kusipäämagneetti -kysmyksestä;
MIKSI mä olen kusipäämagneetti? Vastauksia on siis ollut monenlaisia.. Muutama vastaus on ollut lähinnä tämmönen; "Se on toi kroppa, miehet kattoo naisissa ekana aina sen että miltä ne näyttää ulkoisesti, ja yleensä vain sen" Okeeei, ymmärrän. Eli toimenpiteenä mun pitäis syödä itteni muodottomaks vai? No mutta ku ei se oikee onnaa, ku on nää geenit, että kiitos ÄITI!

Seuraavaksi tulee kysymys joka eniten mietityttänyt..
JOS Tony ei ois tehny sitä mitä se viimeks mulle teki, ni oisko kaikki ihan jees mun ja Patrikin välillä häh!? Nii kertokaapa se? Mulla ei ole edes ollut mahdollisuutta kysyä asiasta edellämainitulta, koska aina ku ois pitäny nähä, ni sit tittidii, _feidaus_. Joo. Kivaa? Mut siis ihan tälläi asiasta poiketen; onneks Patrikin hiukset kasvaa takas<3

Sitten nekst kuestion! Miks Nico teki niinku teki? Eihän tää nyt ketään kiinnosta tää koko teksti, mutta mua kiinnostaa, lälläslää! Joo, sehän nyt vaan unohti, mut minkäs teen. En mitään voi tehdä en.. Bidiu.

Mut miks mua itkettää?

Miks pitäs kokoaja olla sit ilone? hähhää! Itelleni en tietenkää voi mitää, mut kyl mä onneks osaan angstaakki :dd khähähä:d hitto...

Miks Tony teki niinku se teki? Aluks oli ehk maailman kivointa, enneku se muuttu ja rupes pahoinpitelee. Vittu. Nojoo.

En mä mitää säälii kaipaa, mut vastaukset ois iha jees.
Mikä on se syy jätkät hei, se yks ainukainen pikkuriikkinen syy, et miks sä löisit muijaa?
Kerro heti, tarvitsen vastauksia.

Kuulin kyllä Harrilta (ystävälläsemmin Happo) että Tony ois sanonu,että se on nii pirun mustasukkanen musta, ettei osaa muuta tehä ku lyödä. Voihan pimppi.

Mutta! MIKSI MULLA EI OLE LADAA!?

Joo. Kiitos. Valitukset voi siis kertoa minulle henkilökohtaisesti, puhelimitse, kirjeitse tai sit vaa iha basic juttu; kommentoimal. Kivaa!

Häv ö nais taim. (ei tätä kuitenkaa kukaa lue ;DDD)

Lakaisten; Akkuporakoneenne MARIKAE`<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.