IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

wihihihiiKeskiviikko 28.04.2010 22:12

jee me saatiin liput ihan näin btw <3
ja oli jännää Oulussa. Billie ja lauraprinsessA vähän innostu kuvaamaan "TUOLLA ON RENNE !" :'''DD <3 (siellä oli NRJ Aamupojat jeejee)
ja Oulussa haisee oikeesti ihan kamalalle, en kestäis asua siellä. säälin kaikkia jotka joutuu elämään siellä niin. meidän tarvii kestää sellasta hajua vaan vähä aikaa vuodesta lapset. 8))
ja joo linkussakin oli sitte hyvin jännää. .__. varsinkin niillä jotka istuivat meidän eessä. woaaa.
että näin meillä.

// 28.04.2010 19:29 <TURTLEmaisa> wtf, mä en oo koskaa haistanu mtn O____o

joo anteeksi korjaus. paperitehtaiden luona haisee pahalta. ei keskustassa. joten säälin niitä jotka asuu siellä alueella, jossa haisee paperitehtaat. :'D

aaaaaaaaaaaTiistai 27.04.2010 22:10

okeiokei OLEMME MENOSSA KATSOMAAN THE USEDIA <3
mutta ärsyttää silti ku kaikki on ihan pihalla kaikista asioista ja vittu kun iskän pitää tilata liput kun äiti ei mukamas voi ja aaargh.

KelseyTiistai 27.04.2010 20:51aaaaa en jostain kemmasesta syystä tiennyt, että ne on tehnyt Kelsey -biisiin joskus uuden musavideon. se on parempi kuin se aiempi, mutta tavallaan se vanhempi versio siitä biisistä on ehkä jotenkin toisaalta parempi. ;_____; mutta silti <3

voi lol :''DSunnuntai 25.04.2010 22:35

1) Jos tuntisit naisen joka on raskaana, ja, jolla on jo 8 lasta, joista 3 kuuroja, 2 sokeaa, ja yksi jälkeenjäänyt, ja sen lisäksi naisella on kuppa, suosittelisitko hänelle aborttia ?

2) On aika valita maailman johtaja, ja sinun äänesi ratkaisee. Tässä faktaa kolmesta pääehdokkaasta:

A) Veljeilee kierojen poliitikkojen ja hännystelijöiden kanssa, ja käy ennustajalla. Hänellä on ollut 2 rakastajatarta. Hän on ketjupolttaja ja nauttii 8-10 Martinia päivässä.

B) On potkittu virastaan jo kahdesti. Hän nukkuu puoleen päivään, käytti oopiumia opiskeluaikanaan, ja juo yli litran viskiä joka ilta
.

C) Hän on palkittu sotasankari. Hän on kasvissyöjä, ei polta, nauttii olutta satunnaisesti, eikä ole pettänyt vaimoaan kertaakaan.

Kuka heistä on valintasi ?

Ja vastaukset:
Ehdokas A oli Franklin D. Roosevelt
Ehdokas B oli Winston Churchill
Ehdokas C oli Adolf Hitler

Ai niin, jos vastasit myöntävästi aborttikysymykseen, tapoit juuri Ludwig van Beethovenin...


okei ja emme mene Finimiittiin Anun kanssa. päätimme niin, koska sinne menis rahaa ja me käydään keskiviikkonakin Oulussa (jossa meidät suljetaan isoon halliin muutamaksi tunniksi luokkamme kanssa <3). tämä voi helpottaa huomattavasti pääsyämme Usedin keikalle. :3 mikälisikäli pääsemme sinne.

[Ei aihetta]Maanantai 19.04.2010 22:28

( 27.12.2009 19:25:05 )
Billie sanoo:
"jawssi sanoo: Jenna on homo !!1 myin sille kebabaa ja kaupan päälle sai huorapojan ja Jenna myönsi olevansa homo." Oikeesti?

DEAD! sanoo: MY STARLIGHT <3
Billie sanoo: My knight of Cydonia
DEAD! sanoo: fuck you.
Billie sanoo: And youre my Assassin.
DEAD! sanoo: yeah, my ass ass in.

jawssi sanoo (19:36): hihi mitähän Jaska sanoo jos tässä on sana "rakastella"
DEAD! sanoo (19:37): ei mitään jos otat kirjaimen k pois. :'''''DDDDD
jawssi sanoo (19:37): XDDDDDD raastella
DEAD! sanoo (19:37): XDDD niin.
jawssi sanoo (19:37): sitten tässä olisi lause "kun hetken mielijohteesta raastelimme ruohikossa"


aaa meidän vanhat mesekeskustelut on aika pro. <3

joo moro.Perjantai 16.04.2010 21:35

ensinnäkin ku en eilen käyny koneella, niin oli tosi jännää eilen Anun synttäreillä.
me oltiin kumpikin varmaan ihan sokerikännissä tai jotain.
esimerkiksi naurettiin kamalasti Esan käyttäjänimelle Prince Of Persiassa, kun tajusin, että sen voi käsittää suomeksikin. se nimi oli ENKIDU.
sitten Anu teki oman käyttäjän, koska oli ensin tallentanut oman vasta alotetun pelinsä Esan lähes läpi pelatun pelin päälle.
Anun käyttäjä oli sitten MINAKIDUN (ensin se yritti laittaa MINAPAKIDUN, mutta ei voinu olla niin pitkä).
ja sitten se hieno koru, jonka Anu sai sen kummin äidiltä. :'DD
sitten mm. tyylikkäästi tanssiva apinaihminen from Prince Of Persia. ja tiivistin koko illan pääasiallisesti yhteen videoon. joka oli aika ihku. mutta joo moro oli kivaa.

ja tänään kuviksentunnilla oli jännää. Heidi ja Anu oli tosi jänniä lapsia. ja Nisse muovaili rautalangasta yksinhuoltajakakan ja sen lapsen, pikku kakan. XD

ja oon muutenki nauranu kaks päivää putkeen ihan kaikelle. ;;____;;

MUAHAHAHAHAA.Maanantai 12.04.2010 19:15

BRENDON GOES 23 ♥ !

8(Perjantai 09.04.2010 19:48

on ollu joo tosi hauskaa. kaheltatoista huomasin, että gerbiilit tappelee. toinen ei uskaltanu enää tulla pois sellasesta kenkämajasta ja sen nenässä oli haavoja, samoin kaulassa. no, siinä sitte seuraavat kolme tuntia piti järjestellä toiselle uutta asumusta. ja kun Miikan huoneessa ei yksinkertasesti oo tilaa niin nyt se kunnon terraario on kirjotuspöydällä, jonne kissa aina hyppää tuijottamaan minun raukkaparkaani. onneksi se kansi on sellanen, ettei kissa saa sitä auki. mutta toinen joutuu asumaan dunassa, saa nähdä kauanko se pysyy siellä kun se on muovia. mutta ensinnäkin hajotin lasiterraariosta yhden seinän niin piti teipata sitä ja sitten se ei mahtunu mihinkään.
saattaa olla, että Chili on kuolemassa vanhuuteen tai johonki sairauteen. tai mistä sitä tietää, mutta aika surkealta se näyttää. ei ole kivaa. 8( ja kun aiemminki oli tällasta, yks piti lopettaa kun Chili oli tapellu sen kanssa, purrut siltä hännän poikki ja kaikkea. ehkä se ois vielä voinu elää, mutta päätettiin nyt Paulalla että lopetetaan se. ja lol nythän mulla ois sitte kolme eri terraa, jossa jokasessa yks gerbiili. kiitos ei. .___.
mutta joo. ei oo kivaa näiden hyppyhiirien kans just nyt.

Perjantai 09.04.2010 11:46

niin tosiaan jollain on tänään synttärit. :3wihihiii Gerardin synttärit muahahahhaha. n___n

lagaa.Perjantai 09.04.2010 01:39

The All-American Rejects
nyt Drive Away
22:27 Drive Away
22:24 Drive Away
22:21 Drive Away
22:18 Drive Away
22:15 Drive Away
22:12 Drive Away


se kyllä lagaa. koska biisi on ollut koko ajan PS. I Love You eikä Drive Away. kuole Last.fm, KUOLE. ;;___________________;;