IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

TOSI MASENTAVAA JA JÄRKYTTÄVÄN FALSKIA.Sunnuntai 31.10.2010 00:46

Holden Caulfield -sanavarasto. eli, kyllä, luin kirjan Sieppari ruispellossa. en oo tehny lomalla oikeastaan mitään muuta kuin lukenut. tai okei katsonut jonku verran telkkaria ja hmm... torstaina pelasin GTA: San Andreasta about tunnin. toisaalta sillonki katotaan telkkaria... eikä oo kiinnostanu ollenkaan olla koneella. loma on tietty ollut tosi kiva. -_-'

maanantain ja tiistain välisenä yönä luin Harry Potter ja kuoleman varjelukset -kirjan loppuun jostain siitä lähtien kun ne hengasi siellä Billillä ja Fleurilla, käväisi Irvetassa ja siitä sitten aina nykyhetkeen. tuli ihan paska fiilis, vaikka oon lukenut sen kerran aiemminkin, oikeastaan tuli vielä paljon paskempi fiilis kuin viimeksi. sen jälkeen piti lukea kaikki muutkin J.K. Rowlingin kirjottamat kirjat Pottereihin liittyen, eli Siuntio Silosäkeen tarinat, Huispaus kautta aikojen ja Ihmeotukset ja niiden olinpaikat. tän jälkeen tietenkin oli vieläkin hyvin paska fiilis. piti lukea se erityisen paksu Nana (kun siinä on plustarina - tosi mielenkiintosta) ja se Sieppari ruispellossa. nyt on menossa Tarina vailla loppua. taas. että en oo koskaan lukenu. ♥

mutta siis en oikeesti tiedä oliko se Sieppari ruispellossa oikeesti hyvä vai ei. kun Holden oli oikeasti välillä tosi samaistuttava ja välillä aika ärsyttävä. esimerkiksi se sanoi alussa, että inhoaa sitä, miten ihmiset toistelee itseään. ja sitten se toisteli itsekkin itseään koko ajan. ja KAIKKI oli masentavaa tai falskia. KAIKKI. mutta silti siinä oli paljon hyviäkin puolia.

kehkeh Kummeleita. :'D jossain välissä meillä katottiin niitä koko ajan...

ÄRSYTTÄÄ muuten miksi mietin aina liikaa kaikkea. esimerkiksi oon miettiny kamalasti että vittu mulla ei oo vieläkään sitä tettipaikkaa. ei siinä muuten mitään mutta minne helvettiin menis. tai minne etes pääsee. ja mikään päivä ei kerkeä käydä kysymässä. aikasintaan keskiviikkona. ottaen huomioon että sen piti olla viime viikon perjantaina etittynä. (: mutta ihan sama.
eikä jaksa mennä maanantaina kouluun, loma on liian lyhyt. ): onneksi joululoma on kohta. ainakin jos haluaa ajatella positiivisesti. kerkeän siinä ajassa kyllästyä kouluun vielä miljoona kertaa.

että hyvää halloweenia vain teillekkin.

OIKEASTI.Sunnuntai 24.10.2010 00:41

mä ylitykkään näistä sanoituksista.

"Vielä valo kirkas pimeyden minusta karkoittaa
Vielä joskus törmään sinuun ja tiedän mitä se tarkoittaa
Joskus vielä täyttyy toive eivätkä valot väistä mua
Siihen asti pimeässä kauheesti kaipaan sua"

(Pimeyden Tango)

"Näin kulutan aikaa
maatessani alla tämän taivaan
josta pilvet tekevät harmaan
sen tiedänkin, varmaan takana sinisten
silmieni päätäni vaivaan
alla tämän taivaan
kun kuluttelen aikaa, kun kuluttelen aikaa"

(Näin Kulutan Aikaa)

"Ja älä siitä huoli, näinhän täällä käy
Aurinkokin paistaa, vaikkei sitä näy
Tuuli ajan mittaan pilvet valjastaa
Ikuisuuteen karkaavat tähdet paljastaa"

(Näinhän Täällä Käy)

MOI.Sunnuntai 24.10.2010 00:17

ihan Eppu Normaali -momentti. ♥

HOLIDAY.Perjantai 22.10.2010 23:13

jo nyt on tylsää. ♥ vaikka. rehellisesti mieluummin loma kuin koulu. ja ens viikolla kuitenkin maanantaista keskiviikkoon iskällä + vknloppu, joten ei varmaan oo niin tylsää ku nyt. saa ainakin nukkua. (:

whihi keskiviikkona oli tullu Maisalta Placebon Meds ja Good Charlotten Good Morning Revival postissa. :3 ♥ nyt nukuttaa kun kuuntelin Medsin kahdesti ja luin Kuoleman varjeluksia ennen ku tulin koneelle. EIKÄ TÄÄLLÄ OO MITÄÄN JÄNNÄÄ.

sitte kaiken lisäksi Jarkko on Miikalla yötä koko vknlopun ja sitte Miika menee mummulle kolmeksi yöksi. totally fun.
MIIKASTA TULI MIELEEN että se oli aamulla lähteny kotoa ja laittanu oven lukkoon. meidän ovi on semmonen, että se laitetaan avaimella lukkoon ja sitä ei sitte saa toiselta puolelta auki ilman avainta. NO. tietenkin mun piti lähtiä kouluun ja tajusin, että MIIKA OLI LUKINNU MUT MEIDÄN TALOON. :'DD soitin sitte iskälle että "mä en voi mennä kouluun ku Miika on laittanu oven lukkoon" ja iskän piti tulla kylältä kotiin, avata se ovi ja viedä mut kouluun. sitte se vaivautu kertomaan, että oisin voinu mennä ikkunasta. omg. mutta pikkuveljet on ihania. ♥ Miika kans aamulla torkutti jotain 45min ja kaiken sen ajan oisin saanu nukkua. vitutti. se ite nukahti aina torkkujen välissä ja jouduin herättämään sen. olis kiva jos iskä viimein remontois sen mun huoneen.

HI THERE.Tiistai 19.10.2010 01:14

mulla ja Miikalla on jännää. Miika on ollu mesessä yläkerran koneella ja minä alakerrassa ja me on keskusteltu mesessä jo ties kuinka kauan. tosin, nyt se tekee leipää tossa selän takana.

Mi-iika=_= sanoo (21:56):
mut käyn kusella "niinku kaikille kavereille aina"
Mi-iika=_= sanoo (21:57):
ja voisin samal ottaa ottaa leivän että kestää sori


että tämmöstä. ja neuvoin sille:
a) kuinka se saa näkymään messengerissä, mitä se kuuntelee
b) kuinka se voi penkoa tietokoneen syövereistä toisen käyttäjätunnuksen musiikkitiedostot ja lähettää ne mulle
joten sain kaikki ihkut musat tännekki. ♥ :3

vois mennä lukemaan. YAY oon Kuoleman varjeluksissa menossa kehehe. arvatkaa märisenkö lopussa. ;____;

COOOL MAAAAN.Torstai 14.10.2010 19:45

hiemanko loistava. :3

MO.Torstai 14.10.2010 16:18

pitäis ehkä hommata koneelle jotain musiikkia...
ainut biisi tällä käyttäjällä on Attack! Attack! - I Kissed A Girl. eli. kuuntelen sitä täällä satatuhatta kertaa putkeen. enkä for real kuuntele koko bändiltä mitään muuta biisiä kuin tota, bongasin sen vaan viikonloppuna kun vietin jotain outoa momentia ja kuuntelin screamoa. hmm. ja löysin jopa muutaman muunki hyvän biisin. .___.

ja Sarpan kans naurettiin ihan mielettömästi yhdelle musavideolle, jossa yks tyttö teki itsarin. se ampu itseään aseella päähän. se kohta oli aika fail, koska siinä ei ollut yhtään mitään tehosteita, se vaan osoitti lelupyssyllä ihteään päähän ja kuoli. ehkä edes joku veritehoste olis auttanut asiaa, mutta joo ei voi mitään. :'DD

lievästi ärsytti aamulla, mutta nyt on jo aika kiva fiilis. :'D vaikka yh tuntuu niinku oisin syöny liikaa, vaikka söin vaan vähän riisiä ja jotain kasviksia, oli tylsää ja halusin tehdä ruokaa. .__. ja kuuntelin mieluummin Novaa kuin Fall Out Boyta. huolestuttavaa.
(I'm totally out of my mind.)

LOL.Torstai 14.10.2010 00:57

haluaisin kirjoittaa Anulle taas kerran ohjeet, kuinka puhelimeen vastataan. (: not fun. vaikka. en kyllä olis edes halunnut tehdä läksyjä. :'D

(Anu on kirjoittanut mulle joskus ohjeet puhelimen lataamiseen ja minä sille puhelimeen vastaamiseen, tyyliin "puhelimesi mukana tullut laite, jossa on johto ja sen toinen pää sopii pistorasiaan, on nimeltään laturi" jne. - kumpikin aina turhautuu kun toinen ei vastaa/toisella ei oo virtaa puhelimessa)

I'M HAVING THE TIME OF MY LIFE - AGAIN.Keskiviikko 13.10.2010 22:25

VITTU. ihan kamala olo esim.
sillee vähä kuumetta, pää on on-off -kipeä ja nenä vuotaa, kurkku kipee ja kaikkea mukavaa. <3 huomenna oli tarkotus mennä valittaan terkalle, että mun pää on 24/7 kipeenä, mutten tiiä vielä oonko menossa kouluun. ):

elämässä on kuitenkin yks iloinen puoli - meidän on tarkotus mennä Helsinkiin 17.11. minä, Anu ja Oona. siellä on Vuotisnäytös, eli Potterin viimeisen osan ensimmäinen osa. :'D mutta mun kuulemma pitää mennä seuraavana pvänä kouluun yay. kun siis tullaan pois yöjunalla. jos Anu nyt saa luvan, en tiedä, en oo kysyny siltä hmmh.

HI GUYS.Keskiviikko 06.10.2010 00:11

äiti oli ostanut meille eilen semmoset isot koskettimet/urut/whatever kahdellakympillä. MUTTA tahdon vaan iskälle ja soittamaan sitä minun omistamaani, koska siinä on vaihtoehtona ääni "piano" ja se on yksinkertaisesti paras. kun tuossa ei ole. ): oon opetella taas soittamaan kaikkea uutta ja tarkotuksena olis aloittaa pianotunnitkin ehkä uudestaan jos vaan voi. ainakin äiti anto luvan, mutta että löytyykö mistään. jos ei niin jatkan omatoimista opiskelua. :'D
mutta vois mennä ettimään poissaolovihkoa tai Aino-Maija pitää luokanvalvojantunnin huomenna niinku se uhkas meitä yay. (: hyvästi.