IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

RIPARI.Maanantai 26.07.2010 23:46

oltiin tänään kymmenestä kolmeen seurakuntakodilla, meillä oli jotain opetusta ja ruokailu ja välillä taukoja. enää ei tunnu ihan kuolemalta se leiri, mutta AAAA en tiedä mitä ajattelen koko leiristä.

ELI. se alkaa huomenna. viikko siellä omfg. perjantaina tyypit tulee sinne oh noes. ja maanantaina päästään pois. sitte sunnuntaina on se konfirmaatio. leirillä joka aamu noustaan kukonlaulun aikaan ja mennään nukkumaan liian aikaisin. ;___;
pitäis saada kaikki tavarat pakattua, mutta tarvin taikavoimia avukseni, että kaikki mahtuis samaan tilaan (en toki ole lukenut Azkabanin vankia ku se on ihana).

nomnom mutta Mentalist näkyy, niin hyvästi VIIKOKSI. ):
TEHKÄÄ KAIKKEA JÄNNÄÄ JA NAUTTIKAA VAPAUDESTA.

HMMMH.Lauantai 24.07.2010 16:31

joo moi. menin nukkumaan muka yhdeltä, mutta sain unen tyyliin kolmelta, kun se yks kuorsaa niinku joku norsun, mursun ja traktorin risteytys. ;____;
laahustin vaan ympäri taloa kun vittu kukaan voi nukkua tollasessa. meinasin jo hakea korvatulpat, mutta muistin, että moro ne on yläkerrassa pakattu johonkin laatikkoon, enkä jaksanu alkaa hillumaan mattoveitsen kanssa yläkerrassa.

nyt tyypit lähti kylälle ja AAA tulisivat takas. ): täällä on inhottavaa ku on tuo rakennusmies, jalo ja öö joona. :''''DDD että moro on inhottavaa istua keskellä keittiötä lukemassa jotain Potteria ("taikaministeriö on antanut ankeuttajille luvan suudella Sirius Mustaa" woow). ja on tylsää ja omg.
mutta pääsen ehkä nukkumaan omaan huoneeseen <3. se rakennusmies laittaa sinne laminaattia.

tänään olis se sukukokouski, mutta en tiiä, mennäänkö me. ainut syy, miksi voisin mennä sinne, on ne australialaiset. :'D for real.

hmmmmh taidan olla vahingoniloinen saatana. .____.

ai niin ja sitte noi tyypit heräs tänään kaheksalta. paitsi Teuvo oli heränny jo kerran aiemminkin ja kyllä vitutti. sitte tietenkään olohuoneessa ei voi nukkua ja nousin sitte ennen yhdeksää. ja ensimmäisenä aamulla mun piti mennä auttamaan Teuvoa viemään joku kamala tavaraläjä roskalavalle. lopulta minä vein sen koko saatanan läjän, kaikkia puita ja painavia ovia ja kaikkia ku Teuvo lähti johonki. -_____-

nannnannaaa kysyin, viekö äiti mut Sieviin finimiittiin. se kysy, mikä foorumi se oikeen on. "...öö semmonen Harry Potter -foorumi".

MIIKA VOL. 2.Lauantai 24.07.2010 03:14

lähettiin Miikan kans poimimaan mansikoita. puettiin lakit ja takit ja hupparit ja kaikki ja otin mehujään mukaan. paskat siellä mitään mansikoita ollu, kun Miika ja joku sen kaveri oli syöny ne. ja siellä oli ihan helvetin kylmä. naapurin pellolla oli kuoleva lehmä (ne on yrittäny koko päivän auttaa sitä, mutta se ei nouse) ja meidän rännissä kasvoi puu.
oli antoisa retki mansikkamaalle.

NYAPPY.Lauantai 24.07.2010 02:44

HMMH mulla oli kamerassa kuvia siitä, kun siivosin Nyappyn terraarion. aika sairaan huonoja kuvia. ):
MUTTA.kuva siitä, kuika se kirjaimellisesti hamstrasi ruokaa poskiinsa. siellä on semmonen
I
I
about noin pitkä mikälie syötävä harjan mallinen juttu ja kamalasti ruokaa. ja jos on vielä epäselvää, niin nuo kaksi pattia on sen posket.

MIIKA.Lauantai 24.07.2010 01:17

Miika: aika kovaa se ooppeli kulki.
minä: kuinka lujaa te ajoitte?
Miika: kakkosta. ja kaks nollaa.

okei. näin siis meillä. nyt en saa kertoa äitille omg. :'DD

EN OO TAINNU SYÖDÄ MUN LÄÄKKEITÄ.Lauantai 24.07.2010 00:51

radiosta kuuluu kaikki biisit, jotka soi koko ajan Oulussa. ja joita rallatettiin Anun kans siellä. :'D
nyt soi toi "hei, hei mutsi, mä en oo syöny mun lääkkeitä", sitä ennen soi Taio Cruzin Break Your Heart, SITÄ ENNEN soi Keane ft. K'Naan - Stop For A Minute. ja aiemmin soi Lady GaGan Alejandro.

pojat oli äsken Laurin kyydissä meidän uudella autolla tuolla jossain.

äiti: kuinka kovaa ajoitte?
enmuistakumpi: kahdeksaakymppiä satasen rajotuksella.
jalo: että ihan hyvin se kulki.
äiti lähti pihalle ~
miika *sillee omg :'D*: katoiksää sitä nopeusmittaria?
sitten oli jotain selitystä: "Martti sano, että sillä ei pääse 100jotain, mutta menihän se ainakin 150"

näin meillä.

// NYT SOI TAAS JOKU NIISTÄ IHKUISTA OULUBIISEISTÄ.
enkä edes olis muistanut sitä ilman Hannaa. .___.

MUTTA pääsen huomenna tai ylihuomenna muuttamaan mun huoneeseen. enemmänkin ärsyttää ku happyhappyilisin täällä, koska siellä ei oo vielä sähköt valmiina, laminaatti ja listat pitää laittaa (laminaatti tulee huomenna), MUN VAATEKOMEROA EI OO RAKENNETTU koska kaikkien mulkkujen mielestä se on huono idea (mutta se on mun huone ja ne aikoo sitten rakentaa sen laminaatin päälle, JOTTA SE ON HELPOMPI PURKAA POIS saatana), ei oo juuri mitään huonekaluja, paitsi sänky ja joku pieni hylly. sitten on televisio ja ööö hirveä läjä tavaraa, joille ei oo paikkoja, ennen kuin saan uuden kirjahyllyn ja kirjoituspöydän. ja tarvin kans nojatuolin.

rippileirikin alkaa tiistaina oh my gerard en tahdo sinne. ): viikko ilman tv'tä ja tietokonetta ja siellä ihmisjoukon keskelle ilman hetken rauhaa ja omg melkein yhtä paha ku Hitlerin ja Stalinin vankileirit (en ole koskaan liioitellut...) ja aaaaapua. ;____; mitä vain rahan vuoksi. :'D mutta äiti oli selittänyt mun toiselle kummille kuulemma jo varmaan vuosi sitten, että se tulis sinne alttarille konfirmaatiossa ja vittu mä oon koko ajan tienny, että otan kummin iskän puolelta ja se on jo sovittukin sen kans ja kaikkea niin jee. äiti saa ite selvittää sen asian ku ei ole mun vikani. ):

YAYAYAYAA.Keskiviikko 21.07.2010 22:08

moi kenen nimipäivä on tänään <3 ? ((: joo hei. :'D

mutta joo käytiin Haapajärvellä ja olin aika happyhappy kun löysin Sims 2'sen, HALVALLA jee. niitä ei oo ollu missään muualla ku netissä jajajaja ;;______;;. oh so sad.
soinut viime perjantaista lähtien koko ajan päässä joko GaGan Alejandro tai sitten se Taio Cruz'n Break Your Heart. SIIS IHAN KOKO AJAN.
mutta vois mennä vaikka finfanfuniin, josta oon ollut erossa jo ... päiviä. ):

OULUCITY VOL. 3. AND RANDOM STUFF.Tiistai 20.07.2010 21:45

joo. viimeisenä iltana Oulussa minä ja Anu + äiti ja Teuvo (ja pojat jossain vaiheessa) oltiin pubissa. minä ja Anu juotiin kahvia, mehua ja limsaa siellä ja se paikka oli aika hieno. Anu oli kyrsiintynyt, kun missasi sen Häivähdys pinkkiä -leffan, jonka minä onnellisena näin eilen illalla, kiitos tallentavan digiboksin <3 (se oli BTW aika hyvä leffa :3). mutta meillä oli hauskaa kun esimerkiksi katseltiin Shenanigansin kansipapereita. me nauretiin psykona ihan kaikelle. :'D sitten meidät mm. juotettiin känniin ja äiti oli huolissaan Miikan syömisistä ja kaikkea jännää. eikä pidä unohtaa, kuinka löysimme aina täydellisesti kaikkiin paikkoihin. ehm.
kaikkiaan mulla kait oli matkalla suunnilleen 60e, mutta nyt on enää 16e. ):

MUTTA ONHAN MINULLA AINA MINUN IHKUT OSTOKSENI:
Panic! At The Disco - A Fever You Can't Sweat Out
Panic At The Disco - Pretty. Odd.
Fall Out Boy - Folie à Deux
Muse - The Resistance
Muse - Absolution
Green Day - Shenanigans
sellainen kiva huivi
ruokaaaa )): (jota en omista enää)


Mmutta Resistance oli oikeasti aika suuri pettymys, kun siltä oli odottanut aika paljon. onhan siinä toki muutamia hyviä biisejä, mutta se oli jotenkin kamalan tylsä, kun kuuntelin sitä samalla kun luin Azkabanin vankia. mutta joo, olin just ollut silleen, että haluan Panicin levyn ja ne löytykin sitte aika halvalla Musiikki-Kullaksesta.
siellä olis ollut The Usedinkin levyt ja toisaalta hieman ärsyttää, mutta pitää mennä joskus takaisin. Stockmannilla taas olis ollut Empire Of The Sunin levy. mutta kun se oli niin kallis. ;__;

pitää ottaa konfirmaation jälkeen (3 viikkoa!) uusiksi. ehkä. ainakin joskus.

toivottavasti saan mun huoneen tällä viikolla. siitä tulee ihana. vaikka äiti onkin ihan kamala kuspo ja se on yrittänyt muuttaa vaatekaappisuunnitelmaani about 100 kertaa torstaista lähtien. viikonloppuna sanoin, että siitä on turha enää puhua, koska siitä tulee sellainen, kuin haluan enkä aio muuttaa mielipidettäni, niin äiti on tänäänkin saatana soittanut siitä kahdesti. vittu ei oo sen huone. se selitti, että kun sais halvalla uuden vaatekaapin siihen, mutta kun on vielä halvempaa saatana sentään tehdä sellainen vaatekaappi kuin minä haluan ja AAAAAAAAAAA ärsyttää.

AI NIIN. kun tulin kotiin, iskä oli ostanut mulle The Rasmuksen Hell Of A Testerin ja Hell Of A Collectionin. nyt mulla on 6 Rasmuksen levyä, yay. eli vknlopulta on 8 uutta lisäystä levykokoelmaan, vielä puuttuis Rasmukselta Hide From The Sun ja Black Roses.

OULUCITY VOL. 2.Lauantai 17.07.2010 00:19

käytiin tuossa Anttilassa ja oltiin hieman happyhappy kun siellä oli levyalennuksia. ostin Musen Resistancen ja Absolutionin ja Green Dayn Shenanigansin (+huivin). (: UUTUUSLEVYISSÄ oli Tokio Hotelin uus levy ja se maksoi neljä euroa. mutta en ostanut, koska uus TH on ihan kauheeta. ): nyt Anu katsoo nelosen leffaa ja minä dataan ja syön jotain pahaa leipää. huomenna shoppailemaan lisää. too much to buy, I need more money, kun meni jotain 26e Anttilaan ja meidän piti ostaa kaikkea vasta huomenna. ei voi ostaan Panicin levyä. )): mutta ehkä FOBia njähnjäh. Houkutus maksaa miljoona euroa joka kaupassa, mutta se on kai halvempi enkuksi. ja se Bree Tannerin lyhyt elämäkin maksaa suomeksi jotain 22e. äääää. ):

rahalahjoituksia otetaan vastaan <3 !
Anu on varmasti samaa mieltä. :'D