IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

OMFG DIE.Tiistai 31.08.2010 22:37

hmm tuli mieleen enkuntunti (jota meillä oli ruhtinaalliset 10min) kun keksittiin kaikkia lyhenteitä, niinku nyt esim irl ja lol. siis kun se oli yksi tehtävä.
mutta.

ÄRSYTTÄÄÄÄÄÄÄ IHAN KIVASTI SAATANA.

olo on niinku olis kuumetta paitsi löisin vaikka satasen vetoa, ettei sitä kuitenkaan ole. ): ja kurkkukin ihan tukossa ja kaikkea.
muutenki kyrsii ku enkusta oli niin sairaasti läksyä (ei enkussa mitään vikaa ole mutta siis oli aika helvetin tylsää kirjoittaa kaikki ne sanaston sanat) ja sen jälkeen piti kirjottaa vielä jostain Japanista huomisen ainekirjoituksen takia.
ja huomenna on liikkaa TUISKULASSA vittu en jaksa. ):< enkä kyllä osallistukkaan kun hengästyin jo postilaatikkojen kohdalla tänä aamuna (joo meidän postilaatikolle on toisaalta hieman enemmän kuin jotain kymmenen metriä että ei sen puoleen), flunssa on maailman mukavin sairaus. ):

JOOOO mutta meen kattomaan subia. ja sitte vois lukea. ja pitäis lukea se Rautatie -kirjaki. se on kyllä lyhyt mutta myös aika sairaan tylsä. vaikka siinä jauhetaankin koko ajan vain JUNASTA. :'D
HYVÄSTI.

INTERESTING INDEED.Maanantai 30.08.2010 01:03

saatana en selviä huomisesta koulupäivästä ku on kurkku vieläkin kipeenä ja nenä vuotaa koko ajan ja kaikkee ihanaa. ):

tuntuu tyhmältä olla iskällä kun äitillä hilluin koko ajan omassa huoneessa ja täällä ei oo omaa huonetta. tai toisaalta saan vallata Miikan huoneen aina keskiviikkoon asti yay.

tuli muuten näin randomisti mieleen että näin ihan helvetin pelottavaa unta, jossa Hannalla oli joku virus, joka tarttui rotalta (siis d44 kun se puri Hannaa). siitä viruksesta selvis tappamalla kolme ihmistä. sitten Hanna tappo Anun, kun meille kävi niinku kaikissa spookyissa painajaisissa, että vaikka kuinka yrittää juosta, niin ei meinaa päästä mihinkään. ja sitte Hanna jahtas mua kirveen kans ympäri Maliskylää ihan helvetin pimeänä yönä keskellä talvea. se toki loppui kesken, sinällään onneksi koska se oli karmiva. :'''''DD oli lievästi jänskää.
sitte heräsin sihen ja kesti ties kuinka kauan että sain taas unen. lopulta nukuin kahteen enkä tiedä kuinka jaksan nousta aamulla.

hmmmh Unski on ihan sekaisin kun se näki naapurin kissan ikkunassa. se juoksee ympäri taloa tuijottamassa joka ikkunasta, että jos se näkyi sieltä. sillä on joku harhakuva siitä että jos katsot yhdestä ikkunasta, niin toisella puolella taloa olevasta ikkunasta voit seurata tapahtumien jatkoa wooot. MUTTA SIIS KUITENKIN. XD

vois jopa mennä lukemaan ja nukkumaan ja kuolemaan tonne. hyvästi. (:

KESÄKI OIS IHAN KIVA SAADA TAKAS.Lauantai 28.08.2010 02:12

oon ihan kesälomafiiliksissä täällä ja tahdon loman takasi. ):
oon kuunnellu täällä vähä kaikkea mitä kuunneltiin Oulussa ja jota kuuntelin sitte loppu loman, Taio Cruzia ja kaikkea jännää.

ja tää on oikeesti aika helvetin kiva biisi. (:

WELCOME TO OUR SCHOOL DUDES.Perjantai 27.08.2010 22:06

Nivalalaisnuori uhkaili kouluammuskelulla 2010-08-27 11:47 ( Radio Pooki )

Jokilaaksojen poliisille tuli verkkokeskustelujen seurannasta tieto, että Nivalan yläasteella uhattaisiin tänään toteuttaa ampumavälikohtaus. Poliisi tavoitti varsin pian uhkausten kirjoittajaksi epäillyn paikkakuntalaisen nuoren. Asian selvittelyssä on käynyt ilmi, että kysymyksessä on ollut pilailumielessä tehty kirjoitus. Poliisi varoittaa vakavasti tällaisista kirjoituksista ja keskusteluista. Turvallista ja vastuullista verkkokäyttäytymistä on syytä opettaa niin kouluissa kuin kotona.

ei ainakaan ollu koko meidän luokka ikkunassa kun poliisit tuli koululle ja kohta Kainu kuuluttaa ja moi.

hiemanko on tylsää. ja mun kamerassa oli melkein 300 kuvaa, oon poistanut about 100, ehkä vähän päälle jo aiemmin. eikä siellä ollut mitään jännää ku lisäsin ne koneelle. ):

JÄNNITTÄVÄÄ VOL 13293474393449.Tiistai 24.08.2010 00:18

telkkarista näkyy Cillian Murphyn leffa. ♥
d44 toisaalta epäilen että se on huono mutta vois mennä katsomaan. :'D

YAYAYAYAYAAA.Maanantai 23.08.2010 01:15

d44 maanantaina kaheksasta neljään. .____. ei siinä mitään, maanantaina neljään koko vuosi, tosi kivaa. ja en jaksa nousta (ekana enkkua <3).
vois vaikka mennä kattomaan telkkaria tonne (koska nukkumista en harkitse ):< ).
ai niin ja tykkään ihan vitusti siitä ku on kurkku kipiä. ):

DEAR DIARY.Maanantai 16.08.2010 20:02

nyt soi päässä se Emo Kid -biisi, "dear diary, mood apathetic, my life is spiraling downward..."

MUTTA SIIS joo en halua vuodeksi taas kouluun, vaikka onhan se toki viimenen vuosi peruskoulua. siellä on vaan niin kamalan tylsää ja ärsyttävää ja kaikkea. vaikka toisaalta mulla on koko vuoden kaksi 10 aamua. ♥ yay, mutta maanantai on kyllä ainakin ekassa jaksossa kaheksasta neljään.
ja jo huomenna alkaa normi koulu. ):

SITTEN. hajotin mun mp-soittimen. SEN NÄYTTÖ ON IHAN PASKANA. nyt sitte pitää ostaa uus, kiva vaan kun siellä vanhassa on 8 gigan verran musiikkia sisässä, mutta toivottavasti saan ne sieltä koneelle, niin kaikki pelastuisi. en vaan olis halunnut laittaa rahoja uuteen soittimeen saatana. >:(
mutta can't help it.

ja ihan näin by the way, tohtori Viili (oh it can't be Dr. Phil) on ihan kamala.

RANDOM.Sunnuntai 15.08.2010 22:13

hmmmh joo on vähä tylsää.
tossa katoin taas Sherlock Holmesin kun ostin sen yay.
huomenna sitte alkais kouluki. ;__;

mutta eilen oltiin Tuiskulassa ja oli juu ihan jännää.
ja to-pe Anu oli meillä, katottiin Brüno (jonka oon nähny jo kolmesti ja se oikeesti raiskaa ihmisten aivot), Green Dayn musavideoita (International Supervideos! ♥ ) ja kuunneltiin siveliäitä iltasatuja ofc.
mun huoneeni on esim. ihana kun se on nyt valmis. oon saanu laittaa kirjat, levyt ja leffat hyllyihin ja vaatteet kaappiin ja roinaa koulupöydän laatikoihin ja kaikkea überkivaa.

käytiin tossa pari tuntia sitte kylälläkin ku iskän entisellä kurssikaverilla oli loppunut bensa jossain. ja sain uuden hiuslakan silleen ihan viime tingassa.
MUTTA en jaksaisi MILLÄÄN mennä kouluun, vasta loma alko enkä oo tehnyt yhtään mitään jännää. tai okei, esim. Oulu ja ripari ja kaikkea mutta silti. ;____;

SEE YA IN SCHOOL.

JOO MOI.Keskiviikko 11.08.2010 17:17

voi että osaakin vituttaa.
MUTTA joo en oo käyny taas koneella muutamaan päivään ja mun kännykän laturi on hukassa - mulla ei oo ollu kännykässäkään virtaa sitten sunnuntain.

mutta mun huone on oikeestaan valmis ja oon saanu jo laittaa julisteita ja levittää tavaroita yay. <3

sunnuntaina oli tosiaan rippijuhlat. tuntuu ihan kemmaselta, että rippikoulu on ohi. mutta it was worth it, sain 545e. ja sitte kaikkia koruja ja kukkia ja omfg. mutta onneksi Sarppa ja Janita oli rippijuhlissa, koska olisin kuollu tylsyyteen. JA ANTEEKSI ANULLE ETTÄ KÄNNYKKÄNI OLI KOTONA. ): vaikka minäki olin jo joskus neljältä varmaan täällä äitillä. tai en tiedä. mutta kuitenkin.

ai niin, eilen käytiin Ylivieskassa ja ostin Brünon kun se makso 5e. se on aika helvetin ufo leffa, vaikka toki parempi ku Borat joka oli kamala. :'D
vois pelata Sims 3'sta, oon pelannu kaks päivää kakkosta ja AAAA kolmonen on vaan paras ja kaikkea. ): löysin muuten eilen Miikan Need For Speed Carbonin Miikan huoneesta. se on syyttäny kaikkia sen katoamisesta ja meinannu ostaa uuden. niinku se syytti mua joskus FlatOut 2'senkin (<3) katoamisesta ja se oli sen kaapissa, jossa oli kaikki muutki pelit. että lollero.

mutta okei nyt ku ei oo ollu koneella, huomaa, että täällä ei oo mitään jännää ja niin joten vois tehdä jotain kehittävämpää.

YAY.Perjantai 06.08.2010 01:29

rakastan mun uusia hiuksia, koska niitä ei leikattu paljon ja ne on ihanan väriset. ne ei kyllä oo kokonaan sen väriset, ku alunperin halusin, mutta tää on vaan parempi. (: voisin laittaa ehkä kuvankin huomenna. .___.

AINIIN ja äiti ostaa mulle kameran. olin viisas enkä valinnut vielä mitään huonekaluja, koska ajattelin, että jos en valitse kaikkea mahdollista, saatan saada järjestelmäkameran. no, me käytiin jo kattomassakin niitä. mutta Miika osti uuden kameran, sekin oli ihan kiva, MUTTA Miika ei oikeesti olis tarvinnut kun se ei koskaan kuvaa mitään. ihan sama, ne oli sen omia rahoja. njähnjäh mun ei tarvi maksaa siitä järjestelmäkamerasta itse mitään. <3