IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

DANIEL CLEAVER AND MARK DARCY.Torstai 30.09.2010 22:08okei en voi koskaan kattoa tota viimeistä tappelua pokkana ja sen täytyy olla ton musiikin vika. :'D vaikkakin oon nähnyt ton kohdan varmaan miljoona kertaa hmm.

MIKÄ MUSSA ON VIKANA?Torstai 30.09.2010 00:49

kysymys kuuluu: mikä helvetin magneetti mun aivoissa johdattaa mut aina just ostamaan homomangoja suunnilleen vahingossa?

29.09.2010 21:15 <MCRWAY> en tiiä miten, mutta onnistun aina bongaamaan kaikki Suomessa ilmestyvät homomangat. hämmentävää. o___o ja ihan oikeasti löydän ne aina vahingossa.
29.09.2010 21:31 <Billie> Vippiä. Ja olen satavarma että googletat 'Suomeen saapuvat homo mangat'
29.09.2010 21:31 <Billie> Joka kiroitetaan yhteen.
29.09.2010 21:43 <MCRWAY> @Billie: kiroitetaan for sure. :'''DD EI. minä kirjoitin Fruits Basket, jonka kautta löysin uudet Suomeen saapuvat mangat. sitte selasin ne vaan läpi ja ajattelin, että noista voisin kattoo mitä niissä tapahtuu ja toinen oliki yaoi. :'D ja Ghost!'n kolme ekaa osaa otin vaan hyllystä kirpparilla, että "woo kolme ekaa osaa" ja ne oliki semmosia. ja sitte kans Fallen Moonin otin kaupan hyllyltä sittee "YKS OSANEN MANGA YAY!" ja se oliki homomanga. XD

HMMH.Keskiviikko 29.09.2010 21:37

tuli mieleen. että.
tänään koululääkäri sanoi, että "joo, näiden lasienhan käyttö ei olisi periaatteessa tässä tilanteessa pakollista, mutta sä oot varmaan tottunut näihin". arvatkaa vituttiko. sitte se oli ruksannu siihen terveystodistukseen, että mikäli hankin mopokortin/whatever, ajaessa en tarvi laseja. MIKSI KUKAAN EI OO VAIVAUTUNU KERTOMAAN MULLE? ): oon kyllä aina tienny, että nää on yhtä tyhjän kans ku nään ihan hyvin ilmankin, mutta siis SILTI. okei mulle kelpais pelkät lukulasitkin FOR REAL. ja kesällä sain upouudet lasit yay pikkusenko typerää.

voi kyllä, oli pakko.

ALL TIME LOW.Keskiviikko 29.09.2010 20:56

en ole esim. koukuttunut tähän kehehe.
ja tuossa videossa on Fall Out Boyn Pete Wentz ja Blink-182'sen Mark Hoppus OMG. :'DAll Time Low on vain esimerkiksi järkyttävän hyvä bändi. (:
nyt vituttaa ku se soitin hajos ja siellä oli ties kuinka paljon näitä biisejä yh. ;<

LOL.Keskiviikko 29.09.2010 20:42

ihan kemmasta. oon aina ties kuinka kauan pois koneelta ja missaan kaiken jännän. mutta oon ollu Potterholisti ja lukenu sen sijaan. tai tuijottanu telkkaria.

JA AI NIIN oon ikionnellinen! sain SITTENKIN Ghost!'n viimeisen osan eli yay mulla on koko sarja (tekee yhteensä neljä osaa huoh).
onnistun aina vahingossa keräämään mangasarjat, joissa on vaan neljä osaa. tai sitte etin tarkotuksella semmoset, joissa on vaan yks osa. tosin Ranmaa ja Inuja mulla on ihan miten sattuu. ei jaksanu kerätä Inuyashaa kun se oli tylsä ja Ranmaa oli ilmestyny jo kauan ku aloin lukemaan sitä että joo.

Miika on btw sotkenu mun kauniin entisen koulupöydän. ): siinä luki kaikkee kivaa ja Miika kirjotteli siihen vaan kaikkea Petri Nygårdista, jota henk. koht. inhoan. (:
että JOO entä jos olisin halunnu mun pöydän takaisin? x__x

MUTTA vois mennä Finiin ja kirjottaa Kristalle piiiitkästä aikaa. hyvästi.

HELLO DUDES.Lauantai 25.09.2010 22:08

joo moi. kuuntelin tossa uutta MCR'ää ja oikeesti mua vituttaa. oon oottanu uutta levyä vuodesta '07 ja oikeesti ... tän perusteella ainakin oon pettynyt. .___. pitää vielä kuitenki kuunnella se levy, mutten kyllä odota suuria. että joo.

yay me käytiin tossa aamulla kylällä. sain aamulla 7 uutta mangaa nomnom. :3 Ghost!'a ja Fruits Basketia.
hyi ei muuten kannata ostaa Monster Energy -energiajuomaa, Miikalla on sitä ja se on ihan sairaan pahaa.

hmm ja laitoin Miikan pelaamaan tossa joku aika sitte mun Resident Evil 4'sta. ja ite häivyin tekemään mansikkarahkaa kun äiti käski. kerkesin ite jopa pelata yhdessä kohti sen verran, että sain sydärin ku panokset loppu ja joku äijä juoksi kimppuun. sitte painoin muka paussia, mutta meninki johonki muuhun ja kaikkea kivaa. :'D
mutta sitte meni hermo siihenki. vaikka me joskus Saritan kans pelattin se melkeen läpi. ♥ :'D

mulla on muuten ollu jopa kaksi hauskaa saksantuntia peräkkäin! (ja woot Miika kattelee All Time Low'n paitoja EMP'n lehdestä) viime tunnilla, eli eilen, Iida tuli meidän tunnille. sitten tuli Oonakin kun se ei kerenny ranskan tunnille. opetettiin Oonalle saksaa, mutta se osaa puhua vain kaikkea jännää tyyliin "mein scheisse ist kalt" :'D eli se osaa keskustella ulosteensa laadusta. ja sanoa, että sen äidillä/veljellä/Hitlerillä on putiikki.
sitte istuttiin käytävällä ja Anu sekä Oona yrittivät murtautua Oonan lokeroon. (:

MUTTA D44 MIIKA KILJUU ETTÄ SEN PITÄÄ MENNÄ MESEEN YAY HEIHEI. ♥

APUA.Tiistai 21.09.2010 23:16

KERTOKAA MIKSI MIIKAN KONE PITÄÄ SEMMOSTA KEMMASTA ÄÄNTÄ, AINA VÄLILLÄ KUULUU SEMMONEN SAMANLAINEN ÄÄNI KU VAIKKA SILLON KU LYÖ KYNÄLLÄ TIETOKONEEN NÄYTTÖÄ. not funny at all.

MUTTA me ruetaan kattomaan Epäilystä. Pattinson on oikeasti ihan saatanan kamala. x___x
hyvästi. ♥

RANDOM.Tiistai 21.09.2010 00:56

yyh pitää kohta mennä ku Miika kattoo jotain kauhuleffaa. Ringiä kuulemma. ja minä henkilökohtaisesti inhoan kauhuleffoja enkä häpeä myöntää sitä. ♥ :'D

HMMMMH arvatkaa kellä on huomenna kymmenen aamu keheheheh? ja Miika tuli "arvatkaa kellä on uus reppu?!" ja nyt se posetti tossa jotain alkkareissa ja t-paidassa ja selitti jostain emoposetuksista woot. :'''DD

LOLLERO Miika on kemmanen yyh se ei kato mun kans jotain HAUSKAA leffaa höh. ): oisin ihan tahtonu ku tylsää pelata Simssiä. tietenki on se Potter johon mulla on tietenkin überaddiktio, että vois tietenkin lukee sitäki.
ja tulee pää kipeeksi. ihana ku tänään fysiikan tunnillaki tuli ihan kemmanen olo ja pää kipeeksi ja sitte olin just jättäny kaikki särkylääkkeet kotiin. ja Anu pelas kännykkäversiota Simssistä välkällä ni mä meinasin nukahtaa siihen yay. (:

HMMMMMH joo selitin kaikkea scheisseä ja nyt toivotan hyvää yötä. ♥
ps. Miika hakkaa itteään ketjulla ja se kuulemma sattuu. makes me wonder miksi se jatkaa... eh.

STUFF VOL. 2.Sunnuntai 19.09.2010 20:39

katottiin illalla iskän kans Englannin Sonisphere '09'ä telkkarista.
siellä oli The Used. oli ihan kiva ku siihen tuli Bert ja Jepha ja mä oon sille "HEI SE ON USED!" ja sitte ne alko laulamaan jotain ihan järjetöntä lauluja pepuista. :'D mut ei siinä mitään. harmi ku en muista miten se meni. ;< iskä toki alko nauramaan, kun sanoin etten tunnusta, että meinasin mennä katsomaan Usedia kesällä. ENS KESÄNÄ SITTE SAATANA. ja saavatki sitte tulla Suomeen.

ja näin ihan randomisti. helvetti MCR'n uus levy on varmaan ... outo. tai en tiedä. jos kattoo www.mychemicalromance.com niin ... NIIN.

ps. joku voi mennä mun sijasta huomenna kouluun, 8-16. ♥ !!
vois pelata Simssiä jos se kerranki vaikka TOIMIS. .____.

STUFF.Lauantai 18.09.2010 17:16

ensinnäkin mä oon varma että maisa on salapoliisi. :'D ♥
"mä järkytyin taas miten maailma on nii pieni
ORAVAPOIKA tuntee kiilibiili n joka tuntee jjohannes tyypperöisen joka tuntee MCRWAY n"


ja sitten. lollero. en tiedä, miksi käyn koneella niin harvon. ;___; oikeesti oon aivan varma että se johtuu riparista, sen jälkeen mua ei oo kiinnostanut olla koneella omfg. en toki oo esimerkiksi mieluummin lukenu ku dataillu.
joten nyt selitän SELITÄN SELITÄN.

keskiviikko. koulun jälkeen Anun, Oonan ja Piipun kanssa kylälle. käytiin pankissa, kun Piipu haki pankkikortin ja minä ja Oona naurettiin siellä ihan järjettömästi jollekkin mun tyhmälle vitsilleni, että lahjotan rahaa aina siihen pankkiautomaatin viereiseen juttuun. ja käytiin Kuppikulmassa kahvilla, oli esimerkiksi kivaa. (: ai niin ja Piipu oli välillä aivan sienissä. :'D

perjantai. Anun kanssa saksantunnilla. olin lievästi väsyny, välillä oli lähellä, etten nukahtanu tunnille ja välillä me naurettiin siellä vedet silmissä. Anu lausu ärrän überliioitellusti, me sotkettiin välillä meidän vuoropuheluun englantia, ranskaa ja ruotsia ja keksittiin kaikkia ihan kemmasia juttuja. "ottaisin kylmää tomaattikeittoa ja kuumaa vettä". ♥
ah ja koulun jälkeen kaks "uutta" paitaa ja sain sen Miikan ihkun raitapipan omaksi. :3 muutenkin meillä oli hmm hieman emot ostokset kierrätyksessä (khyl), Miikalle ruutupipo ja mustat tennarit, mulle huppari ja raitapaita. että JOO.