IRC-Galleria

MARIKAE

MARIKAE

b issemestari, P ÄIVÄÄ!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

SVENNEBANAN! Sunnuntai 17.05.2009 15:28

Eilen oi eilen ! <sydän>

Lähettii Jennin kans vähä muistelee viimekesää. Grillattii jokikses MAGGARAA ja juotiin olvia. Subu oli toki mukana. Sit mä kiipesin puuhun, ihan oikeeseen puuhun ja Jenni ikuisti sen ottamalla kuvan musta puhelimellaan. Että voin sitte todistaa senki oikeeks :---D Meil oli rutkasti hauskaa. JEMO TUNKEE BANAANIN. eiku.. :
D

Sitte Anski tuli jossai vaihees sinne, ja chillailtii viel hetki siinä jokiksessa, mut sit meil kaikil oli tooosi kylmä ja me käveltii louskin asemalle ja hypättii junaa että päästii myrdee (laiskuudenhuippujep). Sit tultii käymää täs Daddy Coolil tuomas jotai kamoi tähä, ja sit tosissaa lähettii (YLLÄRIIIII) femmaa :)

Meitä sitte oli siin minä, Jenni, Kia, Anski, Subu, Jessika ja Fitore. Ja sit jossai vaihees Sofia tuli. Jessika ja Fiti lähti siin jossai enne yhtä. Sit tuli Arto ja Nino. EIKÄ, ennen ku Jessi ja Fiti lähti ni tuli Kakkone ja Minsa. Sit tuli ne apinat joooooo. Sit jossai vaihees Ansku ilmesty sinne. Ja iha loppuillasta saatiin seuraamme myös Mikko "kuningas" Mäkinen. JOIN AINASKI NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄIN paljon. Ja olin saman verran humalassa. Ei ollu mitkää hullut kaatokännit, että kivaa oli. Tanssin ja join ja poltin röökii. Ku ei lähe ääntä enää.

Nyt on DARRAMAN taas kylässä. Että kiva. Kikkis toi Damianin tähä daddylle jossai 10 jälkee. Damsku oli vähä "loukkaantunu".. Tuijotteli mua sillee ilmeel 'vitun horo mä en puhu sulle' mut kyl mä sit sain sen puhumaa ja hymyilemää :) oli nii ikävä <3 hihi.

KIITOS JENNI ! <3 joskus uusiks taas. Sovitaan sitte vaikka se pörmestär ;> <3 LAAV JUU HANI.

JA MARIKAE KUITTAA MO. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.